A dobro realno sa Barcelonom niko ne moze sto se tice posjeda, i nece moci jos dugo dok god imaju onakve igrace (sada Xavi i Iniesta, a u buducnosti npr Thiago koji je najveci potencijal svjetskog fudbala za mene). Milan je rijetko gad gajio takvu igru na posjed, samo kada ima rezultat. Al realno napad je jaci. Imate onog vanzemaljca koji je Bog i batina u napadu, a ostala 2-3 napadaca su individualno slabiji od svakog naseg (Ibra,Robinjo,Pato). Sve u svemu nadam se da cemo gledati nekad dobar duel izmedju Milana i Barcelone, pa tad nek bolji pobjedi.Romariooo je napisao/la:dobar je ganso, gledao sam ga nekoliko puta, mislim onako dobar je potencijal koji tek treba da se dokazuje na visem nivou, al ima talenta i vjerujem da ce biti sjajan igrac, podsjeca onako na Kaku svojom elegancijom u igri. steta sto milan nema para pa da dovede recimo i njega i neymara, pa da gledamo trio neymar, ibra, pato, a iza njih ganso, ili mozda cak sa robinjom i bez ibre, to bi bio onaj pravi brazilski stih
sto se tice poredjenja s barcom, zaostaje tu milan puno, prvo zbog odbrane u kojoj je jedino silva recimo top class, i mozda ovaj bek sto je dosao iz francuske, nesta je vec ostario steta sto ga necemo gledati jos dugo, vas vezni red ovakav kakav je nedorasta je barci, ima tu finih igraca ali daleko od toga da bi se nosio s barcinim, ne bi uspjeli ni 30 posto posjeda imati ni stvoriti neke prilike
al dobra je stvar sto se milan polako al sigurno vraca u evropski vrh, pozelji smo gledati mocni milan u zavrsnicama lige prvaka
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne znam iz kojeg razloga se ovdje uopste povlaci to pitanje mozemo li se nositi sa Barcom ili ne.
Da vam odmah kao veliki navijac Milana jos od 93-e kazem da im ne mozemo jos ni cipele cistiti !
Jedino gdje smo jaci u odnosu na Barcu je napad, ali to sve nema ionako veze jer imamo jako ocajnu sredinu trenutno koja tim klasnim napadacima tipa Ibra i Pato nije u stanju dati prave lopte za mnogo golova.
Sve ostalo je na strani Barce, od uspjesnog iskustva igranja zajedno do paklene sredine koja ce jos dugo godina diviti sve navijace sirom svijeta, pa sve do mnogo stablinije i po imenima jace odbrane.
Uz Thiaga i vec nazalost ostarjelog Nestu, ovi drugi su cisti prosjek koji se tek trebaju dokazati u velikom klubu.
Sve u svemu, potrebno je Milanu vise nego Mr X u sredini, eventualno cak i dva kreativca i jos jedan vrhunski odbrambeni da bi ima li bilo kakve sanse za nesto vise u LP.
Da vam odmah kao veliki navijac Milana jos od 93-e kazem da im ne mozemo jos ni cipele cistiti !
Jedino gdje smo jaci u odnosu na Barcu je napad, ali to sve nema ionako veze jer imamo jako ocajnu sredinu trenutno koja tim klasnim napadacima tipa Ibra i Pato nije u stanju dati prave lopte za mnogo golova.
Sve ostalo je na strani Barce, od uspjesnog iskustva igranja zajedno do paklene sredine koja ce jos dugo godina diviti sve navijace sirom svijeta, pa sve do mnogo stablinije i po imenima jace odbrane.
Uz Thiaga i vec nazalost ostarjelog Nestu, ovi drugi su cisti prosjek koji se tek trebaju dokazati u velikom klubu.
Sve u svemu, potrebno je Milanu vise nego Mr X u sredini, eventualno cak i dva kreativca i jos jedan vrhunski odbrambeni da bi ima li bilo kakve sanse za nesto vise u LP.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Zato ja kazem daj Gansa,Hamsika i jos jednog po zelji Berlusconijevoj.Titova-Juga je napisao/la:Ne znam iz kojeg razloga se ovdje uopste povlaci to pitanje mozemo li se nositi sa Barcom ili ne.

- Titova-Juga
- Kontakt:
A_d_0 je napisao/la:Zato ja kazem daj Gansa,Hamsika i jos jednog po zelji Berlusconijevoj.Titova-Juga je napisao/la:Ne znam iz kojeg razloga se ovdje uopste povlaci to pitanje mozemo li se nositi sa Barcom ili ne.
Definitivno nam neki kreativac treba podhitno, jer cemo jako tesko postizati golove nekim vecim klubovima poput Barce, Reala, Manchestera sa ovako losom sredinom gdje ce Massimiliano vjerovatno morati koristiti taktiku 4-3-3 ako nam roster ostane isti i na kraju prijelaznog roka, (ne daj Boze)!
Ganso, Modric, Fabregas, Van Der Vaart... Ima tu mnogo igraca koji bi odgovarali, ali da li SIlvio hoce napokon da potrosi nesto vise ? Sta je sa obecanjem da je pripremljeno 70-ak mil. na pojacanja ?!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:Ma jbo vas Hamsik, stvarno ne kontam sta toliko vidite u tom igracu, pa on se jos nije ni dokazao kao neka klasa kao sto ga neki pokusavaju predstaviti.
Igra za prosjecan klub koji u EU ligi ionako nista nije napravio, a i uopce nam ne treba takav tip igraca.

