Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
1
11%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
3
33%
4) St.Pauli
1
11%
5) Mainz
2
22%
6) Augsburg
2
22%
7) Union Berlin
0
Nema glasova.

Ukupno glasova: 9

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la geronimo » 18 mar 2011, 08:38

warden je napisao/la: i VALENCIJA IMA TITULU LIGE PRVAKA :)
Pobogu, zar je tako teško provjeriti :roll:
Važno je da si ti malo zagalamio :lol:
i to na uranku.
Vom Jäger zum Gejagten

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 18 mar 2011, 09:30

spielführer_21 je napisao/la:Hajde @magica pusti ljude na miru, koji q više. Meni kao navijaču Rome ne možeš dokazati da je Roma veći klub od BvB, a kamoli kome drugom.
Ajde fala kurcu više ;)

Svako malo mi se pokoškamo, što je jako dobra stvar. Od takvih stvari forum živi, bez takvih gluposti i rasprava forum bi bio smeće tj. nebi trebao postojati, jer forum i služi za diskusije!

Jedno natežu na svoju stranu, drugi na svoju, da bi svako malo nekom dopizdilo i popusti i onda se dogodi ovakav post:
tony-mortale je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Dobro da zavrsimo za sva vremena. Bundesliga je obicni ku.rac od lige i Serie A je milijardu svijetlosnih godina ispred iste, i sada fino odete na podforum Serie A i uzivajte, a nas pustitie da isto radimo u miru na ovom podforumu. Evo ja sam prvi priznao nadam se da ce uskoro svi slijediti moj primjer da konacno dobijemo mir u vlastitoj kuci.
no.
nije serija a svijetlosnim godinama ispred bl, stadioni nisu ni blizu kao u njem. posjeta lošija i još dosta stvari, ali u italiji ima više vrhunskih klubova i vrhunskih igrača,i više vrhunskih rezultata.
njemačka više daje šansu mladim igračima koji se puno lakše nametnu i dokažu nego u italiji, ali jbg mana je da se najbolji na kraju prodaju ili u bajern ili vani
Znači nekom pukne film i dogodi se ono u biti kaj mi svi hoćemo. Serija A nije toliko bolja od BUNDESLIGE, nit je BUNDESLIGA bolja od SERIJE A. No to opet nekima nije dosta jer opet mora se i to malo nategnuti, pa je onda Roma veći klub od BvB-a i opet idemo u "rat". I tako žemo sve dok forum ne krepa :mrgreen:

Činjenica je da je SERIJA A u padu, a BUNDESLIGA u usponu, no SERIJA A je još uvijek bolja od BUNDESLIGE no ne za toliko kolko neki misle...Kod te procjene koja je liga bolja je najbitnija PERCEPCIJA SVIJETA, a SVIJET, ne mi forumaši još uvijek misle ili bolje rečeno su uvjereni da je SERIJA A bolja, jer više klubova ima više para te mogu dovesti bolje igrače u svoju ligu/klub i to je ono kaj je najbitnije...No isto tako sa druge strane neznači da BvB nemre niš u Europi, a svi talijani mogu sve...

E sad Effe kaj si mi poslo na PM. Reci mi zakaj ti misliš da je BUNDESLIGA bolja od SERIJE A!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 mar 2011, 10:20

Oj on poredi i u istu recenicu stavlja Barcelonu i Real sa bayernom, pa u toj kvazi ligi zadnjih 10 godina 9 puta jedan klub uzme titulu... U toj ligi nema 3 igraca koja se mogu smatrati world classom...
BvB je cirkus od ekipe , oni igraju dobro jer je citava liga jadna...
U njemackoj ligi jedino sto valja su stadioni i komercijala ostalo je ravno 0...
dodje jedan anonimus Japanac iz nekog KIMGOHOČA i smatra se najboljim igracem polusezone i da se nije povriejdio sigurno bi bio najbolji igrac sezone (KAGAWA)
pa jel vas stid... u Japanu do neki dan nisu znali sta je fudbal..
Bayern je jedini tu velik klub...Ostalo je ravno 0...
Borussiju poredit sa Valencijom je vise jadno i pateticno...Valencija je velikan i klub koji zadnjih 20 godina igra fenomenalno...Nemaju pregrst titula jer tu su uvjek neprikosnoveni barcelona i Real ali oni su uvjek tu u samom vrhu uz Atletico , Sevillu pa sada i Villareal...

