NBA sezona 2010\2011

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Titova-Juga
Kontakt:

Re: NBA sezona 2010\2011

Post Postao/la Titova-Juga » 14 maj 2011, 02:17

lbj06miami je napisao/la:
ko ce drugi :D

Miami prolazi u 6 utakmica,bar se nadam ;)
Da je bilo interesantno KINGu da i ove godine uzme MVP nagradu sada se ovi cikagovci nebi imali cime hvaliti ali neka su dali nagradu Rose. E sada kazu zasluzio ju je , pa jest on nju zasluzio ali bio je neko koje je i vise zasluzio. Odgovor sa teme Miamija.
Ko od navijaca LeBrona ima potrebu da pise lose o Roseu?
Zasto bi imao tu potrebu?
Jasno je a to ce priznati i vecina navijaca Bullsa da je KING daleko bolji igrac od Rosea mislim da se oni cak ne mogu ni porediti, ali ako bi se neko usudio to bi onda bilo ko Delpiero i Giovanico a Rose bi bio mini KING.
A ovi sto se sada predstavljaju kao navijaci Rose mozda su do prosle godine navijali za Kobea pa kako ovaj vise nije na nivou okrenuli se Roseu ali to im je stvarno glup potez jer se njih dva ne mogu ni porediti.
i jos jednom kazem Rose je jako dobar igrac ali nikada ama bas nikada nece biti ni blizu KINGa.

Zbog ovakvih upisa bih se najradje sam sebi u usta posrao sto sam se registrovao ovdje. :shock:
Daj bola, spasi nas svoje realnosti Tita ti !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 14 maj 2011, 02:20

Titova-Juga je napisao/la:
lbj06miami je napisao/la:
ko ce drugi :D

Miami prolazi u 6 utakmica,bar se nadam ;)
Da je bilo interesantno KINGu da i ove godine uzme MVP nagradu sada se ovi cikagovci nebi imali cime hvaliti ali neka su dali nagradu Rose. E sada kazu zasluzio ju je , pa jest on nju zasluzio ali bio je neko koje je i vise zasluzio. Odgovor sa teme Miamija.
Jasno je a to ce priznati i vecina navijaca Bullsa da je KING daleko bolji igrac od Rosea mislim da se oni cak ne mogu ni porediti, ali ako bi se neko usudio to bi onda bilo ko Delpiero i Giovanico a Rose bi bio mini KING.
A ovi sto se sada predstavljaju kao navijaci Rose mozda su do prosle godine navijali za Kobea pa kako ovaj vise nije na nivou okrenuli se Roseu ali to im je stvarno glup potez jer se njih dva ne mogu ni porediti.
i jos jednom kazem Rose je jako dobar igrac ali nikada ama bas nikada nece biti ni blizu KINGa.

Zbog ovakvih upisa bih se najradje sam sebi u usta posrao sto sam se registrovao ovdje. :shock:
Daj bola, spasi nas svoje realnosti Tita ti !
Šta je pogrešno napisao Broza ti? Je li to Rose bolji igrač od Jamesa?

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 maj 2011, 02:22

Begonja je napisao/la: Šta je pogrešno napisao Broza ti? Je li to Rose bolji igrač od Jamesa?

Frka je u tome sto covjek sam sebi nabacuje temu i usporedjuje Rosea i Jamesa. Niko o tome nije rekao nista.
Popusio blokadu od Noahe pa sta ? Jel iko reko da je los igrac zbog toga.
Dajte ljudi uozbiljite se, ako vec ne znate, onda nas postedite svojih postova.

I da, dobise nas jaki Hawksi moj begonja.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 14 maj 2011, 02:36

Begonja je napisao/la: Šta je pogrešno napisao Broza ti? Je li to Rose bolji igrač od Jamesa?

Frka je u tome sto covjek sam sebi nabacuje temu i usporedjuje Rosea i Jamesa. Niko o tome nije rekao nista.

Pa da su malo bolje odigrali napadački drugu utakmicu dobili bi vas. Ja sam napisao da će meni biti drago da vas LeBron demolira u finalu. Realno draže mi je da gledam razbijanje Chicaga nego Atlante.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 14 maj 2011, 02:49

Begonja je napisao/la:

Pa da su malo bolje odigrali napadački drugu utakmicu dobili bi vas. Ja sam napisao da će meni biti drago da vas LeBron demolira u finalu. Realno draže mi je da gledam razbijanje Chicaga nego Atlante.

Da je babi muda bio bi deda.
Znam ja da ti mislis da ce ovo setnja biti...

Smrt nacionalizmu !!

