FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Mislim da će biti nešto slično kao što je Akvana, dakle konačno ćemo biti pošteđeni računa za struju i vodu

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
I to sto kazes. Popijem samo kad se kutarisem zene i djeteta a to je gotovo nikad, ali ako se sa ovim krene ima da me nema.VB 1987 je napisao/la:Ja sam davno rekao kada vidim prvu mašinu tamo ima da se napijem istog momenta iako sam totalni antialkoholičar...Simpatizer je napisao/la:Bar cu sanjati ovu lijepu sliku.
HAJ FAJV
Hahahahahaha, pa ja se sada jedva izborio za računar, morao sam dije četvrtine porodice otjerati na spavanjeSimpatizer je napisao/la:I to sto kazes. Popijem samo kad se kutarisem zene i djeteta a to je gotovo nikad, ali ako se sa ovim krene ima da me nema.VB 1987 je napisao/la:Ja sam davno rekao kada vidim prvu mašinu tamo ima da se napijem istog momenta iako sam totalni antialkoholičar...Simpatizer je napisao/la:Bar cu sanjati ovu lijepu sliku.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Uglavnom poenta je u tome da će se renovirati, to je sada potpuno jasno i sigurno, e sada više neznam šta mi je važnije dal da igramo evropu ili da rekonstruišemo stadion, uglavnom kako god okreneš ova godina bi mogla biti veoma važna za nas koji sanjamo crveno plave boje...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
hehehehehehe, pa djeca gledaju crtiće i igraju neke onlajn igrice, pa onda se i žena namontira na fejs, a morao sam zavesti reda večeras, mora se znati ko nosi brkove u kući...Simpatizer je napisao/la:
Poznata mi je takva situacija.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Moja gospodja ne voli racunare pa zato smatram da sam "blazen medju svojom zenom."
A sto se tice dileme Evropa ili stadion....daj brate i jedno i drugo!
HAJ FAJV
Može evropa na obnovljenom gradskom stadionu...Simpatizer je napisao/la:Moja gospodja ne voli racunare pa zato smatram da sam "blazen medju svojom zenom."![]()
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
- Simpatizer
- Kontakt:
Bog ne zna, ali Cedo Savic zna!MaliMemo je napisao/la:To ti jedino i preostaje jer Bog zna kad ces ga docekat ....Simpatizer je napisao/la:Bar cu sanjati ovu lijepu sliku.
HAJ FAJV
Dakle neki privatnik ce sagraditi stadion i onda ce ga grad otkupiti po cijeni duplo vecoj nego sto bi izaslo da smo sami gradili ?VB 1987 je napisao/la:Mislim da će biti nešto slično kao što je Akvana, dakle konačno ćemo biti pošteđeni računa za struju i vodu![]()
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
Mozda vas Mile Dodik pogura kod gradnje.killer je napisao/la:Dakle neki privatnik ce sagraditi stadion i onda ce ga grad otkupiti po cijeni duplo vecoj nego sto bi izaslo da smo sami gradili ?VB 1987 je napisao/la:Mislim da će biti nešto slično kao što je Akvana, dakle konačno ćemo biti pošteđeni računa za struju i vodu![]()
Moguce
![]()
× Plava krv ispod koze ×
Da je u pitanju FK Laktasi slozio bih se sa tobom ,ali posto nije ,ne bih rekao da ce biti ista od togaMaliMemo je napisao/la:Mozda vas Mile Dodik pogura kod gradnje.killer je napisao/la:Dakle neki privatnik ce sagraditi stadion i onda ce ga grad otkupiti po cijeni duplo vecoj nego sto bi izaslo da smo sami gradili ?VB 1987 je napisao/la:Mislim da će biti nešto slično kao što je Akvana, dakle konačno ćemo biti pošteđeni računa za struju i vodu![]()
Moguce
![]()
" " " & СВЕ,ЈА НЕ ' & &,ПРВА / " " У " ', " & СА &
$ се не " са ? $ ' ово $Simpatizer je napisao/la:
Pravi ljepotan.
' %, $ Јевропе у ?
"" ПУТ ""
Ma neeeee, mislio sam na način na koji se upravlja objektom, nešto kao JSU "BORIK" ili nešto tako, a kada smo već kod toga da se nešto gradi jeste li vidjeli dvoranu kaja je u izgradnji u studentskom kampusu, jeste li vidjeli kojom se brzinom gradi...killer je napisao/la:Dakle neki privatnik ce sagraditi stadion i onda ce ga grad otkupiti po cijeni duplo vecoj nego sto bi izaslo da smo sami gradili ?VB 1987 je napisao/la:Mislim da će biti nešto slično kao što je Akvana, dakle konačno ćemo biti pošteđeni računa za struju i vodu![]()
Moguce
![]()
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
100% će biti završen vaš stadion. Idu izbori.
Maketa na prethodnoj stranici, jel tako treba izgledati kad se rekonstruiše? 12.000 stolica taman.
Maketa na prethodnoj stranici, jel tako treba izgledati kad se rekonstruiše? 12.000 stolica taman.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Za koga se gradi ona dvorana?jeste li vidjeli dvoranu kaja je u izgradnji u studentskom kampusu
Za rukometase?
Ne, ta dvorana se gradi za potrebe univerziteta, tj studenata difa, ali će je koristiti i neki banjalučki klubovi, prije svega rukometni...Schlager je napisao/la:Za koga se gradi ona dvorana?jeste li vidjeli dvoranu kaja je u izgradnji u studentskom kampusu
Za rukometase?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Koliko ja znam zapad je vec nadkriven. Sta se onda renovira? Ovi sa sjevera i juga ce gledati utakmice sa dvogledom" je napisao/la:$ се не " са ? $ ' ово $Simpatizer je napisao/la:
Pravi ljepotan.![]()
' %, $ Јевропе у ?![]()
е $ не ' ја $ - " то " на ", ? ето пара " $ " -
-
opustenoBL
- Kontakt:
ajd' dado ne laprdaj vidi se da nisi iz BL i ne znas sta nama ovo znaci,stadion ce biti perverzija sigurno samo je pitanje da li ce biti zavrsen za ovogodisnju ligu sampiona 
DUPLA MAJSTORE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.