Salutiram!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Gaitan i Correa bi trebali igrati češće u prvih 11 definitivno.Molders je napisao/la:Možda ne bi bilo loše napraviti jednu ili dvije izmjene u prvih 11 protiv Deportiva, čisto zbog rotacije i rasporeda utakmica. Ponovit ću, volio bih malo vidjeti Gaitana na terenu, pa zašto ne i od početka. Mislim da on može pružiti dosta toga, uklapa se među tehnički jake igrače, dobar je u igri 1 na 1 i osim na krilo možeš ga staviti i u sredinu tako da može zamijeniti gotovo bilo koga u sredini. Nismo ga puno gledali na terenu, a valjalo bi taman da odmori nekoga.
poznavajući UEFU, bilo ko između reala ili barse...freddy25 je napisao/la:Siguran prolaz u cetvrtfinale lige prvaka, sada cekati zdrijeb gdje se moze izvuci bilo tko.
Pobjeda protiv Seville bi dovela ekipu na samo 2 boda od 3. mjesta, mjesta koje je glavni cilj za ovu sezonu.Molders je napisao/la:
U nedjelju Sevilla dolazi na Calderonu, ne treba ni napominjati da se radi o važnoj utakmici. Nisu Andalužani u formi u zadnje vrijeme što bi se moglo iskoristiti.
.Ima i ta. Možda je Malaga više vremena provela na protivničkoj polovini sa većim posjedom, ali opet nisu napravili neku izglednu priliku, a sa druge strane iako nije bilo atraktivnosti, dva vješta gola i pobjeda. Na kraju i nemam ništa protiv toga, onakve duele je uvijek dobro odraditi na taj način.freddy25 je napisao/la:Pobjeda protiv Malage je odlicna u taktickom smislu ali bez puno igre s loptom, posjeda, nimalo atraktivno ali pametno cijelu utakmicu, odlicna odbrana i na kraju lagana pobjeda. Torres 2 spretne asistencije i sjajne reakcije Filipea i Kokea kod golova dovoljno za pobjedu. Vec u utorak dolazi Real Sociedad na Calderon, idemo istim tempom pred derbi protiv R.Madrida.
Sevilla je u zadnjih mjesec dana u velikom padu forme i to je odlicno iskoristeno od strane Atletica i sada su prestignuti na 3. mjestu iako sam mislio da ce Sevilla biti nedostizna jer su bjezali i 10 bodova u jednom djelu sezone. Postignuta i 2 gola poslje prekida, to je dosta falilo ove sezone.Molders je napisao/la:
Šta kažeš na onu pobjedu protiv Seville? Za mene jedna od boljih utakmica ove sezone iako je Sevilla u lošoj formi. Ondje je ekipa baš pokazala samopouzdanje i prepoznatljivu igru u velikoj mjeri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.