FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ali Boga mi, iskreno, precke i stative da su golovi, bilo bi mozda 5 - 0. Makar nisu primili gol i zakacili se na to 60 minuta k'o Zrinjski.
Husref tek imao operaciju srca, nakon ovoga ce mu sigurno trebati jos jedna. Ima da im izvadi kajs i batali sviha - svi su najebali - i igraci i sudije.
Husref tek imao operaciju srca, nakon ovoga ce mu sigurno trebati jos jedna. Ima da im izvadi kajs i batali sviha - svi su najebali - i igraci i sudije.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sarajevo-Rapid Bucurest 1-0,revans 0-2
Sarajevo-Cluj 1-1 ,revans 1-2
Sarajevo-Orebro 2-0 Prosli dalje
Sarajevo-Helsingborg 2-1 Prosli dalje
Sarajevo-Levski 3-1 Prosli dalje
Sarajevo-Spartak Trnava 1-0
Besiktas-Sarajevo 2-2
Orebro-Sarajevo 0-0
Genk-Sarajevo 1-2 Prosli dalje
Napisite uspjehe vasih klubova na euro sceni,da vidimo... Samo cekate da pljujete, sto se tice evrope i jesmo divovi za sve vas.
Sarajevo-Cluj 1-1 ,revans 1-2
Sarajevo-Orebro 2-0 Prosli dalje
Sarajevo-Helsingborg 2-1 Prosli dalje
Sarajevo-Levski 3-1 Prosli dalje
Sarajevo-Spartak Trnava 1-0
Besiktas-Sarajevo 2-2
Orebro-Sarajevo 0-0
Genk-Sarajevo 1-2 Prosli dalje
Napisite uspjehe vasih klubova na euro sceni,da vidimo... Samo cekate da pljujete, sto se tice evrope i jesmo divovi za sve vas.
Zadnja izmjena: Sabinho, dana/u 04 jul 2013, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Rezultat nije realan ni po igri ni po kvaliteti. Zasluzili ste jedno 4:0 da dobijete, ali i pored toga ovih 1:0 izgleda bas ocajno. Nemam namjeru da provociram, i zvizduci na Kosevu su puno rekli. Tamo cete dobit ubjedljivije i to je to.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
Ma dobro 1-0 ili 5-0 isti je djavo.Proći će svakako .Da su jos 2-3 stative usle nebi to ni bilo loše.To je naš nogomet,moramo biti realni.Pobjeda je pobjeda i samo to je vazno.Protiv ovakvih protivnika ne znaš ni kako bi igrao.Tu svaka taktika pada u vodu.Jednostavno znaš da ćeš imati 15 šansi i pitanje je koliko ćes dati golova.Sarajevu se večeras pomalo i komično nije dalo.Hajde bolan biće to dobro.Sloziće to Husref valjda.
Pa popustite ljude na miru, covjek bi po komentarima ovdje rekao da su ovi razbili Sarajevo.Dobili 1:0, i sta sad.Imali su 4-5 stativa i da je bilo malo srece rezultat bi bio 5:0.Losa igra, ali ovako je bilo prosle godine protiv maltezana,pa su kasnije dobili levski.A sad se vidi koliko fali Hadzic,koji bi vcrs zabio 5 golova da je igrao.U revansu ce puci 5 

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Nakon odlaska Comora, vec sam se bio zabrinuo na kome ce ljudi da iskaljuju bijes zbog svakodnevnih privatnih problema, kome ce psovati sve i svasta i zbog najmanje greske...Medjutim, zamjena je ekspresno pronadjena, brzi ste, nema sta, ponovo psovaci imaju razlog za dolazak na stadion, izljev frustracija u neogranicenim kolicinama za samo 7 KM...Head je napisao/la:Si jedinica za glupsot iznosi 1 Alen Melunovic ili skraceno 1 AM.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
-
- Kontakt:
ne psuje sjever, vec istok, tako da je za samo 10 kmgollum je napisao/la:Nakon odlaska Comora, vec sam se bio zabrinuo na kome ce ljudi da iskaljuju bijes zbog svakodnevnih privatnih problema, kome ce psovati sve i svasta i zbog najmanje greske...Medjutim, zamjena je ekspresno pronadjena, brzi ste, nema sta, ponovo psovaci imaju razlog za dolazak na stadion, izljev frustracija u neogranicenim kolicinama za samo 7 KM...Head je napisao/la:Si jedinica za glupsot iznosi 1 Alen Melunovic ili skraceno 1 AM.

