Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

UstanikSBII
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la UstanikSBII » 05 maj 2017, 19:49

Bože moj gdje živimo? O Ovom sam pričao već davno, tko je sad kriv ako momak ostane bez pola stopala, da kažemo invalid? Ali ne i dalje ima budala koji će to pravdati ljubavlju prema klubu, kao i puno veće izgrede navijača gdje dolaze u piranje ljuski životi! Nema veze idemo dalje, iako su danas za ovu nesreću krivci isključivo njegovi prijatelji sa te iste tribine. Ne vjerujem da će itko od njih dobiti nakon ovoga ni gram dodatnog mozga te će već na idućoj utakmici bacati iste stvari! E to je problem mi ne možemo naučiti iz jedne greške, mi ne želimo učiti uvijek smo ja u pravu i aj ga j**i! Pa ako ovo nije poziv svim da se bar riješe tih jakih eksplozivnih predmeta stvarno ne znam šta je u glavama tih ljudi koji to bacaju i to velikom većinom među svoje prijatelje sa tribine!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 maj 2017, 19:53

7aprildomemoj je napisao/la:Ako su aršini za sve isti onda ovom sudiji ne gine suspenzija do kraja prvenstva :salut:
Jest kadusica udarila lopta u ruku ali u normalnom polozaju, igrac koji je uputio loptu je bio dva metra od njega, ne bi je stigao maknut sve i da je htio.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 maj 2017, 20:01

FrancescoTotti je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Ako su aršini za sve isti onda ovom sudiji ne gine suspenzija do kraja prvenstva :salut:
Jest kadusica udarila lopta u ruku ali u normalnom polozaju, igrac koji je uputio loptu je bio dva metra od njega, ne bi je stigao maknut sve i da je htio.
Kakvom normalnom polozaju? Ako si sekunde realan moras priznati da je bio penal cist ko suza.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 05 maj 2017, 20:02

Pusti jih Toti vidis da sad traze dlaku u jajetu kod sudija samo da sebe opravdaju i njihovu lakrdiju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 maj 2017, 20:02

I udaranje sa ledja Subica, djon Mihojevica na Tandiru, Crnkiceva agresiva, sve dozvoljeno..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 maj 2017, 20:03

bhsport je napisao/la:
I udaranje sa ledja Subica, djon Mihojevica na Tandiru, Crnkiceva agresiva, sve dozvoljeno..
Da.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 maj 2017, 20:04

Nije bio ono penal kada je igrača Sarajeva pogodila lopta u ruku. Jedina greška sudije u prvom je što nije dao žuti Kadušiću kada je kod onog koškanja udario Subića.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 maj 2017, 20:06

arelinho je napisao/la:Nije bio ono penal kada je igrača Sarajeva pogodila lopta u ruku. Jedina greška sudije u prvom je što nije dao žuti Kadušiću kada je kod onog koškanja udario Subića.
Isto mislimo, kadusicu ili crnkicu. To ili nije trebao kaznit ni Subica

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 05 maj 2017, 20:07

arelinho je napisao/la:Nije bio ono penal kada je igrača Sarajeva pogodila lopta u ruku. Jedina greška sudije u prvom je što nije dao žuti Kadušiću kada je kod onog koškanja udario Subića.
Isto mislimo, kadusicu ili crnkicu. To ili nije trebao kaznit ni Subica
Bilo kome od njih dvojice, a Subić je morao dobiti žuti radi opstrukcije igre.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 05 maj 2017, 20:11

UstanikSBII je napisao/la:Bože moj gdje živimo? O Ovom sam pričao već davno, tko je sad kriv ako momak ostane bez pola stopala, da kažemo invalid? Ali ne i dalje ima budala koji će to pravdati ljubavlju prema klubu, kao i puno veće izgrede navijača gdje dolaze u piranje ljuski životi! Nema veze idemo dalje, iako su danas za ovu nesreću krivci isključivo njegovi prijatelji sa te iste tribine. Ne vjerujem da će itko od njih dobiti nakon ovoga ni gram dodatnog mozga te će već na idućoj utakmici bacati iste stvari! E to je problem mi ne možemo naučiti iz jedne greške, mi ne želimo učiti uvijek smo ja u pravu i aj ga j**i! Pa ako ovo nije poziv svim da se bar riješe tih jakih eksplozivnih predmeta stvarno ne znam šta je u glavama tih ljudi koji to bacaju i to velikom većinom među svoje prijatelje sa tribine!
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 05 maj 2017, 20:27

Uzas sta se desilo momku...
NK Široki Brijeg

Zenzo
Kontakt:

Post Postao/la Zenzo » 05 maj 2017, 20:33

Volio bih da se nakon ovog događaja sa ovim momkom Savez drasticno obracuna sa ovim stvarima, da se stane u kraju pirotehnici, bakljama, dimnim.