trenutno u italiji nema boljih veznjaka od hamsika, zapravo samo 1 mi pada na pamet a to je de rossi.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Titova-Juga
- Kontakt:
baresi#6 je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:Ma jbo vas Hamsik, stvarno ne kontam sta toliko vidite u tom igracu, pa on se jos nije ni dokazao kao neka klasa kao sto ga neki pokusavaju predstaviti.
Igra za prosjecan klub koji u EU ligi ionako nista nije napravio, a i uopce nam ne treba takav tip igraca.
trenutno u italiji nema boljih veznjaka od hamsika, zapravo samo 1 mi pada na pamet a to je de rossi.
Dakle, Milan treba da potrazi dalje od Italije ukoliko zeli pravog veznjaka ako je Hamsik najbolja opcija : S
Decko se nije jos dokazao nigdje, Napoli nije Manchester.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
jbg druze ti ko da ne pratiš seriju a. pa ni ronaldinho se nije nešto dokazao u psg, prosječan klub u prosječnoj ligi pa je u barci bio bog i batina. pirlo je u bresci bio solidan igrač ali je u milanu postao ponajbolji veznjak zadnje decenije itd. niko ne kaže da ce slovak biti igračina u milanu, to je svjestan rizik kad kupuješ mlađeg igrača. već sam sto puta spomenuo sve kvalitete hamsika i odgovorno tvrdim da je momak fenomenalan igrač. što se manchestera tiče vjerujem da bi se ušetao u prvi tim engleske ekipe.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
[youtube][/youtube]
sretan rodjendan nasem velikom kapitenu
sretan rodjendan nasem velikom kapitenu

- Titova-Juga
- Kontakt:
baresi#6 je napisao/la:jbg druze ti ko da ne pratiš seriju a. pa ni ronaldinho se nije nešto dokazao u psg, prosječan klub u prosječnoj ligi pa je u barci bio bog i batina. pirlo je u bresci bio solidan igrač ali je u milanu postao ponajbolji veznjak zadnje decenije itd. niko ne kaže da ce slovak biti igračina u milanu, to je svjestan rizik kad kupuješ mlađeg igrača. već sam sto puta spomenuo sve kvalitete hamsika i odgovorno tvrdim da je momak fenomenalan igrač. što se manchestera tiče vjerujem da bi se ušetao u prvi tim engleske ekipe.
Eh jbg sad...
Ronaldinha stavljat u kontext sa Hamsikom :S
Pa takve igracine sve da hoces, ne mozes zaobici jer jednostavno VRVE talentom kao sto je to doticni dok je u PSG-u bio, a naravno i poslje jos vise. A Pirlo je u Interu bio vise nego solidan, ali su oni u to vrijeme imali jako malo strpljenja sa igracima i obicno smo im te njihove "otpatke" kupili i profitirali na kraju.
Nama ionako i ne treba igrac tipa Hamsik vec jedan klasni kreativac koji trenutno nedostaje ekipi koji ce dati taj zadnji pas nasim astronomskim napadacima!
A u Manchesteru bi igrao sa Sir Alexom na male u trenerskom prostoru...
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
@Tito uredu je nećemo dalje
@ronaldo99 sramota zaboravih, jutros sam pročitao na fb grupi da je maldiniju danas rođendan. sretan rođendan!

@ronaldo99 sramota zaboravih, jutros sam pročitao na fb grupi da je maldiniju danas rođendan. sretan rođendan!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Cinjenice brato
SRETAN RODJENDAN NAJVECEM KINGU OBRANE SVIH VREMENA !

SRETAN RODJENDAN NAJVECEM KINGU OBRANE SVIH VREMENA !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
pa nije baresiju danas rođendan
ali najbolji lijevi bek ikad to je sigurno.

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Titova-Juga
- Kontakt:
baresi#6 je napisao/la:pa nije baresiju danas rođendan![]()
Franco je takodjer bio VELIKI MAJSTOR, jedan od najvecih sigurno, iako licno, malu prednost ipak dajem Paolu kojemu je mozda visina bila dodatni plus u odnosu na Baresija.

Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
sve to stoji za maldinija ali na svojoj poziciji baresi nema ravna, niti je imao niti će imati. onako čitanje igre je neponovljivo, kakva džazira i ostali proroci 

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
AC Milan are planning to sign Cesc Fabregas in late August, hoping he won't become a Barcelona player by then and predicting that Arsenal's asking price would drop from 35 million Euros to at least 30 millions.
Jel ovo Mister X ?
Jel ovo Mister X ?

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
jedino da barca odustane onda mozda ali mozda.
btw imali na pes 2011 igdje ovoga egipcanina?
btw imali na pes 2011 igdje ovoga egipcanina?
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Ma daj Hamsika i Gansa i ko lampa smo majke mi.....i ako Cassano ode daj Drogbu da ga zamijeni 

river plate ispao sada bismo mozda mogli dobiti lamelu za male pare.... sta mislite
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Lamela moze ici za 6 milijuna eura !!!!!!!! U River Plateu je sad kriza zbog ispadanja u 2 ligu i spremni su prodati neke igrace da bi se izvukli iz te krize
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
milan ima odlične odnose sa riverom i zašto ćelo ne bi odradio ovaj deal? ali ganso obavezno može i lamela u paketu kad već ide u južnu ameriku da ne plaća 2x kartu 

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.