FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 15 apr 2021, 15:44

Aduka87 je napisao/la:
15 apr 2021, 15:42
U subotu po pobjedu i +8 ako Bog da :bih: :kafa:
Ma samo treba bodrit, molit, vjerovat, klanjat, grabit, cupat, skakat, klizat, na glavu se bacat ako treba.
Pa nije Borac PSG majku mu.
Imaju dva solidna igraca i 9 prosjecnih. Okej eto ako nismo bolji, losiji nismo sigurno.

Covid19
Kontakt:

Post Postao/la Covid19 » 15 apr 2021, 15:45

Nama krupa ocitala lekciju na kosevu a mi pricamo o sudijama

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 apr 2021, 15:45

Njima je sudija prevaga, nama Boris Cmiljanic!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 15 apr 2021, 15:46

U proljetnom dijelu sezone meni se samo dopalo prvih 20 min protiv Širokog na Koševu, sve ostalo je bilo patnja. Nadam se da će konačno proraditi neki inat, želja za dokazivanjem da se konačno napravi razlika pristojna, kvalitet za titule imamo.

Vezna linija nam je očajna , toliko da napad nije dobio kvalitetne lopte za gol šansu pet utakmica .

Ako opet uđemo u stilu, dobar je i bod, ne treba srljati o u takvom ambijentu izgubimo , pitanje je da li zaslužujemo titulu uopće.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 15 apr 2021, 15:47

BordoSarajevo je napisao/la:
15 apr 2021, 15:43
Pantelija je napisao/la:
15 apr 2021, 15:16
PeakyBlinders je napisao/la:
15 apr 2021, 15:10

Ukazivanje na nepravdu i smutnju tebi kukanje? Treba šutit, pa završit ko Željezničar?
Nek nas uzmu pošteno prvi ću čestitati, a ne da mi poturaju Gigovića i kompaniju.
Nije kukanje,nikako. Imali smo do zadnjeg kola idealno sudjenje cak smo i pogurani.
Imao si u mostaru losije ok.
I sad kad su nam NASOM keivicom oni koji imaju sudije prisli sa 13 NA 5 bodova, hajmo kukati na sudije.

Da smo dobili sto smo trebali, sad bi bilo +10 i ne bi te interesovalo ko je sudija.
Ovako sad razmisljaj ko je i hoce li ili nece. Bitno je da ne primimo gol jer statisticka greska smo kad zabijemo jedan a ne dva.

Ja ne vjerujwm u dvijw stvari koje moram gledati

Da je svaka ekipa na terenu naloženija od nas

I da je svaka utakmica od prve minute i sekunde,sarajevo na svojoj polovini i iz minute u minut se povlacimo sve vise golmanu u krilo.
Upravu si.
Činjenica je da smo loši, preloši.
Činjenica je da smo bez Rahmanovića i Tatara slabiji 70%.
Činjenica da se ukazivalo na ovo i oni koji su ukazivali bili su ismijavani i napadani.
Činjenica je da sa ovom ekipom da sada počinje liga teško da bi evropu izborili (4. mjesto).
Činjenica je da treba neko odgovarat, da treba mjenjat drastično na svim poljima.
I još milion činjenica..

ALI eventualan lopovluk, krađu, bezobrazluk... saveza, sudija na našu štetu u nastavku ne treba AMNESTIRAT tolikom SAMOKRITIČNOŠĆU zarad onog što bi naš klub dobio odnosno izgubio. Najmanje su ovdje sad bitni pojedinci a dosta ih je koji trebaju odgovarat ali to treba ostavit po strani.

Klub ako izgubi titulu teško bi se oporavio, ova situaciju ako prokockamo upali bi u onaj očaj i luzerski mentalitet kao komšinice nakon 0:3 pa 3:3 u onoj sezoni kad im je Amer Bekić presudio, oni se od toga neće nikad oporavit.
Krađu zanemarit pričom sami smo krivi jest jednako pušiona odma. Ukazivat, pritiskat, premirat.. sve radit kako ne bi sve prokockali jer smo onda u velikom, prevelikom problemu.

Pare nam trebaju i pored one dobre cifre od LP i titule, šta bi tel bilo da tih para nema.

Bravo za Bordo Prijatelje!!
Bravo majstore, od A do Ž.
Stisnut sad i izgurat do kraja, na ljeto ozbiljne rezove pravit.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 15 apr 2021, 15:47

Treba angažovati Dževada Šarića maksuz za ovu tekmu :kafa:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 15 apr 2021, 15:47

Dokle smo se doveli da poslije +13 pišemo saopštenja protiv sudija.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 15 apr 2021, 15:49

Madafaka je napisao/la:
15 apr 2021, 15:47
Dokle smo se doveli da poslije +13 pišemo saopštenja protiv sudija.
Za to je najviše kriva ćelava ubleha.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 apr 2021, 15:51

Elvis Mujic ce na Kosevu odsuditi perfektnu tekmu, citirajte me poslije slobodno. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 15 apr 2021, 15:52

Kako god završila sezona Hadžija treba da leti, unazadio je ekipu sa igračima koji uopće i ne igraju a na platnoj sisi žive. Druga stvar i da nekako popravi to sve kasno će biti za Evropu jer valja to uigrati. Možda nije imao pare za pojačanja ali zato nije trebao ni svakog natovariti u klub pa bi se našle pare za pojacanja
Sada podrška do kraja sezone za ekipu a onda ovaj neka sam ode ili neka ostane uz nekog boljeg pa da kupi iz naše lige šta valja a veće ribe ostavi za kolegu.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 15 apr 2021, 15:53

Testo je napisao/la:
15 apr 2021, 15:47
Treba angažovati Dževada Šarića maksuz za ovu tekmu :kafa:
Vidi i tu suca :crazy: :puke:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 15 apr 2021, 15:57

ajdohordas je napisao/la:
15 apr 2021, 15:38
Rahma je napisao/la:
15 apr 2021, 15:30
Bravo za Bordo prijatelje, svaka vam cast na javljanju. Savez je leglo kriminalaca, nesto se sprena na nasu stetu, sto prije treba reagovat.