Njemacka liga ama bas nikako ne smije da se stavi u istu recenicu sa Spanskom ili Engleskom....
Dok sa Talijanima to vec moze..
Ali Italijanska liga je dosta konstantnija i igracki jaca...
U Njemackoj se svake godine desi jedna tragi-komicna stvar a to je da dominira jedan klub niotkud...Sjeticemo se par proslih : Hoffenhaim, Wolfsburg, Mainz sad , pa evo i Borussija... Bukvalno niotkud...
To je dokaz koliko je losa liga...
Zamisli da u Spaniji sad uhvati dominirat Malaga ili Almerija ili u Englesko WBA ili Wolfsi...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 mar 2011, 10:29

Nakon @Andresovih postova moram meditirati. :mrgreen: Momak, vjeruj kad ti kažem da možeš napisati post bez da se nerviraš. Pokušaj, nije teško.

Koliko me sjećanje služi(a služi me) La Ligu su u posljednjih 6 sezona(ovo je 7.) osvajale 2 ekipe, dok je u Bundeski bilo 5 različitih osvajača. Činjenica je da Bayern ima monopol u ovoj ligi, al' u La Ligi su samo Barcelona i Real. Ti sada možeš pisati gluposti i govoriti kako je Valencia veći klub od Dortmunda(ta divna demokratija), al' to nije tačno. Odjednom je Dortmund cirkus od ekipe jer je, pobogu, dovela igrača za bijednih pola miliona Eura iz japanske lige. Dakako, Barcelona je dobra jer pokloni Eto'a i 40-ak miliona za Ibrahimovića. :lol: Btw, nemoj mi reći da se u Maliju igra ozbiljan fudbal(Keita)?

Razumijem ja da svi svoje hvale(to je uobičajeno), al' ti pretjeruješ do bola. U jednom postu sam sebe pobijaš, a to je jadno i patetično, vjeruj mi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 mar 2011, 10:38

Monolog je napisao/la:Nakon @Andresovih postova moram meditirati. :mrgreen: Momak, vjeruj kad ti kažem da možeš napisati post bez da se nerviraš. Pokušaj, nije teško.

Koliko me sjećanje služi(a služi me) La Ligu su u posljednjih 6 sezona(ovo je 7.) osvajale 2 ekipe, dok je u Bundeski bilo 5 različitih osvajača. Činjenica je da Bayern ima monolop u ovoj ligi, al' u La Ligi su samo Barcelona i Real. Ti sada možeš pisati gluposti i govoriti kako je Valencia veći klub od Dortmunda(ta divna demokratija), al' to nije tačno. Odjednom je Dortmund cirkus od ekipe jer je, pobogu, dovela igrača za bijednih pola miliona Eura iz japanske lige. Dakako, Barcelona je dobra jer pokloni Eto'a i 40-ak miliona za Ibrahimovića. :lol: Btw, nemoj mi reći da se u Maliju igra ozbiljan fudbal(Keita)?

Razumijem ja da svi svoje hvale(to je uobičajeno), al' ti pretjeruješ do bola. U jednom postu sam sebe pobijaš, a to je jadno i patetično, vjeruj mi.
sad si ti lud i glavni jer si Moderator ??? Ti si sad u pravu ?
Svako ima pravo na svoje misljenej tako i ja i ti.Mozes reci sta hoces ali stojim iza svojih argumenatra.
Bundes liga je meni presmjesna.Od ekipa tipa Wolfsburga koji osvoji ili Mainza ,Hannovera , Hoffenhajma koji su bili prvaci polusezone.Valencija je veliki klub sa velikim igracima i velikom historijom.To stoti veze nemas o tom klubu a petljas se u Dortmund koji svake jubilarne godine ode u Evropu u ovako jadnoj ligi to je tvoj problem.
keita je dokazan igrac koji je igrao u Francuskoj potom doveden u Sevillu,a onda u Barcelonu.
Zaista nemas argument da poredis ove dvije lige.U jednoj igra minimum 10 najboljih od 20 igraca svijeta, dok u drugoj ne igra niti jedan.Sad ce meni pocet srat sta je Robben, hebo vas Robben da je valjo ne bi vam ga Real poklonio.
Dok u Spaniji igraju sve samo magionicari...
Dokaz jacine lige je i osvajanje Evropskog i Svjetskog prvenstva gdje iskljucivo igraju sve igraci iz La Lige...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 mar 2011, 10:45

Andres je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Nakon @Andresovih postova moram meditirati. :mrgreen: Momak, vjeruj kad ti kažem da možeš napisati post bez da se nerviraš. Pokušaj, nije teško.

