Zvjezdan Misimović

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la dr.van nostrand » 12 mar 2014, 12:43

Guizhou Renhe igra u 13:00h.
Misimovic na klupi zbog povrede, Muslimovic Out.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

brazil2014
Kontakt:

Post Postao/la brazil2014 » 12 mar 2014, 13:38

Miske doktore,legendo nasa, samo nam se kondiciono pripremi, a za ostalo nema sikiracije, na SP od tebe cekujemo onu igru iz Bundeske! Kad ti igras svi igraju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2014, 16:26

Dobro je, doktor se oporavio. Sredit će se on do juna. Od njega mnogo očekujem, iskusni igrači su uvijek donosili prevagu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

brazil2014
Kontakt:

Post Postao/la brazil2014 » 12 mar 2014, 16:56

Virtu4l je napisao/la:Dobro je, doktor se oporavio. Sredit će se on do juna. Od njega mnogo očekujem, iskusni igrači su uvijek donosili prevagu.
i ja nekako kad je on u formi, pun radosti cekam utakmice, unaprijed ono vidim kako pogadja Dzeku u glavu loptama, pasovi, lopte se dijele na sve strane, uzivancija za gledati brate, ko brazilska skola.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2014, 17:12

Njemu trebaju dva trkača iza, da rade prljav posao, ono što su radili Zahirović i Rahimić. Tek tada je Miske ubojit, jednim potezom rješava utakmicu.
Voli te tvoje Sarajevo.

brazil2014
Kontakt:

Post Postao/la brazil2014 » 12 mar 2014, 17:22

Virtu4l je napisao/la:Njemu trebaju dva trkača iza, da rade prljav posao, ono što su radili Zahirović i Rahimić. Tek tada je Miske ubojit, jednim potezom rješava utakmicu.
slazem se, iako je rahim star, a zahirovic onakav kakav jeste, sa njima dvojicom je ne samo miske, vec cijela repka nekako izgledala sigurnije, posto su cini mi se, njih dvojica jako dobro zajedno saradjivali...isto ko pjana i miske kad su se navikli jedan na drugog, imali su nekoliko odlicno uvezanih akcija i pomeni mogu ekstra odigrati zajedno na terenu.

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 12 mar 2014, 17:27

Virtu4l je napisao/la:Njemu trebaju dva trkača iza, da rade prljav posao, ono što su radili Zahirović i Rahimić. Tek tada je Miske ubojit, jednim potezom rješava utakmicu.
Misketu trebaju dva mi nemamo ni jednog... miske je doktor, al je veliki problem njegov manjak kondicije, mora to da popravi do brazila obavezno!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 mar 2014, 17:39

Kada bih mogao birati ko će biti kapiten u Brazilu, izabrao bih Misketa, kada bih mogao birati ko će dati prvi gol, izabrao bih Misketa. Izdvojio bih ga u svakoj mogućoj kombinaciji. Mislim da će nam protiv Nigerije biti od najveće koristi, trka se uvijek najbolje zatvarala tehnikom. Afričke ekipe su idealne da se protiv njih gurne jedan mangupski pas, jedna lopta koja ima oči, jer mi još uvijek djeluju naivno, a Miske je ubica protiv takvih, nešto kao protiv Grčke.
Voli te tvoje Sarajevo.

brazil2014
Kontakt:

Post Postao/la brazil2014 » 12 mar 2014, 17:43

ne znam, ja bi poveo i rahima i zahira jer oni znaju umiriti igru kad dodje panika, sitni preksaji u pravo vrijeme i sl., dobar su tandem i ono sto sam negdje spominjao, jako je bitno da igraju igraci koji su uigrano odranije, jer kasno je sad za novotarije.
Sto se tice trcanja, steva bi mogo trcati za misketa a i borben je, ma samo da i njemu sunce ograne pa da redovno igra, bar i u ovom drugoligasu.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 13 mar 2014, 00:06

admir1991 je napisao/la:Ovi sto pišu protiv misketa pojma nemaju,on je motor ekipe,Pjanic nema muda za to a izgleda neće ni imati.Vidjeli smo to dosta puta.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Samo je problem što je motor prno u šišu i ne može se više upalit

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 13 mar 2014, 00:22

Ako misli igrati sa Misimovicem, Pjanicem, Dzekom, Ibisevicem na SP bolje da ne idemo. Nisu to Balticke zemljice na SP.
Slovacka se poigrala sa nama upravo zbog Safeta. Sva sreca pa uleti Hajrovic i zabi ono..
Ibisevic visak napadac protiv jaki rep. nam treba zgusnuta veza a imamo dovoljno igraca u vezi koji su of.

Ako ne moze Besic na DM moze Kolasinac :? po Safetu strucnjaku treba mu DM koji zna lopte :lol: jeli to Rahimic nesto plaho znao loptati ili Zahirovic... eto neka DM koji zna lopte bude Susic Tino eto on ZNA LOPTE u HNL :roll: a sto ne zna lopte presjeci, postaviti se, citati tj. razbijati protivnicke napade nema veze :roll: koji strucnjak, izmisli nam ovog "DM" od Tine Svena..
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 13 mar 2014, 00:31

ZutiMrav je napisao/la:Ako misli igrati sa Misimovicem, Pjanicem, Dzekom, Ibisevicem na SP bolje da ne idemo. Nisu to Balticke zemljice na SP.
Slovacka se poigrala sa nama upravo zbog Safeta. Sva sreca pa uleti Hajrovic i zabi ono..
Ibisevic visak napadac protiv jaki rep. nam treba zgusnuta veza a imamo dovoljno igraca u vezi koji su of.

