FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
@furymaker, jesi li siguran da Cesc ima toliku platu, nesto mi visoka. Mislim da je negdje oko 5 miliona. 

upravu si ,5 miliona cesc ima platu ,uz sve moguce bonuse max moze narasti na 6,5geoxx je napisao/la:@furymaker, jesi li siguran da Cesc ima toliku platu, nesto mi visoka. Mislim da je negdje oko 5 miliona.
nije neka usteda na plati ko sto furymaker govori
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
kako je u barci prosjek 8-9 mil eura , kontao sam i da je cesc tu negdje
al evo vidim po netu da mu je placa oko 6mil + bonusi .
Al et opet , i ta usteda od 2mil je zavrsila Messiju u ugovoru .

Al et opet , i ta usteda od 2mil je zavrsila Messiju u ugovoru .
Welcome Raketa.

-
- Kontakt:
Smiješan igrač nek dovedu još Cuadrada i Marquinhosa i nek upotpune ovaj prelazni rok smiješnim igračima koji će nas odvest u propast. Sljedeće sezone ćemo se borit za Ligu Prvaka sa ovom ekipom.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- BurningLegion
- Kontakt:
15 golova, 19 asistencija, 80 posto pass accuracy, 2,3 kljucne lopte po utakmici, za Barcelonine standarde pisljivih 20 milijuna EUR. Da, uzasan.
- Centre forward
- Kontakt:
Jel' moguće da ide nekakva vrsta zamjene, da tako kažem, Fabregas ide a Rakitić dolazi ? Baš me interesuje mišljenje ovih Barcinih ovdje što to malo detaljnije prate kako bi to sad sve izgledalo? Meni je ovakav potez baš čudan. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
-
- Kontakt:
Za Barcine standarde i jest užasan. 300 boljih opcija je bilo, a oni su izabrali ubjedljivo najgoru.BurningLegion je napisao/la:15 golova, 19 asistencija, 80 posto pass accuracy, 2,3 kljucne lopte po utakmici, za Barcelonine standarde pisljivih 20 milijuna EUR. Da, uzasan.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
-
- Kontakt:
Fabregas je rinaka od igrača što je pokazao u Barci nije imao 5 poštenih utakmica odigranih. Rakitić će biti još gori trom igrač, loš defanzivac, nije trkač, jedino što ima dobru tehniku al to je sad najmanje bitno i potrebno pored Inieste, Messija, Neymara ne treba više tehničara treba jedan dobar trkač, razigravač, razbijač jedno zvučno ime tipa Vidal, Hazard, Reus. Rakitić je polovnjak koji zablista jednu sezonu i onda ga nema nigdje. Ublehaš kao i svi Hrvati tipa Mandžukić, Modrić i ostale lijehe. Zavidim Hrvatima na lafini koju prodaju.Centre forward je napisao/la:Jel' moguće da ide nekakva vrsta zamjene, da tako kažem, Fabregas ide a Rakitić dolazi ? Baš me interesuje mišljenje ovih Barcinih ovdje što to malo detaljnije prate kako bi to sad sve izgledalo? Meni je ovakav potez baš čudan.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- BurningLegion
- Kontakt:
20 mil za dokazano klasnog igraca ''ubjedljivo najgore''. Ako ti tako kazes.Vandelanoite je napisao/la:Za Barcine standarde i jest užasan. 300 boljih opcija je bilo, a oni su izabrali ubjedljivo najgoru.BurningLegion je napisao/la:15 golova, 19 asistencija, 80 posto pass accuracy, 2,3 kljucne lopte po utakmici, za Barcelonine standarde pisljivih 20 milijuna EUR. Da, uzasan.
Struka, oni cije se misljenje ustvari pita i cije misljenje ustvari vrijedi, ocito misli drugacije.
ma vjeruj i meni je cudan al sta cemo ,vjerujem da barca nije htjela prodavat cesca ali cesc je odlucio da ide ,Centre forward je napisao/la:Jel' moguće da ide nekakva vrsta zamjene, da tako kažem, Fabregas ide a Rakitić dolazi ? Baš me interesuje mišljenje ovih Barcinih ovdje što to malo detaljnije prate kako bi to sad sve izgledalo? Meni je ovakav potez baš čudan.
a i nisu ga cijenili u barci ,upravu je sto je odlucio da ide,nezz rakitic je gori igrac od cesca sigurno ,morali su nekog dovest da zamjeni njega ,sad koliko ce biti dobar vidicemo.
i isco u malagi je dero ,dodje u real ko q ,to isto se moze desiti i sa rakiticem