Koliko me sjećanje služi(a služi me) La Ligu su u posljednjih 6 sezona(ovo je 7.) osvajale 2 ekipe, dok je u Bundeski bilo 5 različitih osvajača. Činjenica je da Bayern ima monolop u ovoj ligi, al' u La Ligi su samo Barcelona i Real. Ti sada možeš pisati gluposti i govoriti kako je Valencia veći klub od Dortmunda(ta divna demokratija), al' to nije tačno. Odjednom je Dortmund cirkus od ekipe jer je, pobogu, dovela igrača za bijednih pola miliona Eura iz japanske lige. Dakako, Barcelona je dobra jer pokloni Eto'a i 40-ak miliona za Ibrahimovića. :lol: Btw, nemoj mi reći da se u Maliju igra ozbiljan fudbal(Keita)?

Svako ima pravo na svoje misljenej tako i ja i ti.Mozes reci sta hoces ali stojim iza svojih argumenatra.
Bundes liga je meni presmjesna.Od ekipa tipa Wolfsburga koji osvoji ili Mainza ,Hannovera , Hoffenhajma koji su bili prvaci polusezone.Valencija je veliki klub sa velikim igracima i velikom historijom.To stoti veze nemas o tom klubu a petljas se u Dortmund koji svake jubilarne godine ode u Evropu u ovako jadnoj ligi to je tvoj problem.
keita je dokazan igrac koji je igrao u Francuskoj potom doveden u Sevillu,a onda u Barcelonu.
Zaista nemas argument da poredis ove dvije lige.U jednoj igra minimum 10 najboljih od 20 igraca svijeta, dok u drugoj ne igra niti jedan.Sad ce meni pocet srat sta je Robben, hebo vas Robben da je valjo ne bi vam ga Real poklonio.
Dokaz jacine lige je i osvajanje Evropskog i Svjetskog prvenstva gdje iskljucivo igraju sve igraci iz La Lige...
De mora da se salis decko hahaha,Valencija velki klub ispadne od 10 ekipe u bundesligi od schalkea i to kako sa 3 komada ccc..a nesto pricas de poklopi se bogati a roben jest igracina svako ce to reci... :lol: :lol: :lol: :lol:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 mar 2011, 10:54