A inace ovi sto govore kao da smo jedino mi krivi u ovoj stiuaciji, ocigledno ne zive u ovoj nakaradnoj drzavi gdje ti za posao treba stela nakon zavrsenog fakulteta. Jako i u kost!
A ko govori ?
Vjeciti negativac i pesimista, Pantelija. Covjek koji ni nakon niza od 20 utakmica neporazenosti nije bio zadovoljan kako treba.
I Hollyman, debil koji na poluvremenu utakmice u Brestu psuje porodice, famelije, djecu i mrtve, igracima i strucnom stabu.
Morao sam te unmute jer sam pretpostavio da ces me spomenuti.
Kuci kad dodjes lijepo svoje nazivaj debilima, pod dva nikada nisam svom igracu psovao mrtve kao ni djecu i porodice. To jè mozda obicaj u tvojoj mocvari, kod mene nije.
NEMA NAZAD

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 15 apr 2021, 15:59

Rahma je napisao/la:
Bravo za Bordo prijatelje, svaka vam cast na javljanju. Savez je leglo kriminalaca, nesto se sprena na nasu stetu, sto prije treba reagovat.

A inace ovi sto govore kao da smo jedino mi krivi u ovoj stiuaciji, ocigledno ne zive u ovoj nakaradnoj drzavi gdje ti za posao treba stela nakon zavrsenog fakulteta. Jako i u kost!
A ko govori ?
Vjeciti negativac i pesimista, Pantelija. Covjek koji ni nakon niza od 20 utakmica neporazenosti nije bio zadovoljan kako treba.
I Hollyman, debil koji na poluvremenu utakmice u Brestu psuje porodice, famelije, djecu i mrtve, igracima i strucnom stabu.
Ne uzimaj me u usta, vec ranije sam ti rekao to. Necu ponavljati dvakako se vidimo da mi naguras ona go.vna sto si napisao da ces nagurati... Ocito se s tobom ne moze lijepo ...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 15 apr 2021, 16:00

holyman je napisao/la:
15 apr 2021, 15:57
Rahma je napisao/la:

A ko govori ?
I Hollyman, koji na poluvremenu utakmice u Brestu psuje porodice, famelije, djecu i mrtve, igracima i strucnom stabu.
Morao sam te unmute jer sam pretpostavio da ces me spomenuti.
Kuci kad dodjes lijepo svoje nazivaj tako, pod dva nikada nisam svom igracu psovao mrtve kao ni djecu i porodice. To jè mozda obicaj u tvojoj mocvari, kod mene nije.
:rol: :rol: šta reč živ bio ?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 apr 2021, 16:02

joker90 je napisao/la:
15 apr 2021, 15:51
Elvis Mujic ce na Kosevu odsuditi perfektnu tekmu, citirajte me poslije slobodno. :kafa:
To je i poenta ovoga.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 15 apr 2021, 16:04

Kriva ćelava ubleha, a 9/11 igraca iz savrsene polusezone su ostali tu. Znalo se da ces prodati 2 glavna igraca, dovedes igrace sa dobrim CV, za nasu ligu okej igraci, pa nisu iz federalne lige dosli. Produzis ugovore glavnima i ne valjas

E eto nek su drugi dovodili mega pojacanja. Siroki raspustio pola ekipe, nista posebno doveli nisu, al bore se momci ko lavovi zato su pri vrhu.

Previse smo se opustili, igraci su krivi. Igraci.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 apr 2021, 16:04

Kad se ovo nagovjesatavalo Vico, Mtel, Valjić bili smo
sda bošnje. Sad kad su pokucali na nasa vrata došlo iz guzice u glavu. Mnogo smo slijepi i brzo zaboravljamo

forza_juve
Kontakt:

Post Postao/la forza_juve » 15 apr 2021, 16:05

joker90 je napisao/la:
15 apr 2021, 15:51
Šta tebe briga, pokupio si sve opklade, Cmilja ti donio garderobe za narednu godinu dana
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 15 apr 2021, 16:05

Pantelija je napisao/la:
15 apr 2021, 15:59
Rahma je napisao/la:

A ko govori ?
I Hollyman, koji na poluvremenu utakmice u Brestu psuje porodice, famelije, djecu i mrtve, igracima i strucnom stabu.
Ne uzimaj me u usta, vec ranije sam ti rekao to. Necu ponavljati dvakako se vidimo da mi naguras ona go.vna sto si napisao da ces nagurati... Ocito se s tobom ne moze lijepo ...
Jesam te gdje uvrijedio ? Ocito se pronalazis u tome sto sam rekao. Spomenuo sam te u normalnom kontekstu. Serete po klubu pojedini vazda i kad vas se spomene u tom fazonu, vi kao uvrijedjeni nesto. Ako vi mozete sra.at za svaku sitnicu o klubu i ljudima u klubu, valjda mogu i ja svoje misljenje da iznesem. Jel zabranjeno ?
Imam pravo na svoje misljenje, pokusaj me uklonit sa foruma, a mozes pokusat i uzivo, ostavio sam ti podatke svakako.

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 15 apr 2021, 16:05

Đokanović od prve minute u subotu, hvala Bogu :njanjanja:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, OzmoodPinglewood, Serha, skoJaa i 55 gostiju.