FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
@Alane pomijesao si ga sa omalenim Arbenom Avdijom, ovaj nije bas omalen, ali nije ni nista specijalno.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
nije ga pomiješao, momak je igrao u želji 100%, ako si mislio na to. što se tiče visine, i ja mislim da nije baš bio omalenAvanes je napisao/la:@Alane pomijesao si ga sa omalenim Arbenom Avdijom, ovaj nije bas omalen, ali nije ni nista specijalno.
Izvuce ti negdje izmedju redova (mada je jedan red bio) da nije igrao u Zelji. Znam i ja da je igrao, ali nije omalen i nije nesto wow.
Evo sam našao podataka
25 godina
2004–2005 FK Željezničar Sarajevo 24 (1)
Height 1.82 m (5 ft 11 1⁄2 in)
Dešnjak je i igra na poziciji desnog krilnog
25 godina
2004–2005 FK Željezničar Sarajevo 24 (1)
Height 1.82 m (5 ft 11 1⁄2 in)
Dešnjak je i igra na poziciji desnog krilnog
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
RIP Đevad Begić - Đilda, Aner Kasapović, Vedran Puljić
Jedna si jedina moja domovina, Bosna i Hercegovina
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
what a mistake to makeAvanes je napisao/la:Izvuce ti negdje izmedju redova (mada je jedan red bio) da nije igrao u Zelji. Znam i ja da je igrao, ali nije omalen i nije nesto wow.
vidim i ja da san falija
Mada je ovaj Vrsajevic neki rod bio (omalenom) Arbenu koliko se sjecam, davno je to bilo.
Mada nemam pojma otkud on ko tema price uopste, Alan zakuhao i pobjegao
Mada nemam pojma otkud on ko tema price uopste, Alan zakuhao i pobjegao
Avdija Vršajević,igrao kod vas,potom prešao kod nas
Po meni jako dobar igrac,brz,prodoran,jako dobro igrao,što ga je i prodalo,.Otišao u Spartu Prag,oni ga vucali po posudbama,znam da je igrao jedno vrijeme za Kladno,.Onakav Avdija,kakvog sam ga ja zapamtio,je bolji od Purića i Višće i sigurno bi bio pojacanje,.Samo ne znam u kakvoj je sad formi,.
- bistrikboy
- Kontakt:
Vrsajevic je najmladji nas strijelac u Europskim utakmicama svih vremena,zabio protiv Pennarose u gostima!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jel postoje geografske odrednice u izvlačenju, il možemo izvući sve nosioce u 2. pretkolu?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Svi osim SarajevababilonTM je napisao/la:Jel postoje geografske odrednice u izvlačenju, il možemo izvući sve nosioce u 2. pretkolu?
110 Jahre Borussia - 110 Prozent Fußball - Wir sind Borussia Mönchengladbach !
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
Shamrock Rovers
FK Željezničar
Sunderland FC
Neuville je napisao/la:Svi osim SarajevababilonTM je napisao/la:Jel postoje geografske odrednice u izvlačenju, il možemo izvući sve nosioce u 2. pretkolu?
Pa onda imamo 40% šanse da izvučemo protivnika po mjeri, ali ni to ne znači prolaz.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Dobar igrać za naše lige.Mi prije svega treba da gledamo pojačanja za našu ligu .Da dovedemo cijelu našu ligu ne bih prošli treće pretkolo, tako da mi je pravljenje ekipe za evropu nekako smiješno.Sirenje je napisao/la:Sto svi culuma tjeraju![]()
Jedini nas igrac koji ima muda, koliko je akcija protivnika zaustavio, presjekao itd. I igra srcem za SVETI DRES
Avdija Vrsajevic je bio odlican mladi igrac u Zelji,rastanak sa nama nije prosao u korektnom tonu,lova je bila u pitanju,dugovali smo mu dosta para i on je zapalio u Celik,mada se s lovom nije ni tamo usrecio...otisao dalje vani i iskreno ne znam kako mu sada ide...po znanju i solidnoj brzini u proslosti sto je davao,on bi bio igrac za nas itekako,naravno ako je na onom nivou i sada.Sumnjam da bi moglo biti bilo sta za njega,bas zbog ranijih odnosa koji nisu bili medjusobno dobri bez obzira sto nije ista uprava.
Danas bi se moglo znati na koga Amar ne racuna u narednoj sezoni,zadnji je trening pred kratki odmor i vjerovatno ce biti nekih razgovora sa pojedinim igracima,nakon cega ce biti odluceno koji igraci ce nas napustiti...shodno tome ici ce se u pojacavanje igrackog kadra.Nadam se da ce oni koji budu dosli biti na vecem nivou od onih koji budu otisli.Naravno,ne treba ocekivati nista ekstra,ali bi trebali ocekivati jedan bolji nivo igraca,ako se na njih misli kao na pojacanja,jer pojacanja nisu pojacanja ako nisu bolji igraci od ovih koje imamo
...ja sam umjereni optimista!
Danas bi se moglo znati na koga Amar ne racuna u narednoj sezoni,zadnji je trening pred kratki odmor i vjerovatno ce biti nekih razgovora sa pojedinim igracima,nakon cega ce biti odluceno koji igraci ce nas napustiti...shodno tome ici ce se u pojacavanje igrackog kadra.Nadam se da ce oni koji budu dosli biti na vecem nivou od onih koji budu otisli.Naravno,ne treba ocekivati nista ekstra,ali bi trebali ocekivati jedan bolji nivo igraca,ako se na njih misli kao na pojacanja,jer pojacanja nisu pojacanja ako nisu bolji igraci od ovih koje imamo
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Hahaha, Vrsajevic je dosao iz neke vukojebine i bio nas najbolji igrac te godine, predao nas na arbitrazu i dobio ciste papire( nije dobijao platu ), zatim otisao u celik gdje je isto tako bio jedan od najboljih igraca a zatim u inostranstvo i igrao u ekipama u kojima je nastupao a ne sjedio na klupi, ukratko bio bi pojacanje bilo kojoj ekipi u nasoj ligi.Omalen i prebrz kojeg krasi jako dobar centarsut, konstrukcijom jako lici Visci to je ono sto mi je ostalo u sjecanju.Dao bog da dodje, jako voli Zelju jer je u ta doba kad je kod nas dosao mogao birati u koji klub a mi smo bili u jako losoj situaciji pa to i ostavlja mogucnost da dodje.futko je napisao/la:nije ga pomiješao, momak je igrao u želji 100%, ako si mislio na to. što se tiče visine, i ja mislim da nije baš bio omalenAvanes je napisao/la:@Alane pomijesao si ga sa omalenim Arbenom Avdijom, ovaj nije bas omalen, ali nije ni nista specijalno.
Inace Zelji se nudi jako veliki broj igraca tako da skori svi igraci i koji se spominju su tu negdje u kombinacijama ali daleko od toga da su blizu dolaska bar ne svi.Spisak igraca koji ce otici postoji isto tako i igraca koji trebaju doci i koji su prioritet, odredjen broj igraca ima i slobodne papire istekao im je ugovor madju njima Lazo, Culum, Mirko...U principu ne treba ocekivati neke radikalne promjene ekipu ce napustiti 7-8 igraca od cega se moze ocekivati 4-5 igraca tipa Drakula i 2-3 igraca koji bi bili malo veceg kvaliteta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Nego sta je s Nyemom potpisali on ugovor.Novi,ako je potpiso to je ogromno pojacanje,mozda i najbolji igrac kojeg je amar doveo u zadnje vrjeme.
svoj ti pos'o !
Nije jos koliko ja znam al sve su prilike da ostaje.Grbavica moj zivot je napisao/la:Nego sta je s Nyemom potpisali on ugovor.Novi,ako je potpiso to je ogromno pojacanje,mozda i najbolji igrac kojeg je amar doveo u zadnje vrjeme.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ohladite malo sa pojacanjima ! Sve sto ste nabrojali mi vec imamo , tako da treba da se dignemo na jedan veci nivo . Po mojoj procjeni titula se morala dati mladicevcima i prema tome mislim da vecina nasih igraca nije pokazala sve sto zna : Uz jednog kvalitetnog spica , i mozda defanzivca iduce sezone dupla kruna ! 
Željezničar za život cijeli !
Do mene je sto napisah da nije nista specijalno onda. Ostao mi u ruznom sjecanju (sad ste me i napomenuli sto) pa sam ja zato sebi uknjizio negdje u perifernu memoriju da je los.
Kazu Ronaldinjo je raspolozen za povratak u Evropu pa da probamo
, treba sacekat jedno 10-tak dana pa ce se vise znati po ovom pitanju.
Jel ima nekih novih sponzora?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A nećemo Ronaldinha, nije on po našim ukusima, bolje je Kaku dovestizeljocity je napisao/la:Kazu Ronaldinjo je raspolozen za povratak u Evropu pa da probamo, treba sacekat jedno 10-tak dana pa ce se vise znati po ovom pitanju.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.