KK Bosna Visit Sarajevo

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

akisarajevo92
Kontakt:

Re: KK Bosna Visit Sarajevo

Post Postao/la akisarajevo92 » 10 apr 2025, 20:34

Svi u Skenderiju
osim Lukea
Don't believe the hype.

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 10 apr 2025, 20:35

Ako bi bilo finale Bosna-Ilirija, ko bi onda imao prednost domaceg terena?

Takodjer, ako bi bilo to finale je li onda samo jedan finalista ide u ABA ligu? Da je finale protiv ekipe iz Srbije, Bosna bi se automatski plasirala.

Nisam uzimao u obzir eventualno sirenje ABA lige.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 10 apr 2025, 20:35

Bravo. Idemo u ABA ligu. :bih:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 10 apr 2025, 20:36

Jel mala Skenderija ?

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 10 apr 2025, 20:37

johntravolta123 je napisao/la:
10 apr 2025, 20:36
Jel mala Skenderija ?
Bilo je price da se igra u maloj zbog sajma ne znam jel se sta promijenilo
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 10 apr 2025, 20:38

Kaunas je napisao/la:
10 apr 2025, 20:37
johntravolta123 je napisao/la:
10 apr 2025, 20:36
Jel mala Skenderija ?
Bilo je price da se igra u maloj zbog sajma ne znam jel se sta promijenilo
I ja sam to procitao pa zato pitam ...

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 10 apr 2025, 20:43

Svaka čast igračima koji su sve izdržali, stvarno sramno sudjenje pogotovo Hordova, a i ostali nisu bili bolji! Treba napraviti paklenu atmosferu u revansu i pogurati ekipu do pobjede!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 10 apr 2025, 20:44

Igra se u Kinđetovoj dvorani
Irfan Peljto radi u KJU Skenderija - sportski segment
Samo da se Irfan vrati iz Londona
Sajam " citaj knjigu " ce bit završen do revanša ali je problem pakovanje i odlazak učesnika i izlagača sajma, al Vam ja iz prve ruke javljam da je iz Svrakina angažovan momciluk za pakovanje i nošenje iz dvorane na kraju sajma za dobre novce

Ne sekiraj te
Sve ce bit u redu

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 10 apr 2025, 20:46

Utalićemo se ako treba pomoći pakovat, sramota je da se u maloj igra. :mrgreen:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 10 apr 2025, 20:49

Ima Ramiz Salcin, ima Goran Cengic. Ako im je sajam vazniji od Bosne ne treba ih puno molit.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Adnan33
Kontakt:

Post Postao/la Adnan33 » 10 apr 2025, 20:50

Ne bude li nas 5000 u Skenderiji na revanšu onda i ne treba ulagati novac za plasman u ABA1 jer nema dovoljno navijača koji ISTINSKI podržavaju Projekat.

Ako šugava KSC Skenderija nije u stanju nakon ovakvog rezultata obezbjediti veliku salu pa taman radili 24h bez prestanka poslije sajma, treba ih trajno napustiti i tražiti sredinu u kojoj će se cijeniti ime KK Bosna.

Šalić i West daMu do poda, RESPECT maksimalan.

Luke je za kakvog hodžanskog zapisa, za Marinkovića sutra džumanska sergija samo da ide iz Bosne.

Adnan33
Kontakt:

Post Postao/la Adnan33 » 10 apr 2025, 20:52

svrakino1921 je napisao/la:
10 apr 2025, 20:44
Igra se u Kinđetovoj dvorani
Irfan Peljto radi u KJU Skenderija - sportski segment
Samo da se Irfan vrati iz Londona
Sajam " citaj knjigu " ce bit završen do revanša ali je problem pakovanje i odlazak učesnika i izlagača sajma, al Vam ja iz prve ruke javljam da je iz Svrakina angažovan momciluk za pakovanje i nošenje iz dvorane na kraju sajma za dobre novce

Ne sekiraj te
Sve ce bit u redu

Vratio se, jučer sam ga vidio u avionu na relaciji Beč - Sarajevo (sletio oko 14:00).

Ghuraba
Kontakt:

Post Postao/la Ghuraba » 10 apr 2025, 20:58

Jesam samo ja vidio Nenu na tribinama? Ocigledno se s njim nesto planira, jer nema teorije da bi tek onako isao s njima i po gostujucim utakmica.

Ne mogu da vjerujem da su dobili ovo. Niko u historiji ovog sporta nije okupio ovakvu grupu kosarkasa, na celu s Acom koji realno nije za ovog nivoa.

