AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pravo i mogućnost su jedno te isto. Obaveza otkupa je nesto sasvim drugo. Ako oni imaju pravo (mogućnost) otkupa za 35 mil i momak razvali sezonu naravno da ce iskoristiti tu mogućnost. Ako im je to puno za jednog igraca onda ce ga prodati za 50-60 mil.
rope misim da ta opcija ne ide tako, al sve zavisi sta su stavili u ugovor
rope misim da ta opcija ne ide tako, al sve zavisi sta su stavili u ugovor
Il Club più titolato al mondo!
ne mogu je iskoristiti ako ga milan ne pusti čak i uprkos njegovoj želji, bar bi tako trebalo biti 
mislim teoretski se klubovi između sebe mogu džentlmenski dogovoriti oko prodaje, nije milan nikad bio ciganski klub, ali ako postoji mogućnost da ga prodaš za petnaestak miliona više nego što bi to sevilja ponudila onda ga logično ne treba puštati, srećom ovaj tip posudbe ti dopušta da stopiraš transfer i da si ti glavni kod pregovora.
da je obavezan otkup onda se milan tu ništa ne bi pitao, dovoljno da se igrač i sevilja dogovore.
opet kažem, ne vjerujem da će oni platiti 40 miliona jer ako nikad u historiji kluba nisu platili preko 22 miliona (a i to je bilo čudesno), onda sam siguran da neće ni sad... nije što neće nego što ne mogu.

mislim teoretski se klubovi između sebe mogu džentlmenski dogovoriti oko prodaje, nije milan nikad bio ciganski klub, ali ako postoji mogućnost da ga prodaš za petnaestak miliona više nego što bi to sevilja ponudila onda ga logično ne treba puštati, srećom ovaj tip posudbe ti dopušta da stopiraš transfer i da si ti glavni kod pregovora.
da je obavezan otkup onda se milan tu ništa ne bi pitao, dovoljno da se igrač i sevilja dogovore.
opet kažem, ne vjerujem da će oni platiti 40 miliona jer ako nikad u historiji kluba nisu platili preko 22 miliona (a i to je bilo čudesno), onda sam siguran da neće ni sad... nije što neće nego što ne mogu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa da je obavezan otkup onda se ni oni nista nebi pitali ako podbaci. Kazem sve zavisi sta stoji u ugovoru ali do sada sto sam ja upratio nije tako kako vi mislite. Zadnji primjer koji mi pada na pamet je Costa iz Juventusa. Oni su imali pravo otkupa ako ne griješim, i kad su ponudili tu cifru Bajern je morao prihvatiti. Sama riječ "pravo" valjda to znači. Imas pravo da iskoristis po utvrdjenoj cijeni.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sevilla ima samo opciju, mogućnost da otkupi Silvu za 35M.Znači Milan se apsolutno sve pita. I sve od Milana zavisi. A Sevilla nema te pare, tako da vjerovatno od toga neće biti ništa na kraju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Silva hattrick 

- senadrosoner
- Kontakt:
Silva je samo pokazao da Milan posljednih godina nije "zdrava sredina"
U Juventusu je cak i Sturaro izgledao kao vanserijski igrac .
Ko god je dosao u Milan nije ni licio na igraca iz prošlih sezona.
U Juventusu je cak i Sturaro izgledao kao vanserijski igrac .
Ko god je dosao u Milan nije ni licio na igraca iz prošlih sezona.
Ac.Milan 2001-2024!
I opet se potvrđuje da nije problem kod nas bio u napadačima (izuzev Kalinica) nego u veznom redu, kojeg su pojačali igračem kakvih nam je puna ekipa
Nebitno vise otkup ne otkup,mi nemamo napadaca treceg...taj igrac ne nosi milanov dres a sta ce biti za godinu dana vidjet cemo...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa Silvu su ubili u pojam prvo Nutella pa onda Gattuso. Ovaj drugi ga hvalio konstantno na pressicama a onda ga drži na klupi po 3 meča zaredom. Tipični italijanski mozak.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nego mogli bi inter i mi nakon prvog kola imati isto bodova 

