Športski pozdrav i za jednog od najvecih buducih sudionika federalne lige.Blake je napisao/la:Sportski pozdrav iz Zenice za navijace najveceg kluba na prostoru od rodoca do kocerinaRigoletto je napisao/la:Izbacili bi celik ali su se oni sami od sebe angazirali da spase BiH nogomet. Svaka cast za zenicu.avenija je napisao/la:Savez bi trebao kao opomenu drugima koji planiraju kupovati sudije izbaciti Zeljeznicar i Zrinjski u nizi rang jer ovo sto rade nema opravdanja.
Rak rana bh nogometa.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma ti si rodjen u Zenici ili su ti roditelji odavde, vuces mi na maloljetnika, i srce te boli sto vise ne zivis ovdje nego u nekoj vukojebini.Rigoletto je napisao/la:Samo sam objektivan
Oni koji su jednom nogom u kanuu, a drugom nogom na brodu, sigurno će pasti u rijeku!
Zna li neko koliko sudija je suspendovano u ovoj sezoni zbog grubih sudijskih grešaka? Kontam da nakon svega niko prvenstvo ne može ocijeniti kao regularno, sad na stranu prepucavanja Sarajevo - Tuzla - Mostar, ali fakat mislim da niko objektivan ne može reći da je prvenstvo regularno.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ode i Vladika na hladjenje.... hahahahha... kupuj ljoze,boli te k u r a c .... ahahahaahahahahhhahahahaha....ovo Mozda nece biti najnepostenija titula al Ce biti Sigurno najskuplja... Juuuuhuuu... hahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Koji je zajednički imenitelj za ova 4(četiri) gospodinaMemara je napisao/la:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kad vidis ne moze se odigrati sl kolo. Nema ko sudit hahaha
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
NS BiH mafia!
Savez napolje!
Hvala Bogu pa se suspenduje sudija i kad pravi greške na Željinu štetu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma ja,steti to Zelji kad se sude 2 penala za njih[emoji23]
Sent from my Picasso using Tapatalk
EKONNP
Raonffa je napisao/la:Hvala Bogu pa se suspenduje sudija i kad pravi greške na Željinu štetu.
Lo lo lo lo lobotomijaaaaa
Ko je to rekao?skripar96 je napisao/la:Ma ja,steti to Zelji kad se sude 2 penala za njih[emoji23]
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Jedan vas biser,mrsko mi traziti ko tocnoRaonffa je napisao/la:Ko je to rekao?skripar96 je napisao/la:Ma ja,steti to Zelji kad se sude 2 penala za njih[emoji23]
EKONNP
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Šteti u smislu da se bezveze vuče gnjev ostalih navijača, jer penali su bili smiješni.skripar96 je napisao/la:Jedan vas biser,mrsko mi traziti ko tocnoRaonffa je napisao/la:Ko je to rekao?skripar96 je napisao/la:Ma ja,steti to Zelji kad se sude 2 penala za njih[emoji23]
A sve to nema nikakve veze sa utakmicom u Tuzli, tako da ne znam zašto si me citirao opšte.
Tuzla se samo nadovezuje na druge greske,isto tako ja sam se samo nadovezao na tvoj komentar,nisam nista specificno rekao o tocno nekoj utakmici
EKONNP
Hajde budi iskren je li te stid ista pisati nakon iscrtavanja famoznih linija, pa taman i tu nevidjenu sudijsku lakrdiju sa penalima.skripar96 je napisao/la:Ma ja,steti to Zelji kad se sude 2 penala za njih[emoji23]
Preseravate maksimalno evo ovo kolo je Piricev start gori od svega sudjenog u Tuzli ali ko yebe Zrinjski, Krupu i Pirica bito je kolektivno svi u napad na Zeljeznicar. Svako kolo ima greski ko u pricama ali zvono je postavljeno i niko drugo nista ne prati.
Za savez je sramota da on delegira te sudije i suspenduje ih iz kola u kolo, a u tom savezu kao i sudijskoj organizaciji sve go pitar.
Ova forumska hajka i medijska propaganda je jednaka onoj za dobrovoljacku ulicu.
Slicno kao i preseravanje oko broja stolica za derbi sta bi bilo da su nam stadioni kao u Madridu i da igramo ovo polufinale pa da jedni drugima damo 5% kao sto je kod njih.
Ocito je trenutno in pljuvati i blatiti sve vezano za Zelju u ovoj drzavi
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Pa sudija utakmice na koju si ti aludirao je suspendovan zbog grešaka u korist Želje, a Bjelica je suspendovan jer je, između ostalog, propustio suditi penal za Želju. Tako da nema logike da spominješ utakmicu protiv Širokog u ovom kontekstu, zar ne?skripar96 je napisao/la:Tuzla se samo nadovezuje na druge greske,isto tako ja sam se samo nadovezao na tvoj komentar,nisam nista specificno rekao o tocno nekoj utakmici
https://media.giphy.com/media/ubkMg48pX0Rvq/giphy.gif
cist penal nam ne svira a to se ne spominje
I da kojim slučajem momci sa 1921.ba nisu bili na utakmici i nisu snimili ovu situaciju iz drugih uglova, vjeruj mi da bi te ovdje uvjeravali da ovo nije penalamko123 je napisao/la:https://media.giphy.com/media/ubkMg48pX0Rvq/giphy.gif
Doduše, neki će te uvjeravati i pored ovoga
- hskzmostar
- Kontakt:
Ode i Bijelica sarme nije probo 
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
To zovete penalom, a ono na derbiju nad Duljevicem govorite da nije

ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.