Samo molim Boga da dobiju Vojvodinu u Sarajevu i da tako obezbijede aba ligu (bar se nadam da im osvajanje aba2 nece biti uslov za to). Valjda ce sudjenje biti bolje, valjda ce navijaca biti kao nekad i valjda ce neki igraci pokazati bar malo vise nego veceras.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 10 apr 2025, 21:10

Ghuraba je napisao/la:
10 apr 2025, 20:58
Jesam samo ja vidio Nenu na tribinama? Ocigledno se s njim nesto planira, jer nema teorije da bi tek onako isao s njima i po gostujucim utakmica.

Ne mogu da vjerujem da su dobili ovo. Niko u historiji ovog sporta nije okupio ovakvu grupu kosarkasa, na celu s Acom koji realno nije za ovog nivoa.

Samo molim Boga da dobiju Vojvodinu u Sarajevu i da tako obezbijede aba ligu (bar se nadam da im osvajanje aba2 nece biti uslov za to). Valjda ce sudjenje biti bolje, valjda ce navijaca biti kao nekad i valjda ce neki igraci pokazati bar malo vise nego veceras.
Da hoce Zlatibor uzeti ovu Iliriju mrtvu, onda nek nista ne diraju opet smo u ABA 1.

Stvarno brate suzdrzavam se da nista ne pisem, ali ovo je bas haos puno je ovo para da se desavaju neke stvari. Vojvodina mora pasti u Sarajevu pa kako god, dosta losije izgledaju nego na pocetku sezone, ne pamtim kad sam vidio da se igraci posvadjaju onako na prvom timeoutu.

Skenderija mora biti dupke puna, dosta je vise salonske publike u seheru.

BICE BOSNA OPET SAMPION :bih: :bih:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 10 apr 2025, 21:12

Ghuraba je napisao/la:
10 apr 2025, 20:58

Da da vidio sam i ja .
Pisao sam bas to na temi

Nadam se da ce preuzeti ekipu nakon ovog ciklusa

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 10 apr 2025, 21:44

Velika pobjeda, vjerovatno i zaslužena.Suđenje kriminalno, pogotovo pred kraj, ono otimanje lopte Zubcu od strane dva igrača uz očigledan faul i lopta za Vojvodinu kada je Rebrača očigledno izbacio vani.Utakmica pokazala svu limitiranost bosninih igrača a i trenera.Loše izmjene, pogotovo držanje Luka u igri kada je ovaj pravio greške, ne prekidanje serije time outom kada je Vojvodina topila prednost od 13 razlike, sve ide na obraz Damianovića.Neno ie bio na utakmici, sjedio pod košem, očekivati je da ne ide bezveze sa ekipom i da bi mogao preuzeti ekipu.Vjerovatno čeka ishod ABA 2 lige i odluku Uprave lige o sledećoj sezoni, pa ako za Bosnu bude pozitivno, očekivati je da preuzme ekipu.Treba napuniti Skenderiju i pokušati proći u finale, ako bide Zlatibor pobjednik drugog duela onda je ABA 1 osigurana.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 10 apr 2025, 22:01

ovisnik je napisao/la:
10 apr 2025, 21:44
Velika pobjeda, vjerovatno i zaslužena.Suđenje kriminalno, pogotovo pred kraj, ono otimanje lopte Zubcu od strane dva igrača uz očigledan faul i lopta za Vojvodinu kada je Rebrača očigledno izbacio vani.Utakmica pokazala svu limitiranost bosninih igrača a i trenera.Loše izmjene, pogotovo držanje Luka u igri kada je ovaj pravio greške, ne prekidanje serije time outom kada je Vojvodina topila prednost od 13 razlike, sve ide na obraz Damianovića.Neno ie bio na utakmici, sjedio pod košem, očekivati je da ne ide bezveze sa ekipom i da bi mogao preuzeti ekipu.Vjerovatno čeka ishod ABA 2 lige i odluku Uprave lige o sledećoj sezoni, pa ako za Bosnu bude pozitivno, očekivati je da preuzme ekipu.Treba napuniti Skenderiju i pokušati proći u finale, ako bide Zlatibor pobjednik drugog duela onda je ABA 1 osigurana.
Ide li pobjeda na obraz Damjanovića ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 10 apr 2025, 22:43

VensanKasel je napisao/la:
10 apr 2025, 22:01
ovisnik je napisao/la:
10 apr 2025, 21:44
Ide li pobjeda na obraz Damjanovića ?
Ide cestitke njemu i cijeloj ekipi, ali sve ovo sto je momak napisao je istina. Cijela sezona nije bajna i ko prati svaku utakmicu zna sta govorim.

Ipak sve to po strani, za sedam dana je prilika da Bosna ponovo zablista, a vec u ponedeljak nakon sjednice ABA lige znat cemo sta nam treba za ABA 1.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.