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Sta ima sa stoperom, golmanom i odbranom ? Jel neko definitivno odlucio za Barcu ? 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nitko, Mascherano i dogodine u prvih 11, kao stub odbranebparena je napisao/la:Sta ima sa stoperom, golmanom i odbranom ? Jel neko definitivno odlucio za Barcu ?

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
- Centre forward
- Kontakt:
Pravo čudno. Cesc je redovni profesor u odnosu na ovog Rakitića koji ni zvanje bečelera nema. Šteta za Fabregasa. Igračina iako ga nikad nisam volio. Doš'o je u Barcu da pokupi tu LP al' nedade mu se. Bojim se da će sad što bi jedan moj jaro rek'o sklahirat' k'o igrač, jer nije uzeo ono po što je doš'o u Barsu, i vrlo lako bi sad ma gdje god da pređe mogla da ostane ta profesionalno - emotivna praznina al' vidjećemo. On u svakom slučaju zaslužuje da konstantno igra u nekoj od top EU ekipa, i ako je procijenio da ga tamo dovoljno ne cijene jel', na Ostrvu ga jedva čekaju a možda ga i Pep vabi do Bavarske, ču'će sebarca_87 je napisao/la:ma vjeruj i meni je cudan al sta cemo ,vjerujem da barca nije htjela prodavat cesca ali cesc je odlucio da ide ,Centre forward je napisao/la:Jel' moguće da ide nekakva vrsta zamjene, da tako kažem, Fabregas ide a Rakitić dolazi ? Baš me interesuje mišljenje ovih Barcinih ovdje što to malo detaljnije prate kako bi to sad sve izgledalo? Meni je ovakav potez baš čudan.
a i nisu ga cijenili u barci ,upravu je sto je odlucio da ide,nezz rakitic je gori igrac od cesca sigurno ,morali su nekog dovest da zamjeni njega ,sad koliko ce biti dobar vidicemo.
i isco u malagi je dero ,dodje u real ko q ,to isto se moze desiti i sa rakiticem

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
ybmu on familiju ko ga ostavi.Toxicity je napisao/la:Nitko, Mascherano i dogodine u prvih 11, kao stub odbranebparena je napisao/la:Sta ima sa stoperom, golmanom i odbranom ? Jel neko definitivno odlucio za Barcu ?

dok je kratkog Benzema ce zabijat u klasiku.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
[youtube][/youtube]

ma mascherano je idealni zadnji vezni , da ima 5-10cm vise bio bi najbolji stoper na svijetu , al et , ne mozes i ovce i novce 

Pa kad se izmišlja topla voda i stavlja ga se na štopera i dovodi se Rakitić, i vaša uprava ima poteza boli glavaFurymaker je napisao/la:ma mascherano je idealni zadnji vezni , da ima 5-10cm vise bio bi najbolji stoper na svijetu , al et , ne mozes i ovce i novce

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
Pa Mascherano ce ove sezone i igrati zadnjeg veznog.
Song sigurno odlazi i dovest ce se 2 stopera.
Song sigurno odlazi i dovest ce se 2 stopera.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Koke: "Nikada se neće roditi novi Xavi, ni u Vallecasu (kvartu Madrida iz kojeg dolazi Koke), ni u Kini."
e šta sad ova izjava znaci
iz cista mira ovako nešto izjaviti
jel nam to dolazi Semir Cerić, da pripremamo dernek

e šta sad ova izjava znaci

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.