Ako ne moze Besic na DM moze Kolasinac :? po Safetu strucnjaku treba mu DM koji zna lopte :lol: jeli to Rahimic nesto plaho znao loptati ili Zahirovic... eto neka DM koji zna lopte bude Susic Tino eto on ZNA LOPTE u HNL :roll: a sto ne zna lopte presjeci, postaviti se, citati tj. razbijati protivnicke napade nema veze :roll: koji strucnjak, izmisli nam ovog "DM" od Tine Svena..
Koliko vi god volili Misketa, morate shvatiti da je igrač manje na terenu( jer ne može potrčat), pa tako svaka konbinacija sa njim je poraz.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 13 mar 2014, 00:39

Virtu4l je napisao/la:Kada bih mogao birati ko će biti kapiten u Brazilu, izabrao bih Misketa, kada bih mogao birati ko će dati prvi gol, izabrao bih Misketa. Izdvojio bih ga u svakoj mogućoj kombinaciji. Mislim da će nam protiv Nigerije biti od najveće koristi, trka se uvijek najbolje zatvarala tehnikom. Afričke ekipe su idealne da se protiv njih gurne jedan mangupski pas, jedna lopta koja ima oči, jer mi još uvijek djeluju naivno, a Miske je ubica protiv takvih, nešto kao protiv Grčke.
Post decenije....svaka ti je zlatna... ;)
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 13 mar 2014, 07:01

stokton je napisao/la:
ZutiMrav je napisao/la:Ako misli igrati sa Misimovicem, Pjanicem, Dzekom, Ibisevicem na SP bolje da ne idemo. Nisu to Balticke zemljice na SP.

Koliko vi god volili Misketa, morate shvatiti da je igrač manje na terenu( jer ne može potrčat), pa tako svaka konbinacija sa njim je poraz.
i Dzeko je igrac manje jer nece da trci al barem ekonom ne mora da pere njegov dres pa se ustedi na deterdzentu, Spahic je igrac vise za protivnika jer dijeli najbolje pasove iza ledja nase odbrane itd... Mozes za svakoga nesto lose naci u ekipi za koju je Egipat Brazil iz 1970te godine

sve u svemu bez Misketa je svaka koMbinacija uglavnom poraz

I Maradona je uglavnom bio debeo i pretezak a igrao je samo s loptom. Miske nije Maradona ali je bosanski Maradona. Na SP utakmice odlucuju potezi majstora. Da li je to gol ili pas ili prekid sasvim je nebitno. Majstora u danasnjem fudbalu ima jako malo. U reprezentaciji BiH skoro da ih i nema. Ima dobrih igraca al to je neka druga kategorija. Oderci se Misimovica bila bi epohalna glupost. Koliko igraca mogu da odluce utakmicu jednim potezom a da prije toga i poslije toga nista ne urade na toj utakmici?

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 13 mar 2014, 09:40

stokton je napisao/la:

Pa ako ćemo gledat tako i Pjanić npr. je igrač manje na terenu jer je premršav. Šta je Pjanić npr. uradio u defanzivi?
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 mar 2014, 12:50

Defanziva me previše ne zanima kada je njihova pozicija u pitanju. Ja još uvijek čekam Pjanića da proradi u ofanzivi, to je puno bitnije.
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 13 mar 2014, 20:03

Begovic

Mujdza Bicakcic Spahic Kolasinac

Bešić(Rahimic) Salihovic

Pjanic Misimovic Lulic

Dzeko

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 mar 2014, 20:08

drummer je napisao/la:Begovic

Bešić(Rahimic) Salihovic

Pjanic Misimovic Lulic

Dzeko
Gdje da potpisem?Najbolji sastav,po meni,a i klupa bi bila izbalansirana! ;)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 13 mar 2014, 20:12

Medunjanin i Misimovic istovremeno samoubistvo i neozbiljan amaterizam.Jedan se moze trpiti da bi dobili na kreativnosti,Miske normalno,ali obojica nikako.Medunjanin nam je dosta usporio igru i njegova sporost i nesposobnost da odigra i kratak pas desnom nogom me prilicno i nerviraju,u defanzivi je jos duplo gore beskoristan od Misimovica.Miske je isto spor ali ima nesto sto Medunjanin nema,dugu loptu iz mjesta koja mijenja ritam igre,dribling i sposobnost da povuce jako prema naprijed.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 13 mar 2014, 20:18

NEZALAGANJE je napisao/la:
drummer je napisao/la:Begovic

Bešić(Rahimic) Salihovic

Pjanic Misimovic Lulic

Dzeko
Gdje da potpisem?Najbolji sastav,po meni,a i klupa bi bila izbalansirana! ;)
Potpisi gdje hoces druze ;) Ako slucajno nece zvati Bešića onda nema druge opcije nego da zove generala bez obzira na njegove godine,i stariji igraci od njega igraju.Tada bih ja bio miran jer znam da smo osigurani nazad rutinerom koji je iskusan,uigran sa ekipom ,koji cita igru i postavlja se,dakle provjereno rjesenje a ne da mi sad nesto eksperimentise,nema vremena vise,trebao je davno eksperimentisati i uigrati igraca.SP je takmicenje gdje se ide na sigurno,nema tu ekperimenata.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: passatb6 i 1 gost.