FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
drage komsije..sta je po vama bolje i sta bi vi vise volili ..??
Izvuci Fulham-a...sto znaci prodati 20 000 karata na AFH , Tv prava...cirka zarada ukupno sa uefinom lovom za plasiranje (90 000 eura) oko 700 000 KM. U ovom slucaju samo je Fulham atraktivan a ne i Dinamo Bukusreht od kojeg bi isto tako ispali a ni blizu love ne bi zaradili ko protiv engleza !!
...i naravno u tom 1 predkolu ,oprostiti se od daljeg takmicenja sa 5-6 golova u kanafi
Ili dobiti slabog i neatraktivnog protivnika (znaci prepoloviti onu cifru zarade) ali ga glat proci i nastaviti pa mozda i do 3 predkola...
da cujemo..fakat nije provokacija
Izvuci Fulham-a...sto znaci prodati 20 000 karata na AFH , Tv prava...cirka zarada ukupno sa uefinom lovom za plasiranje (90 000 eura) oko 700 000 KM. U ovom slucaju samo je Fulham atraktivan a ne i Dinamo Bukusreht od kojeg bi isto tako ispali a ni blizu love ne bi zaradili ko protiv engleza !!
...i naravno u tom 1 predkolu ,oprostiti se od daljeg takmicenja sa 5-6 golova u kanafi
Ili dobiti slabog i neatraktivnog protivnika (znaci prepoloviti onu cifru zarade) ali ga glat proci i nastaviti pa mozda i do 3 predkola...
Dobiti Rabotnički, rastaviti ih na proste faktore ( dobro, pretjerujem, nismo ni mi BayernFCS-FCS je napisao/la:drage komsije..sta je po vama bolje i sta bi vi vise volili ..??

kolika je lova od uefe ako se prodje 1 predkolo
Ti bi sad nake i bacao,Omar500 je napisao/la:
http://www.transfermarkt.de/de/lazar-ma ... 47210.html
Igra vezu, a tu imamo igrača na bacanje. Jedino ako je vanserijski talenat, jbg kad nemamo skaute pa da izvidimo situaciju, sve se mora naslijepo.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ma ja se nadam da ćemo imati sreće i proći 2. pretkolo, a onda nek dođe ko dođe.
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Nije nista izmisljeno!!!adoni je napisao/la:elSaik je napisao/la:Izmisle.![]()
![]()
Vedran Jese ima slobodne papire raskinuo ugovor u Grckoj e sad ne znam koliko ce nasima biti zanimljiv nakon polusezone!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Imam ideju da napravim majcu sa slikom(Samo kad joint plane našta bol i briga stane sa onim štrumfom...)e kako bi preko kojeg zapravo programa mogao sebi vizualno predočiti koja boja majce i kako da odradim to sve pa da odnesem da mi se uradi to.Zanima me preko kojeg programa da se igram dizajnera 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, Željezničar, već u drugom pretkolu imat će težak zadatak. Željezničar nije nositelj, pa ga očekuju i znatno teži protivnici a sasvim sigurno najzvučnije ime koje bi moglo gostovati u Sarajevu je Fulham. Pored Fulhama mogući protivnici Željezničara su Dinamo Bukurešt (Rumunija), Salzburg (Austrija), Austria Beč (Austrija)Gaziantepspor (Turska), Vojvodina (Srbija), Dundee United (Škotska), Split (Hrvatska) i Varaždin (Hrvatska).
Nece nam bit lahko!
Nece nam bit lahko!

