sad mi je jasno kako je kod vas ozračenih 2+2=5

Moderator/ica: GracanicaAA
senjak075 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:40Smiješna rasprava. Igramo svi ovu seosku ligu, a sinoć ljudi dobili AZ-aTruhlo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:32Od 3 izlaska u evropu, samo jedan su pošteno izborili, 2016. godine i tu nisu pobjedu upisali.
2003 igrali intertoto jer ni Široki ni Čelik ga nisu htjeli igrati, a 2004 kao poraženi finalista kupa. Uefa je nakon toga promjenila odluku i nedozvoljava luzerima više da igraju evropu.
Dakle zaključak 1 nastup u evropi, bez pobjede i onda kmeče zeničanin pravio onu tabelu sa pobjedama![]()
![]()
2000/2001 Čelik je završio na 4. poziciji.crvenocrnitz je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:432001 igrali ITC kao 6-ti na tabeli, znači nezasluženo, briši pobjede, jednom zasluženo kao treći igrali 2008 i samo 1 (jedna) pobjeda, ne znam samo kako ste našli 4 pobjede a upisane 3(Denizli, Gent, Grbalj)![]()
![]()
sad mi je jasno kako je kod vas ozračenih 2+2=5![]()
![]()
Truhlo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:462000/2001 Čelik je završio na 4. poziciji.crvenocrnitz je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:432001 igrali ITC kao 6-ti na tabeli, znači nezasluženo, briši pobjede, jednom zasluženo kao treći igrali 2008 i samo 1 (jedna) pobjeda, ne znam samo kako ste našli 4 pobjede a upisane 3(Denizli, Gent, Grbalj)![]()
![]()
![]()
2 pobjede protiv Denizlispor, 1 pobjeda protiv Genta i 1 protiv Grbalja
Samo realno pišem.Rigoletto je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:44senjak075 je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:40Smiješna rasprava. Igramo svi ovu seosku ligu, a sinoć ljudi dobili AZ-aTruhlo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:32
Od 3 izlaska u evropu, samo jedan su pošteno izborili, 2016. godine i tu nisu pobjedu upisali.
2003 igrali intertoto jer ni Široki ni Čelik ga nisu htjeli igrati, a 2004 kao poraženi finalista kupa. Uefa je nakon toga promjenila odluku i nedozvoljava luzerima više da igraju evropu.
Dakle zaključak 1 nastup u evropi, bez pobjede i onda kmeče zeničanin pravio onu tabelu sa pobjedama![]()
![]()
Meni je drago da nas ti pratiš!
Rigoletto je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:50Truhlo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:462000/2001 Čelik je završio na 4. poziciji.crvenocrnitz je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:432001 igrali ITC kao 6-ti na tabeli, znači nezasluženo, briši pobjede, jednom zasluženo kao treći igrali 2008 i samo 1 (jedna) pobjeda, ne znam samo kako ste našli 4 pobjede a upisane 3(Denizli, Gent, Grbalj)![]()
![]()
![]()
Zrinjski - AZ Alkmar official attendance: 3896Rigoletto je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:50Truhlo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:462000/2001 Čelik je završio na 4. poziciji.crvenocrnitz je napisao/la: ↑22 sep 2023, 14:432001 igrali ITC kao 6-ti na tabeli, znači nezasluženo, briši pobjede, jednom zasluženo kao treći igrali 2008 i samo 1 (jedna) pobjeda, ne znam samo kako ste našli 4 pobjede a upisane 3(Denizli, Gent, Grbalj)![]()
![]()
![]()
Svaka čast Zrinjskom nema šta, izdigli su se iznad ove mocvare i sa sportskog aspekta zaslužuju kao klub sve pohvale. Nadam se da će lovu od zarade iskoristiti u izgradnju stadiona da ono ruglo srede da lici na nešto i da takve utakmice igraju pred više ljudi.
Šta će graditi, nisu uspjeli u grupnoj fazi rasprodati 6000 ulaznica.chily-rz je napisao/la: ↑22 sep 2023, 15:08Svaka čast Zrinjskom nema šta, izdigli su se iznad ove mocvare i sa sportskog aspekta zaslužuju kao klub sve pohvale. Nadam se da će lovu od zarade iskoristiti u izgradnju stadiona da ono ruglo srede da lici na nešto i da takve utakmice igraju pred više ljudi.
Truhlo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:34Sjenjak1919 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 01:35Ma laganica mi na Tusnju a ovi u Srebreniku nek igraju il gdje vec.montolivo18 je napisao/la: ↑19 sep 2023, 14:44Sloboda i Tuzla City prema rasporedu takmičenja u srijedu, 27. septembra, igraju domaće mečeve, a dva kluba za odigravanje utakmica koriste isti stadion...
Crveno-crni će ugostiti Željezničar u šesnaestini finala Kupa BiH, a Tuzla City u zaostaloj utakmici drugog kola Premijer lige BiH dočekuje Zrinjski.
Slična situacija dogodila se u prošloj sezoni, u posljednjem kolu Premijer lige BiH, a parovi su, zanimljivo bili isti. Tada je Tuzla City dočekao Zrinjski u Srebreniku, a tako će, po svemu sudeći biti i ovoga puta.
- Sloboda ima ekskluzivna prava korištenja stadiona Tušanj. Pripremamo spektakl, u dobroj formi dočekujemo Željezničar. Tražit ćemo noćni termin, vjerovatno 19 sati. Želimo proći dalje u Kupu BiH - rekao je za Faktor Senad Mujkanović, prvi čovjek Slobode.Šta kaže fukareština, nek idu u Srebreniksimonknows je napisao/la: ↑20 sep 2023, 07:24U Srebrenik kada pođem ja, prati me pe-šes podrinjaca.
