FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije problem u toj utakmici i igri, koliki će problem biti sa sudijama u nastavku. To se odrazi negativno na ekipu, psihički i na igru ekipe. Onaj četnik je počeo uveliko da spletkari, nadam se da naši neće ostati nijemi i maksimalno se angažovati oko toga, vidjelo se protiv Veleža kako rade po zadatku.
Sto bi englezi rekli: Storm in a tea cup.
Ovaj forum kad citas rekao bi otislo sve u pizdu materinu
Uzivajte malo, znam da je tesko ali probajte.
Dizete Borac u nebo zbog serije koju su imali zbog pobjeda nad Radnikom, Olimpikom i Mladosti. Nece na kraju biti u prvih 3.
Mi trenutno nemamo rjesenje za neke stvari, ali smo i dalje najjaci i osvajamo titulu. Bilo je nekih gresaka kod transfera, al boze moj, ko radi taj i grijesi. Vinko je bio dobar trener i jos uvijek je.
Stadion je nas.
I zivot je lijep
Ovaj forum kad citas rekao bi otislo sve u pizdu materinu

Uzivajte malo, znam da je tesko ali probajte.
Dizete Borac u nebo zbog serije koju su imali zbog pobjeda nad Radnikom, Olimpikom i Mladosti. Nece na kraju biti u prvih 3.
Mi trenutno nemamo rjesenje za neke stvari, ali smo i dalje najjaci i osvajamo titulu. Bilo je nekih gresaka kod transfera, al boze moj, ko radi taj i grijesi. Vinko je bio dobar trener i jos uvijek je.
Stadion je nas.
I zivot je lijep

Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Jako bitna utakmica u jako nezgodnom trenutku,mozda i prelomna...
Ako je dobijemo,misljenja sam da cemo i prelomiti prvenstvo.
Takodjer previse mislimo da su tekme sa "davljenicima" lakse.
Upravo cemo mi sa njima igrati kad se bude odredjivala njihova sudbina.
Pobjeda protiv Borca je i mozda presudna u toj psihološkoj stabilnosti , a do nje treba doci u trenutnoj situaciji.
Kako god ,igraci moraju biti kao jedan i sto neko napisa ,na glavu se bacati ako treba.
Pobjeda protiv Borca je i mozda presudna u toj psihološkoj stabilnosti , a do nje treba doci u trenutnoj situaciji.
Kako god ,igraci moraju biti kao jedan i sto neko napisa ,na glavu se bacati ako treba.
Ma koliko su nas krali, toliko smo i pogurani. Evo u ovom dijelu sezone smiješan crveni Zrinjskom, krajnje sumnjiv gol na derbiju, protiv Krupe i Veleža je bilo obostranih grešaka. Nama nije svirao penal na kraju, i onaj crveni, njima nije svirao penal kad je Dupovac rukom igrao. U prvom dijelu mi na pamet odmah pada Sloboda u Tuzli kad smo zabili iz čistog ofsajda. Al sve to se može nazvat greškama, a ne planskim podmetanjem noge kakvo je npr doživjela Mladost na Grbavici ili Velež u BL. Ono mi još nismo imali, jer smo ipak neko i nešta u ovoj državi i ligi.forza_juve je napisao/la: ↑15 apr 2021, 10:39Nije da nas nisu ni krali ove sezone ali eto bilo i prošlo.skoroalen je napisao/la: ↑15 apr 2021, 10:31Igra je realno tu negdje, sad ne igramo ništa bolje nego s Husrefom u sezoni 19/20 i to stoji. Al Husref je zeznuo najmanje tri druge stvari koje Vinko još nije. Bruka u dva derbija, narušavanje atmosfere u svlačionici, svađa sa SŠom. I ekipu je ostavio na drugom mjestu, da dodamo i to. I ovdje se prerano digla panika, još nismo odigrali protiv Borca, a što neko napisa, nismo toliko sitna buranija da nas preočito kradu na Koševu. Ako su toliko planirali pogurat Borca, mogli su nas klat od prvog kola, a ne pogurat u 3-4 tekme. A tom Borcu je u BL 70 minuta crtu držala amaterska ekipa, odnosno dok su imali snage. Ni najmanje ne sumnjam u pobjedu za vikend.
Nije stvar samo Borca, imaš tu i drugih utakmica gdje moraš strepiti jer si kriminalan realno receno.
Sto se tice panike bolje na vrijeme nego kada prodje voz. Svi imamo te neke derbije za odigrati samo što je naš spopalo na samom početku i bit će tu jos kikseva ne samo FKS nego i ostalih klubova. Valja Borcu u Mostar ići a dole će dobit kurku
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Evo iz Bayerna tjeraju Hasana, dajte mu para koliko hoće i stavite ga za SDa
Ma mi smo Sarajevo. Moramo podrzati igrace da nam donesu tu pobjedu, jako bitnu pobjedu.Vanja8 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 10:53Jako bitna utakmica u jako nezgodnom trenutku,mozda i prelomna...
Kakvi god su igraci trenutni na raspolaganju, ti igraci su nasi i bez njih ne mozemo pobjediti Borac.
Samo podrska, jako, agresivno, srcem u utskmicu da se udje i ds pobjedimo.
