Sportsko znanje
Moderator/ica: insider
Re: Sportsko znanje
znam da je nikola vujčić prvi protiv prokoma a kasnije je imao i protiv olimpije jos jedan oba u dresu macabia. ne znam jel neko poslije njega to ostvario
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ko je ovo?

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
-
Starigrad1977
- Kontakt:
Ekrem Jevric nakon dolaska sa ljetovanja iz Antalije....BernardBarnjak je napisao/la:ko je ovo?
Nije na prethodno odgovorenoBernardBarnjak je napisao/la:ko je ovo?
Maxwell
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Clyde DrexlerBernardBarnjak je napisao/la:ko je ovo?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Clyde The Glide je bio #22
mislim da je ovo vernon maxwell on je bio 11
mislim da je ovo vernon maxwell on je bio 11
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bravo Frutek & fera
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Don Frye,pise ti u linku,mada ko ne moze prepoznati ovu mrcinu.
Daj neko drugo.
Daj neko drugo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ma znam da pise u linkuDevil je napisao/la:Don Frye,pise ti u linku,mada ko ne moze prepoznati ovu mrcinu.
Daj neko drugo.
ma ne pada mi nista na pamet a i uvijek vas izradim postavim pitanje pa odem i zaboravim vidjeti jel neko odgovorio
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
fera je napisao/la:ma znam da pise u linkuDevil je napisao/la:Don Frye,pise ti u linku,mada ko ne moze prepoznati ovu mrcinu.
Daj neko drugo.al kontam necete gledati da vam bude interesantnije
![]()
ma ne pada mi nista na pamet a i uvijek vas izradim postavim pitanje pa odem i zaboravim vidjeti jel neko odgovorio
Frutek je napisao/la:Evo od mene koji je BH Sportista bio najbolje pozicioniran na olimpijskim igrama
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ne mislim da on nije bio u opste plasiran, pomocu vam u pitanju je Atletska disciplina i u posljednjoj deceniji je rezultat ostvarenDevil je napisao/la:Da nije onaj dzudista Mekic?
- spielführer_21
- Kontakt:
Da nije onaj skakač bez votke, Elvir Krehmić ili tako nekako?Frutek je napisao/la:Ne mislim da on nije bio u opste plasiran, pomocu vam u pitanju je Atletska disciplina i u posljednjoj deceniji je rezultat ostvarenDevil je napisao/la:Da nije onaj dzudista Mekic?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Bacac kugle.Kako se ono zove ............mislim da je usao u finale ili je to bilo svjetsko prvenstvo 
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- sarajlija89
- Kontakt:
ma Fazlija 7. mjesto u sydneyu...
koliko znam niko ga nije nadmasio...

koliko znam niko ga nije nadmasio...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- spielführer_21
- Kontakt:
Veli frutek da nije, doduše jesam ja pogriješio ime- Fazlićsarajlija89 je napisao/la:ma Fazlija 7. mjesto u sydneyu...
koliko znam niko ga nije nadmasio...![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma jeste...nema ko drugi....pa jbt mi i nemamo atletiku
a ne neki znacajniji plasman da napravimo
Ako je neko bio bolji od 7. mjesta i to jos u atletici..ja cu se odjavit sa foruma
ne mozemo 7. bit na prventsvu Balkana a ne na olimpijadi..i to jos u Kraljici sportova 
Ako je neko bio bolji od 7. mjesta i to jos u atletici..ja cu se odjavit sa foruma
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Nedzad Fazlija je ostvario najbolji uspjeh BiH na OI svih vremena osvojivsi 7. mjesto (kako samo ovo tuzno zvuci
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.