AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
S obzirom da ovi naši 15 dana nisu igrali nikakav meč, ovo je i iznenađujuće dobro.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
ma nije savršeno ali nije vala ni loše, malo ko odigra bolje od ovoga na njihovom stadionu.
defanziva fino funkcioniše, ono što prođe do šesnaeterca čisti se lako, ali ovo prema naprijed je klimavo... a gdje i nećeš kad imaš borinija na jednoj strani, a na drugoj susa koji je zatvoren jer znaju da je jedina opasnost po gol.
brate ovaj biglia je ubjedljivo najveća rak rana.
defanziva fino funkcioniše, ono što prođe do šesnaeterca čisti se lako, ali ovo prema naprijed je klimavo... a gdje i nećeš kad imaš borinija na jednoj strani, a na drugoj susa koji je zatvoren jer znaju da je jedina opasnost po gol.

brate ovaj biglia je ubjedljivo najveća rak rana.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
joj Biglia 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Biglia igra k'o najveća pičqica, mekano i previše lagano.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gatusso je vrhunski trener i odlicno vodi tim s obzirom kakve parmake ima u ekipi....mi loptu ne mozemo iznjeti sa svoje polovice....s obzirom na sve za sada odlican rezultat...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Calabria će se dozvati za par mečeve vjerovatno. Ali povratak Contija bi bilo strašno pojačanje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Dragi Musaka, pa umalo koljeno sam sebi ne izbi 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
pitanje u kakvom je stanju conti, vjerovatno duplo gori nego ovaj.
ja sam čitavo ljeto pričao da je veći prioritet regista nego lijevi vezni al' eto ostadosmo bez obojice tako da sad nije više ni bitno šta fali
ja sam čitavo ljeto pričao da je veći prioritet regista nego lijevi vezni al' eto ostadosmo bez obojice tako da sad nije više ni bitno šta fali

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dobro je vala, Napoli imao 3 opasna napada. Milan 1 i Jack majstorski.
Zamislite Badelja umjesto Biglie 

- nextterrain
- Kontakt:
Nije losee, Biglia i Calabria su losi, ali eto nekako su se previse povukli tako ipak ocekujem da ce izgubiti 

Za sad dobri u odbrani, ono sto nedostaje je taj fantasista da poveze Higuaina sa golom,ostalo ok.Napoli se nije nesto pokazao. Zadovoljan rezultatom, igrom u odbrani, napad tako tako
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ruzno osta noga, al on je po meni odigrao odlično poluvremeRaonffa je napisao/la:Dragi Musaka, pa umalo koljeno sam sebi ne izbi
Il Club più titolato al mondo!
da vidimo hoće li učenik pobjediti učitelja
ili bar bod izvući, i to bi bilo golemo u ovom trenutku iako bi naravno bilo fino da sačuvamo rezultat.
yebo me svako ako do kraja biglia ili calabria ne skrive gol, a što je najgore nemaš koga ni ubaciti, jedino možda bakayoka iako je on više za lijevog veznog nego registu.
trebalo bi bakayoka staviti umjesto biglije ili borinija, makar da dobiju na mišićima kad već tehnike nema.
pa i onaj mrtvi borini je makar asistenciju upisao, od njega dosta, ne mora više ništa raditi

yebo me svako ako do kraja biglia ili calabria ne skrive gol, a što je najgore nemaš koga ni ubaciti, jedino možda bakayoka iako je on više za lijevog veznog nego registu.
trebalo bi bakayoka staviti umjesto biglije ili borinija, makar da dobiju na mišićima kad već tehnike nema.
pa i onaj mrtvi borini je makar asistenciju upisao, od njega dosta, ne mora više ništa raditi

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mozemo mi svašta pisati al Borini je dosta pomogao RR-u u zatvaranju Callejona
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Treba ubacit Samu-a umjesto Susa, ovaj nista nije pokazao a ima žuti karton!
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
e yebem ga u krilo koje učestvuje samo u odbrani 
ne bi bilo ništa lošije ni da su lijevo igrali jack-baka-rr

ne bi bilo ništa lošije ni da su lijevo igrali jack-baka-rr
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Taktucki Borini igra po ovoj strani da se zaustavi Calejon i to za sada odlicno djeluje, zato ga je i Genaro stavio, a mi osuli drvlje i kamenje.
Al onaj gol je umijece kako je frajer ono izveo
Al onaj gol je umijece kako je frajer ono izveo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.