Hajd sve al gdje je logika da ga posalju na posudbu a da ti pri tom Cutrone bude jedina opcija sa klupe
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da su ovi naši neku prijateljsku dogovorili ove sedmice, najbolje bi bilo. Ovako na Napoli na početku sezone, nakon 2 sedmice od zadnje prijateljske utakmice, nije to baš dobro.
Uostalom apsolutno nisu trebali pristati na odgodu meča, jer nije bilo potrebe za tim.
Uostalom apsolutno nisu trebali pristati na odgodu meča, jer nije bilo potrebe za tim.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Postoji mogućnost da se neće igrati na San Paolu već na nekom drugom stadionu. Jer valjda još uvijek nije završena rekonstrukcija stadiona u Napulju.
- muha milanez
- Kontakt:
Gdje bi igrali, mozda na Siciliji ili u Bariju?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
Mislim da grijesis druze, ako ima mogucnost/pravo ( kako god ga nazoves) onda je sve do Sevilje i igraca, Milan je pristao na to ako oni ponude 35 da je Seviljin igrac, isto je i sa Costom i Bayernom bilo, Bayern se nije nista pitao je je Juve vec imao dogovorenu cijenu za otkup. To sto ti govoris bi bilo da je samo obicna posudba, ali onda nema smisla dogovorena cifra od 35M, dogovorili se za 35M, a da Milan trazi 40-50? Nemoguce.Romagnoli13 je napisao/la:Sevilla ima samo opciju, mogućnost da otkupi Silvu za 35M.Znači Milan se apsolutno sve pita. I sve od Milana zavisi. A Sevilla nema te pare, tako da vjerovatno od toga neće biti ništa na kraju.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako je samo opcija za određenu cijenu, onda Sevilla mora prvo to ponuditi. Milan nije obavezan da to prihvati. Mogu da igrača vrate nazad i da ga onda zadrže ili prodaju nekome za veće pare. Na to sam mislio. Imati opciju i obavezati se nije isto. Uostalom, Sevilla taj novac nema, najveći transfer u historiji im je oko 20M i to su jedva skuckali.Juventino1995 je napisao/la:Mislim da grijesis druze, ako ima mogucnost/pravo ( kako god ga nazoves) onda je sve do Sevilje i igraca, Milan je pristao na to ako oni ponude 35 da je Seviljin igrac, isto je i sa Costom i Bayernom bilo, Bayern se nije nista pitao je je Juve vec imao dogovorenu cijenu za otkup. To sto ti govoris bi bilo da je samo obicna posudba, ali onda nema smisla dogovorena cifra od 35M, dogovorili se za 35M, a da Milan trazi 40-50? Nemoguce.Romagnoli13 je napisao/la:Sevilla ima samo opciju, mogućnost da otkupi Silvu za 35M.Znači Milan se apsolutno sve pita. I sve od Milana zavisi. A Sevilla nema te pare, tako da vjerovatno od toga neće biti ništa na kraju.
nista se Milan ne pita
Sevilla announced the deal on their website, adding that they have an option to make Silva's move a permanent arrangement.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Grijesis Romagnoli, ako Sevilla ponudi taj iznos koji stoji u klauzuli igrac je njihov, ako ne zele taj iznos do odredjenog roka kako u ugovoru stoji, onda se moze pokusati spustiti cijena.
Da se radi samo o posudbi onda se Milan sve pita ali ovdje kako kazete ima opcija za odredjen iznos Sevilla otkupi, tako da je tu sve jasno. Logicno je koji bi onda fazon bio tog iznosa ako se Milan ponovo pita..
Ali duga je seza pita je sta ce se sve izdesavati.
Da se radi samo o posudbi onda se Milan sve pita ali ovdje kako kazete ima opcija za odredjen iznos Sevilla otkupi, tako da je tu sve jasno. Logicno je koji bi onda fazon bio tog iznosa ako se Milan ponovo pita..
Ali duga je seza pita je sta ce se sve izdesavati.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- akisarajevo92
- Kontakt:
otkupljuje ga Sevilla a onda prodaje Juventusu za 20-tak miliona vise 

Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.