Andres je napisao/la:sad si ti lud i glavni jer si Moderator ???
Smiri se, momčino. Ovom rečenicom si rek'o dovoljno, tako da ne'a potrebe s tobom diskutovati( :lol: . Čuj diskutovati?! Ah mene, pobogu!). No, vremena imam, pa ću odgovoriti na ovu lakrdiju od posta. Da, dobro si pročit'o - lakrdiju.
Andres je napisao/la:Ti si sad u pravu ?
Uvijek sam u pravu. ;)
Andres je napisao/la:Mozes reci sta hoces ali stojim iza svojih argumenatra.
Pa nije argument reći:"Dortmund je smiješna ekipa i u Japanu se od jučer igra fudbal". To je glupost, a ne argument. Da, vjerovatno si i trpanje Valencie gdje joj nije mjesto(sam vrh evropskog fudbala), bazirao na argumentima. Kojim? Baš bi želio to čuti. Ispade da se fudbal ne igra nigdje, doli u Španiji. Hej, pa sedmoplasirana ekipa La Lige je sigurno bolja od prvoplasirane ekipa Francuske, jer su to Španci. :lol: Lakrdija, naravno.
Andres je napisao/la:To stoti veze nemas o tom klubu a petljas se u Dortmund koji svake jubilarne godine ode u Evropu u ovako jadnoj ligi to je tvoj problem.
Prije negoli odgovorim na ovo, molio bih te da uploaduješ svoj rodni list, pa da vidim s kim imam čast pričati. Smijem se kladiti u ogromnu svotu novca da znam više o Valenciji negoli ti. Al' haj', bitno je da se ja "petljam u Dortmund"(šta god to značilo :lol: ).
Andres je napisao/la:keita je dokazan igrac koji je igrao u Francuskoj potom doveden u Sevillu,a onda u Barcelonu
Najbolji igrač na svijetu je. U pravu si. Shvataš li ti neke stvari? Izgleda da ne. Pa Kagawa ima 21 godinu, pobogu. Došao je sad u Dortmund, siguran sam da će za 2-3 godine preći u neki jači klub(možda čak u tvoju Barcelonu), a šta će onda biti? Hm, sigurno ćeš onda govoriti neke druge stvari.
Andres je napisao/la:Zaista nemas argument da poredis ove dvije lige
Protiv tebe i nisu potrebni argumenti. Mogu samo pisati bla, bla, bla, bla, bla, a to će opet biti bolje od tvojih bljuvotina. ;)
Andres je napisao/la:Sad ce meni pocet srat sta je Robben, hebo vas Robben da je valjo ne bi vam ga Real poklonio.
Šta ti znači to "vam". Prvo, meni niko Robbena nije poklonio, a nije ni njima. Nemoj se poistovjećivati sa nečim, molio bih. Btw, ja nisam simpatizer njemačkih klubova, već Newcastle-a, al' kako bi ograničeni Andres to znao? U svakom slučaju, vjerovatno ne valja ni Ibrahimović jer STE( :lol: ) na njemu izgubili 25 miliona Eura. Hej, pa poklonjen je Milanu. :lol: Koja logika, ne mogu da vjerujem. :roll:
Andres je napisao/la:Dok u Spaniji igraju sve samo magionicari
Da, vidjeh da je Houdini preš'o u Mallorcu, a Big Lale će uskoro pojačati Osasunu. :mrgreen:
Andres je napisao/la:Dokaz jacine lige je i osvajanje Evropskog i Svjetskog prvenstva gdje iskljucivo igraju sve igraci iz La Lige
Niko ne spori jačinu reprezentacije Španije, al' pogledaj ovo: Casilas, Ramos, Alonso, Pique, Puyol, Busquets, Iniesta, Xavi, Villa, Torres i Capdevila. Samo posljednja dvojica ne igraju u Realu ili Barceloni. Da, strašna je Primera, posebno od 4. mjesta pa na niže. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 18 mar 2011, 10:57

Andres je napisao/la:

Sve sto si napisao Andres, je dokaz da su Barca i Real medju najjacim klubovima svijeta. To nisu argumenti za kvalitet i jacinu lige. Ako je BL toliko losa, zasto je bas Real doveo dvojicu igraca iz BL, Ozil i Khedira? Obojica su standardni igraci u prvoj postavi Reala.

Citiram: "U jednoj igra minimum 10 najboljih od 20 igraca svijeta, dok u drugoj ne igra niti jedan."

Ti ga pretjera sad da valja :D
Objektivno se ne moze odrediti i reci tih 20 igraca su najbolji, a eto i da uzmemo tu cinjenicu da u pomenutoj ligi igra 10 najboljih igraca od 20, gdje oni igraju, molit cu odgovor? Barca i Real ili grijesim?

Spanska liga je Barca i Real trenutno, 2-3 ekipe koje su malo iznad prosjeka, a ostatak ili je prosjek ili ispod prosjeka.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 mar 2011, 11:07