K A T A S T R O F A !!! Usput bih pozdravio onog DIRKA ili ti ga LFC 1892
Popust za clanove...plavetniloo je napisao/la:ne psuje sjever, vec istok, tako da je za samo 10 kmgollum je napisao/la:Nakon odlaska Comora, vec sam se bio zabrinuo na kome ce ljudi da iskaljuju bijes zbog svakodnevnih privatnih problema, kome ce psovati sve i svasta i zbog najmanje greske...Medjutim, zamjena je ekspresno pronadjena, brzi ste, nema sta, ponovo psovaci imaju razlog za dolazak na stadion, izljev frustracija u neogranicenim kolicinama za samo 7 KM...Head je napisao/la:Si jedinica za glupsot iznosi 1 Alen Melunovic ili skraceno 1 AM.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
Jeste Melunovic je glupan,qrcina od igraca.Imam oci i niko em ne moze ubijediti da decko zna kad ne zna.
Vecina ce sutra u drugu smjenu da konobarise a veceras igrali utakmicu evropa lige,yebem i (ne)kvalitet i igru.
Vecina ce sutra u drugu smjenu da konobarise a veceras igrali utakmicu evropa lige,yebem i (ne)kvalitet i igru.
1946
- Evolution87
- Kontakt:
ovo je stvarno jadno. ovim ''amaterima'' dati samo jedan go to je bruka. i mi se necemu nadamo
ALENE MELUNOVICU MRS IZ KLUBA!
ja bi bolje od tebe odigrao

ALENE MELUNOVICU MRS IZ KLUBA!
ja bi bolje od tebe odigrao

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- ronniesullivan
- Kontakt:
Upravo stigo sa utakmice iznerviran, razocaran u jednu ruku amtere smo dobili sam 1-0.
Melunovic je najveci debil ikad vidjeno u fudbalu......trece pretkolo mozemo zaboraviti kad nam dodju u 2 albanci sa ovakvom igrom tesko bgm...
Melunovic=flop!!! ....Mrs iz kluba **** ti sve,a tebi musemicu zelim da sto prije dovedes nekog doborg napadaca.
Hadzija je zvijer bio...

Melunovic je najveci debil ikad vidjeno u fudbalu......trece pretkolo mozemo zaboraviti kad nam dodju u 2 albanci sa ovakvom igrom tesko bgm...

Melunovic=flop!!! ....Mrs iz kluba **** ti sve,a tebi musemicu zelim da sto prije dovedes nekog doborg napadaca.

Hadzija je zvijer bio...

''Other clubs never came into my thoughts once I knew Arsenal wanted to sign me.'' Denis Bergkamp.''
Dobro je, ne dirajte nam FK Sarajevo, ipak su pobijedili. A i da nebi, u sljedecem kolu ce rasturati potpuno. 

S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
ovi ce Husrefa na blovanje poslat ubrzo
-
- Kontakt:
ono sto sam ja vidio na tv je lose al ne toliko jer iskreno da je sve uslo sto je trebalo bilo bi 4-0 al hajde nistze imali srece mene samo zanima sada vi koji ste bili na tekmi kad kazem vi straiji ne balavci sa 15 godina kakva su ocekivanja za prvenstvo ?a rocete vi do 3 kruga evro lige jer uvijek ste igrali bolje u 2 pretkolu bar po tradici
Robijasi 1988
jel vam ovo dolazi Komazec ?
U Mariboru se nije proslavio ...
gdje je sesar ima li on vazeci ugovor sa vama ?

gdje je sesar ima li on vazeci ugovor sa vama ?
A sta cemo sa Husrefom on je nedodirljiv koliko vidim, a veceras je kao igraci imao par katastrofalni poteza, krenimo redom.
- Ubacivanje Radana kod rezultata 1-0.
- Ignorisanje Osmanagica zbog toga sto Irfan ima uticaj.
- Izbacivanje Suljica, ne da je bio dobar los je, ali Haurdic nema snage da hoda ostaje na terenu.
Da je ovo sve Jovic uradio naslo bi se 1000 mana ovako sve je ok ipak je to Musemic.
- Ubacivanje Radana kod rezultata 1-0.
- Ignorisanje Osmanagica zbog toga sto Irfan ima uticaj.
- Izbacivanje Suljica, ne da je bio dobar los je, ali Haurdic nema snage da hoda ostaje na terenu.
Da je ovo sve Jovic uradio naslo bi se 1000 mana ovako sve je ok ipak je to Musemic.
Kakav Sesar, nabijem ga!
Očekujem treće kolo gdje ćemo se borit' i fino ispast'. Što se lige tiče svakako je papra. Očekujem 2-3 mjesto.
Očekujem treće kolo gdje ćemo se borit' i fino ispast'. Što se lige tiče svakako je papra. Očekujem 2-3 mjesto.
Allegri je gospodin!
http://a.imageshack.us/img121/3153/anigif4d.gif" onclick="window.open(this.href);return false;likusa je napisao/la:vest je napisao/la:iskreno je meni najzalije bilo kada je trener izraelaca mahao rukama i govorio igracima da ne siluju zeljeznicar, nesto ne vidjeno..cak sam i ja suzu pustio za male plavelikusa je napisao/la:Meni je iskreno vas kao navijaca zao !
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JavierBosnia, nedimmmm1337, Proximic, ubipara i 58 gostiju.