Tezak je raspored, ali mozemo i moramo ovo privesti kraju.
Ovaj Vranješ tek počeo trenirati s loptom ove sedmice i već spreman da igra...Đokanović se povrijedio na utakmici protiv Širokog Brijega zbog čega je preskočio utakmicu protiv Veleža, te je sada počeo da radi punim tempom kako bi se stavio na raspolaganje Vinku Marinoviću za derbi protiv Borca.
Dodajmo da Vinko Marinović neće moći računati na Matthiasa Fanima, Mirka Oremuša i Aleksandra Pejovića dok se kod Borca u prvi tim vraćaju Aleksandar Vojnović i Stojan Vranješ.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- forza_juve
- Kontakt:
Pa i ne očekujem da se nama dešava kao Mladosti ili Veležu jer sto kažeš ipak smo neka faca u ovoj ligi. Ali činjenica je da ti se baš ta mala greška može desiti i ta te syebe u ključnom momentu. Da je održat ovaj bodovni saldo poslije derbija to bi bilo odlično jer idu drugima teže utakmice ma da i naše nisu lake sa ovim što se bore za opstanak. Kako god ima da gori do kraja, bit će stresa to je sigurno ali brate napredak izostaje i to se vidiskoroalen je napisao/la: ↑15 apr 2021, 10:56Ma koliko su nas krali, toliko smo i pogurani. Evo u ovom dijelu sezone smiješan crveni Zrinjskom, krajnje sumnjiv gol na derbiju, protiv Krupe i Veleža je bilo obostranih grešaka. Nama nije svirao penal na kraju, i onaj crveni, njima nije svirao penal kad je Dupovac rukom igrao. U prvom dijelu mi na pamet odmah pada Sloboda u Tuzli kad smo zabili iz čistog ofsajda. Al sve to se može nazvat greškama, a ne planskim podmetanjem noge kakvo je npr doživjela Mladost na Grbavici ili Velež u BL. Ono mi još nismo imali, jer smo ipak neko i nešta u ovoj državi i ligi.forza_juve je napisao/la: ↑15 apr 2021, 10:39Nije da nas nisu ni krali ove sezone ali eto bilo i prošlo.skoroalen je napisao/la: ↑15 apr 2021, 10:31Igra je realno tu negdje, sad ne igramo ništa bolje nego s Husrefom u sezoni 19/20 i to stoji. Al Husref je zeznuo najmanje tri druge stvari koje Vinko još nije. Bruka u dva derbija, narušavanje atmosfere u svlačionici, svađa sa SŠom. I ekipu je ostavio na drugom mjestu, da dodamo i to. I ovdje se prerano digla panika, još nismo odigrali protiv Borca, a što neko napisa, nismo toliko sitna buranija da nas preočito kradu na Koševu. Ako su toliko planirali pogurat Borca, mogli su nas klat od prvog kola, a ne pogurat u 3-4 tekme. A tom Borcu je u BL 70 minuta crtu držala amaterska ekipa, odnosno dok su imali snage. Ni najmanje ne sumnjam u pobjedu za vikend.
Nije stvar samo Borca, imaš tu i drugih utakmica gdje moraš strepiti jer si kriminalan realno receno.
Sto se tice panike bolje na vrijeme nego kada prodje voz. Svi imamo te neke derbije za odigrati samo što je naš spopalo na samom početku i bit će tu jos kikseva ne samo FKS nego i ostalih klubova. Valja Borcu u Mostar ići a dole će dobit kurku
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
U srijedu Kup u 17h, prijenos na ASBiH 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Danas će se nastaviti sjednica vezano za delegiranje sudija nakon što je sinoć prekinuta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kovacevic
Hodzic Mili Dupovac Pidro
Djokanovic Susic
Jukic Velkoski Mesanovic
Handzic
Ja se nadam da Vinko nece staviti Mesanovica na 10-ku , jer u sredini imamo igraca manje.
Hodzic Mili Dupovac Pidro
Djokanovic Susic
Jukic Velkoski Mesanovic
Handzic
Ja se nadam da Vinko nece staviti Mesanovica na 10-ku , jer u sredini imamo igraca manje.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
Kakav Mesanovic i desetka, to je promašaj žešći. Šteta kartona i povreda ali smatram da smo i ovako favoriti i da će Borac prvenstveno braniti svoj gol jer x je njima ko kuća.
Samo zalaganje a ne qrcobolja i rezultat neće izostati u to sam siguran.
Treba igrače nahajcat da lete po terenu
Samo zalaganje a ne qrcobolja i rezultat neće izostati u to sam siguran.
Treba igrače nahajcat da lete po terenu
❤️1946❤️
-
- Kontakt:
Nisam upratio,jel delegiran sudija??
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Bice tesko bez Fanimina ali moze se naravno.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Borac će igrati na X, a to je njima i cilj, jer slijedeću igraju kući gdje će dobiti, a mi gostujemo Zrinjskom i tu ako izgubimo, pušio a. Pobjediti moraju, ako ne budu, komplet sš sa sd-om nabit nogom na poslije tekme
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, amypitar, Antikloc, bvsic, Google Adsense [Bot], JavierBosnia, Kyle88, laznokrilo, nedimmmm1337, Serha, vedinjo98 i 63 gosta.