Tuzle u Tuzli nema ni u tragovima, što po pitanju stadiona što po pitanju navijača, što po pitanju kluba. Sad će doći onaj tupavi i reći "nismo nikad ispali iz lige" a igraju ljudi PL tek 6. godinu, od toga 3 ili 4 se borili za opstanak
Tačno ime ovog emojia () najbolje opisuje "navijače" sloge simin han /urnebes\
![]()
![]()
Kakvo pišanje po mrtvoj čaršiji, pomjerite se zlatne ribice, jer u srijedu igra najveći tuzlanski klub![]()
Ko je spomenuo odgađanje? Sami ste pisali neka oni odu u srebrenik, a građani su vam pokazali da neće u srebrenik nego će odigrati svoju utakmicu na gradskom stadionu jer imaju prioritet, a mačak i zlatne ribice će tražiti drugi termin.simonknows je napisao/la: ↑22 sep 2023, 15:14Truhlo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 11:34Sjenjak1919 je napisao/la: ↑20 sep 2023, 01:35
Ma laganica mi na Tusnju a ovi u Srebreniku nek igraju il gdje vec.Šta kaže fukareština, nek idu u Srebreniksimonknows je napisao/la: ↑20 sep 2023, 07:24U Srebrenik kada pođem ja, prati me pe-šes podrinjaca.
Tuzle u Tuzli nema ni u tragovima, što po pitanju stadiona što po pitanju navijača, što po pitanju kluba. Sad će doći onaj tupavi i reći "nismo nikad ispali iz lige" a igraju ljudi PL tek 6. godinu, od toga 3 ili 4 se borili za opstanak
Tačno ime ovog emojia () najbolje opisuje "navijače" sloge simin han /urnebes\
![]()
![]()
Kakvo pišanje po mrtvoj čaršiji, pomjerite se zlatne ribice, jer u srijedu igra najveći tuzlanski klub![]()
![]()
To što si iz Zence vjerujem da ne znači i da si baš totalno nepismen, pa baci pogled na pravilnik saveza koji kaže da se utakmica ne može 2 puta odgoditi, nama Željezničar tražio odgodu što smo već spominjali i onda logično može se napraviti kompromis. A ko je glavni na stadionu pokazala su zadnja 3 kola prošle sezone i njihova utakmica sa Sarajevom ove sezone.
Opet kažem, iz Zence si pa je razumljivo da ne razumiješ neke stvari. (Poput oduzimanja, sabiranja ili u ovom slučaju čitanja)
Da budalo.Truhlo je napisao/la: ↑22 sep 2023, 15:22Ko je spomenuo odgađanje? Sami ste pisali neka oni odu u srebrenik, a građani su vam pokazali da neće u srebrenik nego će odigrati svoju utakmicu na gradskom stadionu jer imaju prioritet, a mačak i zlatne ribice će tražiti drugi termin.simonknows je napisao/la: ↑22 sep 2023, 15:14![]()
To što si iz Zence vjerujem da ne znači i da si baš totalno nepismen, pa baci pogled na pravilnik saveza koji kaže da se utakmica ne može 2 puta odgoditi, nama Željezničar tražio odgodu što smo već spominjali i onda logično može se napraviti kompromis. A ko je glavni na stadionu pokazala su zadnja 3 kola prošle sezone i njihova utakmica sa Sarajevom ove sezone.
Opet kažem, iz Zence si pa je razumljivo da ne razumiješ neke stvari. (Poput oduzimanja, sabiranja ili u ovom slučaju čitanja)
Kakvo pišanje po partiji, mrtvoj čaršiji, mačku i zlatnim ribicama od strane anđela![]()
Nije provokacija, ali po čemu su Fukare bolje od Robijaša? Vi navijate samo kad imate rezultat, inače dođe 20 momaka i ne navija već yebe mater upravi, igračima itd.IceTea je napisao/la: ↑22 sep 2023, 15:35Nemačima pojma iz smogovskog grada ni nacrtat ne možeš.![]()
Džaba ljudi piče svoje i to ti je, a to što im teorija veze s mozgom nema, to ništa. Biti će da je smog udario Zenićane opasno.![]()
Treba ih pustit da žive u nekom svom svijetu i uvjerenju, dokazali su svojim postovima da su mentalno ograničeni kao tegla ajvara.
Suma sumarum :
Sloboda > Čelik
Tuzla > Zenica
Fukare > Robijaši
Bilino > Tušanj.
Sjećam se ja, kao da jučer bješe.
VivaLaStella je napisao/la: ↑22 sep 2023, 15:54Nije provokacija, ali po čemu su Fukare bolje od Robijaša? Vi navijate samo kad imate rezultat, inače dođe 20 momaka i ne navija već yebe mater upravi, igračima itd.IceTea je napisao/la: ↑22 sep 2023, 15:35Nemačima pojma iz smogovskog grada ni nacrtat ne možeš.![]()
Džaba ljudi piče svoje i to ti je, a to što im teorija veze s mozgom nema, to ništa. Biti će da je smog udario Zenićane opasno.![]()
Treba ih pustit da žive u nekom svom svijetu i uvjerenju, dokazali su svojim postovima da su mentalno ograničeni kao tegla ajvara.
Suma sumarum :
Sloboda > Čelik
Tuzla > Zenica
Fukare > Robijaši
Bilino > Tušanj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.