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Moramo razluciti neke stvari...ko moze garantovati od svih ovih nasih ekipa kada bi dobili nekog slabog i neatraktivnog protivnika da bi i prosli dalje???...kako za nas postoje slabe i neatraktivne ekipe,tako smo i mi za te iste ekipe slabi i neatraktivni...Ja se slazem da u slucaju dobijanja nekog iz san marina,islanda itd,takvih zemalja mi imamo sanse,sve ostale zemlje prizeljkuju upravo nas...da se ne zavaravamo...kada bi pogledali ogledalo iz perspektive drugih,siguran sam da na slicnim forumima tih zemalja kada se gledaju ove varijante svi govore,bilo bi dobro izvuci Zelju ili Sarajevo jer bi ih rasturili...kako kod nas u Zelji prizeljkuju Varazdin,tako sam siguran da iz Varazdina prizeljkuju upravo nas...evo recimo da Sarajevo izvuce Tiranu iz Albanije,da li se moze garantovati da ce ih Sarajevo izbaciti...ili mi Vojvodinu itd...Cinjenica je isto tako da bi svi nasi klubovi protiv ovih nabrojanih otprilike i imali odredjene sanse ali nije sigurno da bi ih uzeli,dok bi protiv ekipa poput Fulhama odmah znali gdje smo i gledali bi da izvucemo sto vise iz takve utakmice finansijski...FCS-FCS je napisao/la:drage komsije..sta je po vama bolje i sta bi vi vise volili ..??
Na kraju,ne bih se pretjerano zamarao time,znace se sve 20.06. a do tada svi nasi predstavnici moraju raditi na jacanju timova jer sa ovim ekipama mi ne mozemo da se nosimo ni sa kim sa sigurnoscu...ima malo vremena,vec za dvadesetak dana pocinju pripreme i odmah se mora reagovati,dovoditi i vidjeti ko ce otici,situacija vec za desetak dana mora biti puno jasnija po pitanju odlazaka,shodno tome odmah pojacati ekipu i pokusati pojacati na pravi nacin...vec u tome mi bi bili na dobitku,dobili bi pojacanja ne samo za par evropskih utakmica,nego bi imali jaci tim za narednu sezonu koja ti odmah moze garantovati novi evropski pokusaj...tako jacati iz godine u godinu i doci ce vrijeme za par godina da cemo moci razmisljati o opciji da mozemo razvaliti nekog Varazdina i to sa sigurnoscu,ili nekog drugog u toj klasi klubova...sada moramo polako jacati i nadati se nekoj ludoj sreci da dobijemo nekog da se nadigravamo pa sa srecom i pobijediti ili se nadati da dobijemo nekog atraktivnog koji bi napunio stadion,gdje bi dobili ekstra dobru lovu...to je to.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- admir_ze1982
- Kontakt:
Nemam obicaj da pisem po temama drugih klubova, ali od srca vam zelim uspjesan nastup u Europskoj Ligi, nadam se dobroj igri i rezultatima , a ako se prode kolo onda se nadam i nekom atraktivnom protivniku.
Iskreno razocaran sam sto moj Celik sada ne ceka protivnika u EL, ali treba muski podnijeti poraz iako je veliko razocarenje i cestitati u ovom slucaju boljem protivniku.
Od srca zelim da svake godine igramo ovakve utakmice, pune navijackog naboja i euforije , ne bi li nam malo i liga dobila na uzbudljivosti i uzitku, a isto tako da slijedeci put Celik izadje kao pobjednik i da i mi napokon docekamo takmice u Euro kupovima.
Iskreno razocaran sam sto moj Celik sada ne ceka protivnika u EL, ali treba muski podnijeti poraz iako je veliko razocarenje i cestitati u ovom slucaju boljem protivniku.
Od srca zelim da svake godine igramo ovakve utakmice, pune navijackog naboja i euforije , ne bi li nam malo i liga dobila na uzbudljivosti i uzitku, a isto tako da slijedeci put Celik izadje kao pobjednik i da i mi napokon docekamo takmice u Euro kupovima.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...
Pa Zeljo ce odmah ispasti, majko mila ne zna se ko je jaci protivnik Zelje. . . Fuj opet nemamo srece . . . Realno ni od jedne ekipe Zeljo nije kvalitetniji, ali bas ni od jedne . . . Jedino smo tu negdje sa Varazdinom, mozda Splitom, mada Split ko malo bolje prati HNL ima prejaku ekipu, vjestacki klub nesto slicno Olimpicu, ali sa mnogo boljim igracima. Sasvim je sigurno da ce oni ove sezone opet u kupovinu igraca. . .
-
- Kontakt:
Hocemo fulham, jer realno svi su bar duplo jaci od nas, jedino sto bi se sa ovim varazdinom mozda moglo igrati ili sa splitom(ali realno i tu vrlo tesko), tako da je bolje dobit taj fulham koji je atraktivan, nego neki bukurest, salzburg, austriju, koji bi nas isto tako oderali a nisu uopste atraktivni. Jer realno s ovim igracima smo tanki pravo, a i ako se bude neko doveo nema se vremena da se uigra, pogotovo u napadu. Tako da ovo treba odigrat uzet pare i praviti ekipu za sljedecu sezonu, i jos Sehu prodat u fulham.
Daj nam Fulham odmah, daj nam atrakciju i zaradu!
ima li neko link za patch za nasu ligu na FM11,ako ima nek mi se javi na pp
znam da i nema bas veze sa temom al et
dns sam prico sa likom iz uprave reci mi da nista bas konkretno nije uradjeno za transfere ,sad za sad je situacija u opticaju je 100 igraca al ne mora znacit da ce i jedan od njih doc
prije svega traze napadaca ...

