Donnie Darko je napisao/la:Ovo raste na pola godine ako i Koke dodje zajedno sa njim.Donnie Darko je napisao/la:Reus kad bi dosao u Barcu svrsavao bih jedno dva mjeseca bez prestanka.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Donnie Darko je napisao/la:Ovo raste na pola godine ako i Koke dodje zajedno sa njim.Donnie Darko je napisao/la:Reus kad bi dosao u Barcu svrsavao bih jedno dva mjeseca bez prestanka.
a ako dovedu i dobrog stopera i na godinuDonnie Darko je napisao/la:Ovo raste na pola godine ako i Koke dodje zajedno sa njim.Donnie Darko je napisao/la:Reus kad bi dosao u Barcu svrsavao bih jedno dva mjeseca bez prestanka.
dodji u barcelonu bit ces muska severina.let3 je napisao/la:Koke (Atletico Madrid): "Svakodnevno učim od Xavija i Inieste, jer se od njih može naučiti mnogo. Fascinira me brzina kojom misle, njihov mentalitet i čitanje igre."
ovaj momak dara ima
Dzoni je napisao/la:dodji u barcelonu bit ces muska severina.let3 je napisao/la:Koke (Atletico Madrid): "Svakodnevno učim od Xavija i Inieste, jer se od njih može naučiti mnogo. Fascinira me brzina kojom misle, njihov mentalitet i čitanje igre."
ovaj momak dara ima
Dzoni je napisao/la:dodji u barcelonu bit ces muska severina.let3 je napisao/la:Koke (Atletico Madrid): "Svakodnevno učim od Xavija i Inieste, jer se od njih može naučiti mnogo. Fascinira me brzina kojom misle, njihov mentalitet i čitanje igre."
ovaj momak dara ima
let3 je napisao/la:Dzoni je napisao/la:dodji u barcelonu bit ces muska severina.let3 je napisao/la:Koke (Atletico Madrid): "Svakodnevno učim od Xavija i Inieste, jer se od njih može naučiti mnogo. Fascinira me brzina kojom misle, njihov mentalitet i čitanje igre."
ovaj momak dara ima![]()
a morao si nastaviti, fakinu jedan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.