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 15 maj 2011, 22:42

ima li neko dobar link utakmice Oklahoma vs Memphis?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 maj 2011, 23:46

Begonja je napisao/la:

ahahha da su odigrali malo bolje napadacki :)..pa ko je to protiv nas igrao bas tako dobro napadacki?...pitanje koliko se moze protiv nas napadacki igrati...mogu nas dobit , ali to ako mi zakazemo ofanzivno, ali mi kada ofanzivno igramo solidno, ond autkamicu zavrsimo u nasu korist
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 maj 2011, 23:52

Ovaj Durant ubija...37 poena za sada...tip blokira,zabija,asistira...nevjerovatno
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 maj 2011, 23:55

lbj06miami je napisao/la: Da je bilo interesantno KINGu da i ove godine uzme MVP nagradu sada se ovi cikagovci nebi imali cime hvaliti ali neka su dali nagradu Rose. E sada kazu zasluzio ju je , pa jest on nju zasluzio ali bio je neko koje je i vise zasluzio. Odgovor sa teme Miamija.

svasta :)...Mi nikad i nismo poredili Rosa sa Jamesom to vi sami evo u ovakvim postovima pisete, ali ponavljam ti MVP ne uzima uvjek najbolji igrac...Rose je odveo svoju ekipu evo do finala istoka, a to nije niko predvidjeo, tako da ta nagrada uglavnom ide igracu koji je uspjeo napraviti nesto sa ekipom, kojoj se nisu davale nikakve sanse ...ne znam sto sami sebi pravite teme, kada znate da ovdje niko nije o ovome ni pisao.... iskreno receno i ako je eto James bolji igrac, ja nikad nebi pravio trade, Rosa za Jamesa...kada bi doslo do ovoga, ja bi prestao navijati za Bullse..znaci nije nas briga ko je bolji, a za nas je Rose dovoljan i jednostavan i znamo da nas nikad nece izdati i takvi su nam igraci potrebni
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 15 maj 2011, 23:57

SaltCityAttack je napisao/la:
svasta :)...Mi nikad i nismo poredili Rosa sa Jamesom to vi sami evo u ovakvim postovima pisete, ali ponavljam ti MVP ne uzima uvjek najbolji igrac...Rose je odveo svoju ekipu evo do finala istoka, a to nije niko predvidjeo, tako da ta nagrada uglavnom ide igracu koji je uspjeo napraviti nesto sa ekipom, kojoj se nisu davale nikakve sanse ...ne znam sto sami sebi pravite teme, kada znate da ovdje niko nije o ovome ni pisao.... iskreno receno i ako je eto James bolji igrac, ja nikad nebi pravio trade, Rosa za Jamesa...kada bi doslo do ovoga, ja bi prestao navijati za Bullse..znaci nije nas briga ko je bolji, a za nas je Rose dovoljan i jednostavan i znamo da nas nikad nece izdati i takvi su nam igraci potrebni

Bravo :!: :!:

Smrt nacionalizmu !!

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 16 maj 2011, 00:00

Pa Chicago je htio dovesti i Jamesa i Bosha na početku sezone.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 maj 2011, 00:01

Ovdje vecina ide na to da MVP mora biti neko ko ima najvise ubacenih koseva. Ako se nevaram,prosle sezone James je bio MVP a isto nije bio najbolji strijelac kao ni Rose ove godine. Obojica su bili lideri u svojim ekipama i odveli svoje timove u playoff.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 maj 2011, 00:05

igrac se ne moze uvjek porediti samo po tim sposobnostima koje posjeduje...Rose je ono nesto sto malo ko od tih najboljih ima...on je velicina koji prije pocetka ove serije samo ima rijeci hvale za Wade i Jamesa i naziva ih kosarkaskim velicinama i zato kaze da igraju protiv kosarkaskog svijeta..on je vec i juce naglasio da nikad nije zvao Jamesa ili Wada da dodju u Bullse i ako su mu iz uprave davlai sansu da docekuje free agente i da ih izvodi on to nije zelio, pa je Noah izvodio Bosha na vecere i pokazivao neke stvari...znaci Rose je imao respekta porema svojim sadasnjim kolegama prije svega Dengu koji je trebao biti na izlaznim vratima, da je James dosao...velika je razlika jer mi imamo takvo djete... imamo njega koji je idol danasnjoj djeci iz ulica Chicaga i na to smo ponosni.

Da i James je rekao da se barem 2 puta probudio i razmisljao je o ponudi Bullsa i vec je sebe vidjeo u Bullsima, tako isto i Wade...da nisu otisli u Miami, danas njihova destinacija vjerovatno bi bila Bulls
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 16 maj 2011, 16:26

sezona je davno zavrsena, nema smisla da se rasprave o playoffu vode na dvije teme, zato predjite na onu o playoffu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.