Dobar igrać za naše lige.Mi prije svega treba da gledamo pojačanja za našu ligu .Da dovedemo cijelu našu ligu ne bih prošli treće pretkolo, tako da mi je pravljenje ekipe za evropu nekako smiješno.Sirenje je napisao/la:Sto svi culuma tjeraju![]()
Jedini nas igrac koji ima muda, koliko je akcija protivnika zaustavio, presjekao itd. I igra srcem za SVETI DRES
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Avdija Vrsajevic je bio odlican mladi igrac u Zelji,rastanak sa nama nije prosao u korektnom tonu,lova je bila u pitanju,dugovali smo mu dosta para i on je zapalio u Celik,mada se s lovom nije ni tamo usrecio...otisao dalje vani i iskreno ne znam kako mu sada ide...po znanju i solidnoj brzini u proslosti sto je davao,on bi bio igrac za nas itekako,naravno ako je na onom nivou i sada.Sumnjam da bi moglo biti bilo sta za njega,bas zbog ranijih odnosa koji nisu bili medjusobno dobri bez obzira sto nije ista uprava.
Danas bi se moglo znati na koga Amar ne racuna u narednoj sezoni,zadnji je trening pred kratki odmor i vjerovatno ce biti nekih razgovora sa pojedinim igracima,nakon cega ce biti odluceno koji igraci ce nas napustiti...shodno tome ici ce se u pojacavanje igrackog kadra.Nadam se da ce oni koji budu dosli biti na vecem nivou od onih koji budu otisli.Naravno,ne treba ocekivati nista ekstra,ali bi trebali ocekivati jedan bolji nivo igraca,ako se na njih misli kao na pojacanja,jer pojacanja nisu pojacanja ako nisu bolji igraci od ovih koje imamo
...ja sam umjereni optimista!
Danas bi se moglo znati na koga Amar ne racuna u narednoj sezoni,zadnji je trening pred kratki odmor i vjerovatno ce biti nekih razgovora sa pojedinim igracima,nakon cega ce biti odluceno koji igraci ce nas napustiti...shodno tome ici ce se u pojacavanje igrackog kadra.Nadam se da ce oni koji budu dosli biti na vecem nivou od onih koji budu otisli.Naravno,ne treba ocekivati nista ekstra,ali bi trebali ocekivati jedan bolji nivo igraca,ako se na njih misli kao na pojacanja,jer pojacanja nisu pojacanja ako nisu bolji igraci od ovih koje imamo

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Hahaha, Vrsajevic je dosao iz neke vukojebine i bio nas najbolji igrac te godine, predao nas na arbitrazu i dobio ciste papire( nije dobijao platu ), zatim otisao u celik gdje je isto tako bio jedan od najboljih igraca a zatim u inostranstvo i igrao u ekipama u kojima je nastupao a ne sjedio na klupi, ukratko bio bi pojacanje bilo kojoj ekipi u nasoj ligi.Omalen i prebrz kojeg krasi jako dobar centarsut, konstrukcijom jako lici Visci to je ono sto mi je ostalo u sjecanju.Dao bog da dodje, jako voli Zelju jer je u ta doba kad je kod nas dosao mogao birati u koji klub a mi smo bili u jako losoj situaciji pa to i ostavlja mogucnost da dodje.futko je napisao/la:nije ga pomiješao, momak je igrao u želji 100%, ako si mislio na to. što se tiče visine, i ja mislim da nije baš bio omalenAvanes je napisao/la:@Alane pomijesao si ga sa omalenim Arbenom Avdijom, ovaj nije bas omalen, ali nije ni nista specijalno.
Inace Zelji se nudi jako veliki broj igraca tako da skori svi igraci i koji se spominju su tu negdje u kombinacijama ali daleko od toga da su blizu dolaska bar ne svi.Spisak igraca koji ce otici postoji isto tako i igraca koji trebaju doci i koji su prioritet, odredjen broj igraca ima i slobodne papire istekao im je ugovor madju njima Lazo, Culum, Mirko...U principu ne treba ocekivati neke radikalne promjene ekipu ce napustiti 7-8 igraca od cega se moze ocekivati 4-5 igraca tipa Drakula i 2-3 igraca koji bi bili malo veceg kvaliteta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Nego sta je s Nyemom potpisali on ugovor.Novi,ako je potpiso to je ogromno pojacanje,mozda i najbolji igrac kojeg je amar doveo u zadnje vrjeme.
svoj ti pos'o !
Nije jos koliko ja znam al sve su prilike da ostaje.Grbavica moj zivot je napisao/la:Nego sta je s Nyemom potpisali on ugovor.Novi,ako je potpiso to je ogromno pojacanje,mozda i najbolji igrac kojeg je amar doveo u zadnje vrjeme.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ohladite malo sa pojacanjima ! Sve sto ste nabrojali mi vec imamo , tako da treba da se dignemo na jedan veci nivo . Po mojoj procjeni titula se morala dati mladicevcima i prema tome mislim da vecina nasih igraca nije pokazala sve sto zna : Uz jednog kvalitetnog spica , i mozda defanzivca iduce sezone dupla kruna ! 

