Ma samo treba bodrit, molit, vjerovat, klanjat, grabit, cupat, skakat, klizat, na glavu se bacat ako treba.
Pa nije Borac PSG majku mu.
Imaju dva solidna igraca i 9 prosjecnih. Okej eto ako nismo bolji, losiji nismo sigurno.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma samo treba bodrit, molit, vjerovat, klanjat, grabit, cupat, skakat, klizat, na glavu se bacat ako treba.
Bravo majstore, od A do Ž.BordoSarajevo je napisao/la: ↑15 apr 2021, 15:43Upravu si.Pantelija je napisao/la: ↑15 apr 2021, 15:16Nije kukanje,nikako. Imali smo do zadnjeg kola idealno sudjenje cak smo i pogurani.PeakyBlinders je napisao/la: ↑15 apr 2021, 15:10
Ukazivanje na nepravdu i smutnju tebi kukanje? Treba šutit, pa završit ko Željezničar?
Nek nas uzmu pošteno prvi ću čestitati, a ne da mi poturaju Gigovića i kompaniju.
Imao si u mostaru losije ok.
I sad kad su nam NASOM keivicom oni koji imaju sudije prisli sa 13 NA 5 bodova, hajmo kukati na sudije.
Da smo dobili sto smo trebali, sad bi bilo +10 i ne bi te interesovalo ko je sudija.
Ovako sad razmisljaj ko je i hoce li ili nece. Bitno je da ne primimo gol jer statisticka greska smo kad zabijemo jedan a ne dva.
Ja ne vjerujwm u dvijw stvari koje moram gledati
Da je svaka ekipa na terenu naloženija od nas
I da je svaka utakmica od prve minute i sekunde,sarajevo na svojoj polovini i iz minute u minut se povlacimo sve vise golmanu u krilo.
Činjenica je da smo loši, preloši.
Činjenica je da smo bez Rahmanovića i Tatara slabiji 70%.
Činjenica da se ukazivalo na ovo i oni koji su ukazivali bili su ismijavani i napadani.
Činjenica je da sa ovom ekipom da sada počinje liga teško da bi evropu izborili (4. mjesto).
Činjenica je da treba neko odgovarat, da treba mjenjat drastično na svim poljima.
I još milion činjenica..
ALI eventualan lopovluk, krađu, bezobrazluk... saveza, sudija na našu štetu u nastavku ne treba AMNESTIRAT tolikom SAMOKRITIČNOŠĆU zarad onog što bi naš klub dobio odnosno izgubio. Najmanje su ovdje sad bitni pojedinci a dosta ih je koji trebaju odgovarat ali to treba ostavit po strani.
Klub ako izgubi titulu teško bi se oporavio, ova situaciju ako prokockamo upali bi u onaj očaj i luzerski mentalitet kao komšinice nakon 0:3 pa 3:3 u onoj sezoni kad im je Amer Bekić presudio, oni se od toga neće nikad oporavit.
Krađu zanemarit pričom sami smo krivi jest jednako pušiona odma. Ukazivat, pritiskat, premirat.. sve radit kako ne bi sve prokockali jer smo onda u velikom, prevelikom problemu.
Pare nam trebaju i pored one dobre cifre od LP i titule, šta bi tel bilo da tih para nema.
Bravo za Bordo Prijatelje!!
Za to je najviše kriva ćelava ubleha.
Morao sam te unmute jer sam pretpostavio da ces me spomenuti.ajdohordas je napisao/la: ↑15 apr 2021, 15:38A ko govori ?Rahma je napisao/la: ↑15 apr 2021, 15:30Bravo za Bordo prijatelje, svaka vam cast na javljanju. Savez je leglo kriminalaca, nesto se sprena na nasu stetu, sto prije treba reagovat.
A inace ovi sto govore kao da smo jedino mi krivi u ovoj stiuaciji, ocigledno ne zive u ovoj nakaradnoj drzavi gdje ti za posao treba stela nakon zavrsenog fakulteta. Jako i u kost!
Vjeciti negativac i pesimista, Pantelija. Covjek koji ni nakon niza od 20 utakmica neporazenosti nije bio zadovoljan kako treba.
I Hollyman, debil koji na poluvremenu utakmice u Brestu psuje porodice, famelije, djecu i mrtve, igracima i strucnom stabu.
Ne uzimaj me u usta, vec ranije sam ti rekao to. Necu ponavljati dvakako se vidimo da mi naguras ona go.vna sto si napisao da ces nagurati... Ocito se s tobom ne moze lijepo ...ajdohordas je napisao/la: ↑15 apr 2021, 15:38A ko govori ?Rahma je napisao/la: ↑15 apr 2021, 15:30Bravo za Bordo prijatelje, svaka vam cast na javljanju. Savez je leglo kriminalaca, nesto se sprena na nasu stetu, sto prije treba reagovat.
A inace ovi sto govore kao da smo jedino mi krivi u ovoj stiuaciji, ocigledno ne zive u ovoj nakaradnoj drzavi gdje ti za posao treba stela nakon zavrsenog fakulteta. Jako i u kost!
Vjeciti negativac i pesimista, Pantelija. Covjek koji ni nakon niza od 20 utakmica neporazenosti nije bio zadovoljan kako treba.
I Hollyman, debil koji na poluvremenu utakmice u Brestu psuje porodice, famelije, djecu i mrtve, igracima i strucnom stabu.
holyman je napisao/la: ↑15 apr 2021, 15:57Morao sam te unmute jer sam pretpostavio da ces me spomenuti.ajdohordas je napisao/la: ↑15 apr 2021, 15:38A ko govori ?Rahma je napisao/la: ↑15 apr 2021, 15:30Bravo za Bordo prijatelje, svaka vam cast na javljanju. Savez je leglo kriminalaca, nesto se sprena na nasu stetu, sto prije treba reagovat.
I Hollyman, koji na poluvremenu utakmice u Brestu psuje porodice, famelije, djecu i mrtve, igracima i strucnom stabu.
Kuci kad dodjes lijepo svoje nazivaj tako, pod dva nikada nisam svom igracu psovao mrtve kao ni djecu i porodice. To jè mozda obicaj u tvojoj mocvari, kod mene nije.
To je i poenta ovoga.
Šta tebe briga, pokupio si sve opklade, Cmilja ti donio garderobe za narednu godinu dana
Jesam te gdje uvrijedio ? Ocito se pronalazis u tome sto sam rekao. Spomenuo sam te u normalnom kontekstu. Serete po klubu pojedini vazda i kad vas se spomene u tom fazonu, vi kao uvrijedjeni nesto. Ako vi mozete sra.at za svaku sitnicu o klubu i ljudima u klubu, valjda mogu i ja svoje misljenje da iznesem. Jel zabranjeno ?Pantelija je napisao/la: ↑15 apr 2021, 15:59Ne uzimaj me u usta, vec ranije sam ti rekao to. Necu ponavljati dvakako se vidimo da mi naguras ona go.vna sto si napisao da ces nagurati... Ocito se s tobom ne moze lijepo ...ajdohordas je napisao/la: ↑15 apr 2021, 15:38A ko govori ?Rahma je napisao/la: ↑15 apr 2021, 15:30Bravo za Bordo prijatelje, svaka vam cast na javljanju. Savez je leglo kriminalaca, nesto se sprena na nasu stetu, sto prije treba reagovat.
I Hollyman, koji na poluvremenu utakmice u Brestu psuje porodice, famelije, djecu i mrtve, igracima i strucnom stabu.
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, OzmoodPinglewood, Serha, skoJaa i 55 gostiju.