Monolog je napisao/la:
Smiri se, momčino. Ovom rečenicom si rek'o dovoljno, tako da ne'a potrebe s tobom diskutovati( :lol: . Čuj diskutovati?! Ah mene, pobogu!). No, vremena imam, pa ću odgovoriti na ovu lakrdiju od posta. Da, dobro si pročit'o - lakrdiju.
Uvijek sam u pravu. ;)
Pa nije argument reći:"Dortmund je smiješna ekipa i u Japanu se od jučer igra fudbal". To je glupost, a ne argument. Da, vjerovatno si i trpanje Valencie gdje joj nije mjesto(sam vrh evropskog fudbala), bazirao na argumentima. Kojim? Baš bi želio to čuti. Ispade da se fudbal ne igra nigdje, doli u Španiji. Hej, pa sedmoplasirana ekipa La Lige je sigurno bolja od prvoplasirane ekipa Francuske, jer su to Španci. :lol: Lakrdija, naravno.
Andres je napisao/la:To stoti veze nemas o tom klubu a petljas se u Dortmund koji svake jubilarne godine ode u Evropu u ovako jadnoj ligi to je tvoj problem.
Prije negoli odgovorim na ovo, molio bih te da uploaduješ svoj rodni list, pa da vidim s kim imam čast pričati. Smijem se kladiti u ogromnu svotu novca da znam više o Valenciji negoli ti. Al' haj', bitno je da se ja "petljam u Dortmund"(šta god to značilo :lol: ).
Andres je napisao/la:keita je dokazan igrac koji je igrao u Francuskoj potom doveden u Sevillu,a onda u Barcelonu
Najbolji igrač na svijetu je. U pravu si. Shvataš li ti neke stvari? Izgleda da ne. Pa Kagawa ima 21 godinu, pobogu. Došao je sad u Dortmund, siguran sam da će za 2-3 godine preći u neki jači klub(možda čak u tvoju Barcelonu), a šta će onda biti? Hm, sigurno ćeš onda govoriti neke druge stvari.
Protiv tebe i nisu potrebni argumenti. Mogu samo pisati bla, bla, bla, bla, bla, a to će opet biti bolje od tvojih bljuvotina. ;)
Andres je napisao/la:Sad ce meni pocet srat sta je Robben, hebo vas Robben da je valjo ne bi vam ga Real poklonio.
Šta ti znači to "vam". Prvo, meni niko Robbena nije poklonio, a nije ni njima. Nemoj se poistovjećivati sa nečim, molio bih. Btw, ja nisam simpatizer njemačkih klubova, već Newcastle-a, al' kako bi ograničeni Andres to znao? U svakom slučaju, vjerovatno ne valja ni Ibrahimović jer STE( :lol: ) na njemu izgubili 25 miliona Eura. Hej, pa poklonjen je Milanu. :lol: Koja logika, ne mogu da vjerujem. :roll:
Da, vidjeh da je Houdini preš'o u Mallorcu, a Big Lale će uskoro pojačati Osasunu. :mrgreen:
Andres je napisao/la:Dokaz jacine lige je i osvajanje Evropskog i Svjetskog prvenstva gdje iskljucivo igraju sve igraci iz La Lige
Niko ne spori jačinu reprezentacije Španije, al' pogledaj ovo: Casilas, Ramos, Alonso, Pique, Puyol, Busquets, Iniesta, Xavi, Villa, Torres i Capdevila. Samo posljednja dvojica ne igraju u Realu ili Barceloni. Da, strašna je Primera, posebno od 4. mjesta pa na niže. :lol:
Dovoljna su samo ta 2 kluba da izmoniraju Evropu i Svijet...Ostali im nisu potrebni...Torres nije 1 tim, ali eto...
Dovoljan pokazatelj i da ostaji ne igraju nogomet, koliko su dominantna 2 kluba.

Vjerovatno ti bolje znas i od mene i ostalih, mislim ti si ocito neki Doktor nauka ili pak nesto vise ??? Cim ti svoje dane provodis ovde na ovom forumu primjeti se tvoja osebujnost u raznim segmentima znanosti.
Ja sam ovde 1 sedmicno max 2 puta jer meni nije zivot tastaura i lozenenje male djece.Ima bitnijijh stvari u zivotu.
Naravno svaki fan ove kvazi Lige reci ce da je Robben odlican igrac.Odlican je za nivo BL ali za La Ligu nikad.Gdje bi on u Realu igrao da je ostao ??? Umjesto Ronalda vjerovatno ?Umjesto di Marie mozda ?

Nebudi bukvalan, Njemacka liga ima kvalitet ali ni pod razno da se stavi u istu recenicu sa La Ligom.
Mogu biti najbogatiji ali tu nema 3 igraca koji su world class...Sto ih je bilo to je i otislo.Ballack(vrati se ali...) , Ozil,Lucio, Rafael VDV..
kad vidim da je najbolji strelac Lige Gomez i da covjek dominira uz Robbena ligom , puco bi se u koljeno taj Malagi nebi imao mjesta pored strasnog Baptiste !