Krajnje je vrijeme da se stane u kraju divljacima i ovakvim stvarima.
- Zeljeznicar -

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 maj 2017, 21:03

Da van posteno kazem da mi se fudbal zgadio nakon tekme Zeljo Siroki,toliko dugo Sam pratio Zelju Ali nakon one tekme neznam jedino da dodze Real BI otiso a posto znam da nece nema ni mene a dosta raje je slicnog misljenja.Treba otvoreno rec da se steli kupuje jedni drugim pomazu a o opet jedni drugim odmazu ma cirkus,vjerovo Sam u ovu ligu Ali ponavljam nakon tekme Zeljo Siroki cak mi svjedno ko CE bit prvak jer gledat Zakarica i Lendrica koji nece da igraju protiv svojih je nedopustivo.

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 05 maj 2017, 21:11

Alipasino je napisao/la:Da van posteno kazem da mi se fudbal zgadio nakon tekme Zeljo Siroki,toliko dugo Sam pratio Zelju Ali nakon one tekme neznam jedino da dodze Real BI otiso a posto znam da nece nema ni mene a dosta raje je slicnog misljenja.Treba otvoreno rec da se steli kupuje jedni drugim pomazu a o opet jedni drugim odmazu ma cirkus,vjerovo Sam u ovu ligu Ali ponavljam nakon tekme Zeljo Siroki cak mi svjedno ko CE bit prvak jer gledat Zakarica i Lendrica koji nece da igraju protiv svojih je nedopustivo.
Lafe Zakarić ne može. Trebati će bar još jedna sezona dok Željo skuži da je Zakarić , ovakav kakav je sada, gola kita. Frajer ne moze igrati ako nema par kila viska. Meda ne može. Bi on ali neće tijelo
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 05 maj 2017, 21:12

Alipasino je napisao/la:Da van posteno kazem da mi se fudbal zgadio nakon tekme Zeljo Siroki,toliko dugo Sam pratio Zelju Ali nakon one tekme neznam jedino da dodze Real BI otiso a posto znam da nece nema ni mene a dosta raje je slicnog misljenja.Treba otvoreno rec da se steli kupuje jedni drugim pomazu a o opet jedni drugim odmazu ma cirkus,vjerovo Sam u ovu ligu Ali ponavljam nakon tekme Zeljo Siroki cak mi svjedno ko CE bit prvak jer gledat Zakarica i Lendrica koji nece da igraju protiv svojih je nedopustivo.

Idi gledaj Real pusti nas normalne ... Nek tvoj Real i Barca igraju posteno ... Ukrali bi Bogu nogu da mogu za njih POREZ ne postiji nego eto veliki klubovi pa ih se gura na sve nacine :puke: :puke:
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 05 maj 2017, 21:35

Dok god nam bude pirotehnika furka , nema nas nigdje ali nigdje , ali ni kontrole pred tekmu nisu nista bolje . Suđenje katastrofalno , pogtovo pomocni sudija pa onda glavni . Svaka cast Slobodi na otvorenoj igri i sto se nisu branili , i zelim im srecu u nastavku prvenstva
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 05 maj 2017, 22:08

Tek sam sad vidio da onaj mladic zivi blizu mene. Bas je mlad. Ima 18 ili 19 godina. Najgore je sto ovo nece nista promijeniti. Opet ce pirotehnika biti "furka".[emoji20]
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 maj 2017, 22:11

bhsport je napisao/la:
Pa kakvi sve bolidi pisu ovdje,al ovaj je pobjednik def.. :tokralju: :tokralju:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 05 maj 2017, 22:13

Za ono Crnkicevo se dobija zuti, unošenje u facu, guranje.
Nije korida.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 maj 2017, 22:16

Nije vala ni teatar. :kafa:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, rishovski i 22 gosta.