mislim da će u subotu biti određenih promjena u ekipi,malo da odmori pojedine igrače za LPBurberry46 je napisao/la:Ocekivao sam Moratu ili Comana u prvih 11
očekujem večeras od nanda gol,romulo asist

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
mislim da će u subotu biti određenih promjena u ekipi,malo da odmori pojedine igrače za LPBurberry46 je napisao/la:Ocekivao sam Moratu ili Comana u prvih 11
Ko je taj?muamerc je napisao/la:Citajuci po twiteru izgleda da ste bas odlucili da nam klepite Gaudina. Mozda cak i na zimu. Nadam se da se to nece desiti i da ce ostati kod nas.
75% ovog duga je dio dugoročne infrastrukturne investicije. Stadion i uže okruženje koja uključuje muzej i Area 12 store. U taj postotak spada i Continasa što je tek nedavna investicija za izgradnju novog Juve centra pored stadiona, koji će uključivati administrativne prostorije, trening centar i fudbalske terene, hotel i ostalu prateću infrastrukturu. Trenutni centar Vinovo će biti fudbalska akademija. To je ključna stvar koju je ovaj portal izostavio.Calcio7 je napisao/la:http://www.****.com/vesti/dug-j ... evra/85396
Sa ovim izvodom iz pravilnika o FFP stvari postaju jasnije. Investicije na koje otpada 75% duga su plus jer su dugoročno isplative. Jasno kao dan. Juventus je finanskijski jako stabilan klub. Čak šta više i uspješan kada se u obzir uzmu uslovi u Italiji. Neko to zove dugom neko investicijom, zavisi od perspektive. Ako je krajnji rezulatat vlastiti stadion i unapređeni komercijalni sektor to nikako ne može biti minus u poslovanju.19) How does financial fair play deal with debt?
Manageable debt geared towards the long-term development (stadium, academy, infrastructure etc) of the club is efficient for financial planning and is standard practice in most industries. Debt taken on board, including the monetisation of future income, to fund day-to-day operating activity such as wages and transfer fees or to fund short-term cash flow shortfalls can create problems and must be managed effectively.
Igrac sredine terena, 17 godina, slovi kao veliki talenat.BlueBosnian je napisao/la:Ko je taj?muamerc je napisao/la:Citajuci po twiteru izgleda da ste bas odlucili da nam klepite Gaudina. Mozda cak i na zimu. Nadam se da se to nece desiti i da ce ostati kod nas.
Stari moj, ovo cemo uzeti i bez napadaca! Ali moras da znas, da nas u iducu srijedu ceka preteska utakmica! Trebamo biti bas odmorni, reci cu ti podarak da je Atletico protiv grka trcao oko 140km, sto je apsolutni rekord, a mi smo protiv skandinavaca pristojnih 110km! Max vec razmislja o toj utakmici i polahko sprema ekipu!! Bod na Calderonu vrijedan je mozda i prvog mjesta u grupi!korisnikforuma je napisao/la:Napad Gio-Llorente omg
Aha.. Baš nam fali igrača na sredini terena, tu smo jako tankimuamerc je napisao/la:Igrac sredine terena, 17 godina, slovi kao veliki talenat.BlueBosnian je napisao/la:Ko je taj?muamerc je napisao/la:Citajuci po twiteru izgleda da ste bas odlucili da nam klepite Gaudina. Mozda cak i na zimu. Nadam se da se to nece desiti i da ce ostati kod nas.
Ima clanak na Bleacher Report, "After strong debut, is Bayern Munichs Gianluca Gaudino..." (Pisem sa mob pa mi pegla postavljati link)
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;caseres je napisao/la:Dajte link, ne mogu pronaci zeza me betlive.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.