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 mar 2011, 11:15

pasha_the_one je napisao/la:
Andres je napisao/la:

Sve sto si napisao Andres, je dokaz da su Barca i Real medju najjacim klubovima svijeta. To nisu argumenti za kvalitet i jacinu lige. Ako je BL toliko losa, zasto je bas Real doveo dvojicu igraca iz BL, Ozil i Khedira? Obojica su standardni igraci u prvoj postavi Reala.

Citiram: "U jednoj igra minimum 10 najboljih od 20 igraca svijeta, dok u drugoj ne igra niti jedan."

Ti ga pretjera sad da valja :D
Objektivno se ne moze odrediti i reci tih 20 igraca su najbolji, a eto i da uzmemo tu cinjenicu da u pomenutoj ligi igra 10 najboljih igraca od 20, gdje oni igraju, molit cu odgovor? Barca i Real ili grijesim?

Spanska liga je Barca i Real trenutno, 2-3 ekipe koje su malo iznad prosjeka, a ostatak ili je prosjek ili ispod prosjeka.
nikad.
Atletico Madrid posjeduje 4 minimalno van serjska igraca.
Forlan je najbolji igrac svjetskog prvenstva.Aguerro je igrac kojeg zeli svaki klub na svijetu i momak sa nevjerovatnim potencijalom Spaniji Koke, De Gea.To se samo top igraci....Valencija ima pregrst takvih igraca tipa Mata, banega, Soldado. Sevilla : Navas, Negredo, Lusi Fabiano ( do jucer). Villareal : Cazorla,Cani,Rossi,Nilmar , Valero,Marchena,Capdevilla.
Bilbao ima komplet kompaktnu ekipu ali izdvaja se Llorente.

Previse je kvaliteta u La Ligi..Ne samo u ova 2 veika kluba...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 mar 2011, 11:16

Andres je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Uvijek sam u pravu. ;)
Dovoljna su samo ta 2 kluba da izmoniraju Evropu i Svijet...Ostali im nisu potrebni...Torres nije 1 tim, ali eto...
Dovoljan pokazatelj i da ostaji ne igraju nogomet, koliko su dominantna 2 kluba.

Vjerovatno ti bolje znas i od mene i ostalih, mislim ti si ocito neki Doktor nauka ili pak nesto vise ??? Cim ti svoje dane provodis ovde na ovom forumu primjeti se tvoja osebujnost u raznim segmentima znanosti.
Ja sam ovde 1 sedmicno max 2 puta jer meni nije zivot tastaura i lozenenje male djece.Ima bitnijijh stvari u zivotu.
Naravno svaki fan ove kvazi Lige reci ce da je Robben odlican igrac.Odlican je za nivo BL ali za La Ligu nikad.Gdje bi on u Realu igrao da je ostao ??? Umjesto Ronalda vjerovatno ?Umjesto di Marie mozda ?

Nebudi bukvalan, Njemacka liga ima kvalitet ali ni pod razno da se stavi u istu recenicu sa La Ligom.
Mogu biti najbogatiji ali tu nema 3 igraca koji su world class...Sto ih je bilo to je i otislo.Ballack(vrati se ali...) , Ozil,Lucio, Rafael VDV..
kad vidim da je najbolji strelac Lige Gomez i da covjek dominira uz Robbena ligom , puco bi se u koljeno taj Malagi nebi imao mjesta pored strasnog Baptiste !
a sta imas u la ligi barcelona,real a njemacko svi su klubovi tu u la ligi real,barca osvajaju ligu SMIJESNO a u bundesligi ured svake godine neko drugi osvaja a sta kazes za roben smijesno nemas ti veze o nogometu on je igracina a i gomez isto...pa ajde sad idi na svoju temu i pisi kako ce np. real pobjedit levante...zzz
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 18 mar 2011, 11:18