dns sam prico sa likom iz uprave reci mi da nista bas konkretno nije uradjeno za transfere ,sad za sad je situacija u opticaju je 100 igraca al ne mora znacit da ce i jedan od njih doc

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ne kontam čemu taj sav pesumizam i bojaz od ispadanja...
Pa jarane nije ni prošlo sedam dana kako smo osvojili Kup, umjesto da se i dalje radujemo i slavimo, odmah razmišljamo o ispadanju...
Mišljenja sam ukoliko se zadrži okosnica ekipe, uz par pojačanja, pogotovo u napadačkom dijelu, ako budemo igrali kao u Zenici prije 5-6 dana mišljenja sam da možemo dobiti bilo koju ekipu od navedenih...
Pa jarane nije ni prošlo sedam dana kako smo osvojili Kup, umjesto da se i dalje radujemo i slavimo, odmah razmišljamo o ispadanju...
Mišljenja sam ukoliko se zadrži okosnica ekipe, uz par pojačanja, pogotovo u napadačkom dijelu, ako budemo igrali kao u Zenici prije 5-6 dana mišljenja sam da možemo dobiti bilo koju ekipu od navedenih...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice sve u redu,ko nam ode,nadoknadice se,polako,tek je pocelo,kako sam ja cuo,pod kontrolom jeirridu je napisao/la:ima li neko link za patch za nasu ligu na FM11,ako ima nek mi se javi na ppznam da i nema bas veze sa temom al et
![]()
dns sam prico sa likom iz uprave reci mi da nista bas konkretno nije uradjeno za transfere ,sad za sad je situacija u opticaju je 100 igraca al ne mora znacit da ce i jedan od njih docprije svega traze napadaca ...

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Očekuje se burno ljeto.boccaccio je napisao/la: Bice sve u redu,ko nam ode,nadoknadice se,polako,tek je pocelo,kako sam ja cuo,pod kontrolom je

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
ma ja sam prije neki dan piso koga bi bilo povoljno koga ne izvuciBianconeri1988 je napisao/la:Ne kontam čemu taj sav pesumizam i bojaz od ispadanja...

...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
Kako je Split nosilac, kad su to oni u Evropi igrali?!?
Nisu nikad igrali, pa zbog toga nemaju svoj koeficijent i onda uzimaju koeficijent Hrvatske lige, koji je usput dovoljan da budu nositelji!Vlak je napisao/la:Kako je Split nosilac, kad su to oni u Evropi igrali?!?

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !