FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AdiRajvosa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AdiRajvosa » 06 jul 2013, 01:37

Tita mi, Mustafu pominju svaki prelazni rok. To je vise postalo k'o zajebancija i postapalica. :lol: :lol:

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 06 jul 2013, 01:42

AdiRajvosa je napisao/la:Tita mi, Mustafu pominju svaki prelazni rok. To je vise postalo k'o zajebancija i postapalica. :lol: :lol:
Mustafa i Gawu dva najjaca napadaca u ligi :lol:

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 06 jul 2013, 01:46

Je li istina da je Redžepagić preko nekih svoji italijanskih veza ganjao Tonija i on vas odbio i potpisao za Veronu?
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

AdiRajvosa
Kontakt:

Post Postao/la AdiRajvosa » 06 jul 2013, 01:47

Ja cuo da se samo ceka da Gawu sredi papire, i sleti na sarajevski aerodrom.

Trequartista je napisao/la:Je li istina da je Redžepagić preko nekih svoji italijanskih veza ganjao Tonija i on vas odbio i potpisao za Veronu?
Naravno. Za dlaku nam je izmakao. Faking Verona je bila za malo brza od nas. :( :roll: :evil: :evil:

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 06 jul 2013, 01:49

Valjda ste trebali pričati s njim sljedeće sedmice kad bude revanš u San Marinu, ali čovjek gledao ono sinoć pa mu se smučilo i potpiše za Veronu. Šteta fakat trebao je Premier ligi BiH jedan igrač poput Tonija.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 06 jul 2013, 01:50

AdiRajvosa je napisao/la:Ja cuo da se samo ceka da Gawu sredi papire, i sleti na sarajevski aerodrom.

Trequartista je napisao/la:Je li istina da je Redžepagić preko nekih svoji italijanskih veza ganjao Tonija i on vas odbio i potpisao za Veronu?
Naravno. Za dlaku nam je izmakao. Faking Verona je bila za malo brza od nas. :( :roll: :evil: :evil:
ili Montiel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hebem ti napadaca , dajte nam nesto
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 jul 2013, 01:51

Klepit cemo onog Inzagija iz Kukesija. :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 06 jul 2013, 09:16

Zagor je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Koji je bolid onaj Melunović :lol: Ne kontam što ga držite u klubu ikako. Borite se lafo u Evropi, a nemate pristojnog napadača. Bez uvrede naravno, al nije mi jasno šta onakva tipa igrača radi u klubu kakav je Sarajevo.
To pitaj upravu. Nemamo pravog napadača. Ev govori se da će neki Slovenac doći, pa haj vidjećemo, hoće li valjati. A imamo i tog Karića koji nema pravo nastupa u 1.pretolu. I on se treba dokazati još. Mada se nismo smijeli tako lako odreći Hadžića, kao i bezbroj drugih igrača ove sezone, od Saida, Sesara, Belog, Torlaka ... Za ovo je sve uprava kriva. S vana sve fino izgleda, marketing, Fan Shop, dresovi, a suštini ne mogu zadržati od 5 - 6 najboljih igrača (gore nabrojanih) da bar sačuvaju 2 - 3, nego ništa. :x
sta je sa sesarom

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 06 jul 2013, 11:45

Taj kloc ne zeli da se vrati u klub iako ima vazeci ugovor, vec hladno seta gradom i pravi se budala, a nije svjestan da moze biti suspendovan svakog sata, i time rizikovati nastupe u repki itd. Neko ga pravo lose savjetuje ;)

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 jul 2013, 12:06

Sarajlijc@ je napisao/la:Klepit cemo onog Inzagija iz Kukesija. :mrgreen:
Inzagi iz Kukesija je pretalentovan za vas,sa svakim klubom je osvajao titule svake godine,vi mu to ne mozete priustiti :lol: :lol: :lol:

Tesko vam se sad kad je nastimao nisan :mrgreen: potopice vas lazo ;)

Btw.ako se dobro sjecam prije nego ste sesara posudili? :? bila je prica da ima ugovor jos pola godine,sad odjednom ima jos godinu ili kako vec. nesto je trulo u drzavi danskoj,morate priznati :lol:

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 06 jul 2013, 12:43

Sesar je na dan odlaska potpiso ugivor do juna 2014. I nije ništa truhlo u državi Danskoj nego gledajte bar da zabijete jedaaaan go viktoriji. Haiti zabio a vidječemo vas...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 06 jul 2013, 12:46

stadion je napisao/la:Sesar je na dan odlaska potpiso ugivor do juna 2014. I nije ništa truhlo u državi Danskoj nego gledajte bar da zabijete jedaaaan go viktoriji. Haiti zabio a vidječemo vas...
Vala ne znam sto se on sekira za Sesara a jos manje sto se ti sekiras za Viktoriju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 06 jul 2013, 12:57

pile87 je napisao/la:
stadion je napisao/la:Sesar je na dan odlaska potpiso ugivor do juna 2014. I nije ništa truhlo u državi Danskoj nego gledajte bar da zabijete jedaaaan go viktoriji. Haiti zabio a vidječemo vas...
Vala ne znam sto se on sekira za Sesara a jos manje sto se ti sekiras za Viktoriju.
Gdje ti vidje sekiraciju,samo primjecujem,sto se inace vidi iz aviona... ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 06 jul 2013, 13:10

Isto kao i prosle godine,u prvom kolu patnja,u drugom pretkolu ozbiljan pristup uz podrsku Hordi, Levski smo izbacili.Ovaj rezultat i nije los,jer da smo dobili 4-5 razlike,Albance bi svatili kao Zetu.
Bitno je sad lagini ovaj revans zavrsiti,a onda sa Albancima pametno. Za drugo pretkolo vraca se Todorovic,tu ce jos biti Karic,a navodno bi se mogao prikljuciti Sesar .Uz jedan ozbiljan pristup,i veliku podrsku HZ akb. mi cemo u trece pretkolo. ;)

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 06 jul 2013, 13:33

i koja su nam potencijalna poja;anja ove godinee i ima li sanse da se sesar vrati :idea:

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 06 jul 2013, 13:43

EdoBa je napisao/la:i koja su nam potencijalna poja;anja ove godinee i ima li sanse da se sesar vrati :idea:
Pratis li ti temu ili samo onako radi reda isto pitanje postavljas po 5 puta? Nema sanse a razloge imas iznad u postovima.

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 06 jul 2013, 14:06

eto vam nasa premijer-alan ford liga...igrac repke ne moze da nadje angazman vani..svi oni sto su otisli iz zelje otisli su djaba...sve ovo ovdje je u 5 deka..i dok ne dodje do privatizacije klubova bice ovako

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 06 jul 2013, 14:10

1L8F9C2 je napisao/la:
EdoBa je napisao/la:i koja su nam potencijalna poja;anja ove godinee i ima li sanse da se sesar vrati :idea:
Pratis li ti temu ili samo onako radi reda isto pitanje postavljas po 5 puta? Nema sanse a razloge imas iznad u postovima.
logicno da pratim ali niko da da konkkretan odgovor :mrgreen:

1L8F9C2
Kontakt:

Post Postao/la 1L8F9C2 » 06 jul 2013, 14:15

EdoBa je napisao/la:
1L8F9C2 je napisao/la:
logicno da pratim ali niko da da konkkretan odgovor :mrgreen:
Napisao sam ti ja iznad konkretan razlog, znaci njega neko lose savjetuje. Ima godinu dana ugovora sa nama, a porucio je da se nece vratiti i sad seta gradom misli da je mangup, a dobio je pismo upozorenja prema kojem se uredno kaznjava prema pravilniku zato sto ne dolazi na treninge, ne igra prijateljske i zvanicne utakmice. Samo cu ti reci da je on sad duzan nama i da prema njemu nema duga jer je prekucao sve bonuse tako i da se vrati sad plate ne moze imati jer kao sto reko pravilnikom je sam sebe ubacio u dug a do odlaska u Tursku mi smo njemu plivali pare, sad je obrnuto ;)

stadion
Kontakt:

Post Postao/la stadion » 06 jul 2013, 14:17

kako da ti neko konkretno odgovori kad ni sam HM ne zna sta ce biti u vezi prinova u narednih 10 dana....da imamo pare islo bi ko po loju..ovako ceka se dzabni igrac koji nije pronasao nista u madzarskoj cvajti , talijanskoj 3 ligi...ruskoj cvajti itd itd

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Vanja8, ŠTA_JE i 20 gostiju.