[
Uvijek sam u pravu. ;)
Niko ne spori jačinu reprezentacije Španije, al' pogledaj ovo: Casilas, Ramos, Alonso, Pique, Puyol, Busquets, Iniesta, Xavi, Villa, Torres i Capdevila. Samo posljednja dvojica ne igraju u Realu ili Barceloni. Da, strašna je Primera, posebno od 4. mjesta pa na niže. :lol:[/quote]

kad vidim da je najbolji strelac Lige Gomez i da covjek dominira uz Robbena ligom , puco bi se u koljeno taj Malagi nebi imao mjesta pored strasnog Baptiste ![/quote]
a sta imas u la ligi barcelona,real a njemacko svi su klubovi tu u la ligi real,barca osvajaju ligu SMIJESNO a u bundesligi ured svake godine neko drugi osvaja a sta kazes za roben smijesno nemas ti veze o nogometu on je igracina a i gomez isto...pa ajde sad idi na svoju temu i pisi kako ce np. real pobjedit levante...zzz[/quote]
a u Budesligi Barcelona ne bi osvajala ???
Real da nije Barcelone ne bi osvajao ??? Ili ne bi osvajao u BL ???

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 mar 2011, 11:20

Andres je napisao/la:Vjerovatno ti bolje znas i od mene i ostalih, mislim ti si ocito neki Doktor nauka ili pak nesto vise ???
Nisam doktorir'o; da budem iskren, nisam još ni diplomir'o, al' i to će biti ubrzo. No, to nije tema, zar ne? Da se razumijemo, nije mi bad ni kad bismo o tome pričali/pisali. Ja tebi mogu uploadovati moje ocjene, al' šta ćemo sa tvojim rodnim listom? :lol:
Andres je napisao/la:Cim ti svoje dane provodis ovde na ovom forumu primjeti se tvoja osebujnost u raznim segmentima znanosti.
Svaki dan sam ovdje u prijepodnevnim i (kasnim) večernjim satima. Što bih bjež'o od toga? Zar bih treb'o lagati? A, to šta u međuvremenu radim, to mi sigurno ne ostavlja previše vremena, tako da...
Andres je napisao/la:Ima bitnijijh stvari u zivotu
Dijelim tvoje mišljenje. Recimo, meni su obrazovanje i moja žena najvažnije stvari na svijetu. Vidim da tebi obrazovanje i nije tol'ko važno. :mrgreen:
Andres je napisao/la:Naravno svaki fan ove kvazi Lige reci ce da je Robben odlican igrac.Odlican je za nivo BL ali za La Ligu nikad.Gdje bi on u Realu igrao da je ostao ???
Koliko se sjećam, Robben je donio titulu prvaka Realu, zar ne? Eh, to što je on često povrijeđen, to je druga stvar. A, nemoj mi samo reći da je njegov odlazak zbog nedostatka kvalitete? Hm, poznaješ li ti politiku Reala? Sad će ispasti kako je Sneijder loš igrač, zar ne? :lol:
Andres je napisao/la:Nebudi bukvalan
Nećubitibukvalan. :mrgreen:
Andres je napisao/la:kad vidim da je najbolji strelac Lige Gomez i da covjek dominira uz Robbena ligom
Pa jedno vrijeme je u Španiji Mate Bilić bio vodeći strijelac lige, pa šta?

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 mar 2011, 11:25

Yebote ovo je postao forum za osobe sa posebnim potrebama :lol:
Kako drugacije okarakterisati ovakvog lika :?

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 mar 2011, 11:34

Uvesti test intelignecije pri registraciji. Ovo je stvarno smor citati.
#divovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 mar 2011, 11:37

Monolog je Andresa toliko izdominirao u svojim postovima da sam na njegovom mjestu ne bi više dolazio na temu njemačkih klubova.. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 mar 2011, 11:48

Saurman je napisao/la:Monolog je Andresa toliko izdominirao u svojim postovima da sam na njegovom mjestu ne bi više dolazio na temu njemačkih klubova.. :)
Kao da je on toga svjestan. Da jeste bilo bi nam svima lakse. :?
#divovi

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 18 mar 2011, 12:19

Prilika za osvetu :) Schake - Inter

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 18 mar 2011, 12:21

:lol:

Prejebeno izvlačenje!

Sad se tek trebamo ubit kaj nismo prošli dalje! :D
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 18 mar 2011, 12:36

Sad ce svi da kazu kako je inter najbolje prosao i da je dobio najlakseg protivnika ali ja kazem da i Schalke nije mogao lakseg dobit !

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.