Željezničar za život cijeli !
Do mene je sto napisah da nije nista specijalno onda. Ostao mi u ruznom sjecanju (sad ste me i napomenuli sto) pa sam ja zato sebi uknjizio negdje u perifernu memoriju da je los.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Kazu Ronaldinjo je raspolozen za povratak u Evropu pa da probamo
, treba sacekat jedno 10-tak dana pa ce se vise znati po ovom pitanju.
Jel ima nekih novih sponzora?

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A nećemo Ronaldinha, nije on po našim ukusima, bolje je Kaku dovestizeljocity je napisao/la:Kazu Ronaldinjo je raspolozen za povratak u Evropu pa da probamo, treba sacekat jedno 10-tak dana pa ce se vise znati po ovom pitanju.

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Jesi dobar sefe?tmbreza87 je napisao/la:nek neko banuje ovog elsaika covjekp rica nebuloze

Nadam se da necemo opet kupovati, odnosno dovoditi igrace na nekakve probe i slicno, to nam ne treba. Misljenja sam da Amar mora bar 1jednog ili dvojicu igraca kupiti, prije svega napadac, ostalo moze sa slobodnim papirima, ali otom potom, vidjecemo ...
Nama je Željo svetinja jedina.
Bilo bi super.pile87 je napisao/la:Nije jos koliko ja znam al sve su prilike da ostaje.Grbavica moj zivot je napisao/la:Nego sta je s Nyemom potpisali on ugovor.Novi,ako je potpiso to je ogromno pojacanje,mozda i najbolji igrac kojeg je amar doveo u zadnje vrjeme.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Ma mi smo za ovu ligu i s ovom ekipom jaki ko beton. Nego, pojačanja nam trebaju za Europu. Nego, ne znam zašto niste zadovoljni sa Zebom, jeste da i on sam može mnogo bolje, ali je sasvim solidan. Zna se u nekim utakmicama totalno izgubiti, ali je definitivno jedan od naših najboljih igrača. A zašto Stančeski ne bi igrao zadnjeg veznog ?rusina_jr je napisao/la:Ohladite malo sa pojacanjima ! Sve sto ste nabrojali mi vec imamo , tako da treba da se dignemo na jedan veci nivo . Po mojoj procjeni titula se morala dati mladicevcima i prema tome mislim da vecina nasih igraca nije pokazala sve sto zna : Uz jednog kvalitetnog spica , i mozda defanzivca iduce sezone dupla kruna !
Kako smo prejaki? U utakmicama protiv Borca, Širokog i Sarajeva od mogućih 18 bodova osvojili smo samo 2 boda.Omar500 je napisao/la:Ma mi smo za ovu ligu i s ovom ekipom jaki ko beton. Nego, pojačanja nam trebaju za Europu. Nego, ne znam zašto niste zadovoljni sa Zebom, jeste da i on sam može mnogo bolje, ali je sasvim solidan. Zna se u nekim utakmicama totalno izgubiti, ali je definitivno jedan od naših najboljih igrača. A zašto Stančeski ne bi igrao zadnjeg veznog ?rusina_jr je napisao/la:Ohladite malo sa pojacanjima ! Sve sto ste nabrojali mi vec imamo , tako da treba da se dignemo na jedan veci nivo . Po mojoj procjeni titula se morala dati mladicevcima i prema tome mislim da vecina nasih igraca nije pokazala sve sto zna : Uz jednog kvalitetnog spica , i mozda defanzivca iduce sezone dupla kruna !
FEDERER= KLOC
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A nema on snage za to, slab je on u duel igri, za tu poziciju neminovan je neko poput Ćuluma...Da zna udariti što se kažeOmar500 je napisao/la:Ma mi smo za ovu ligu i s ovom ekipom jaki ko beton. Nego, pojačanja nam trebaju za Europu. Nego, ne znam zašto niste zadovoljni sa Zebom, jeste da i on sam može mnogo bolje, ali je sasvim solidan. Zna se u nekim utakmicama totalno izgubiti, ali je definitivno jedan od naših najboljih igrača. A zašto Stančeski ne bi igrao zadnjeg veznog ?rusina_jr je napisao/la:Ohladite malo sa pojacanjima ! Sve sto ste nabrojali mi vec imamo , tako da treba da se dignemo na jedan veci nivo . Po mojoj procjeni titula se morala dati mladicevcima i prema tome mislim da vecina nasih igraca nije pokazala sve sto zna : Uz jednog kvalitetnog spica , i mozda defanzivca iduce sezone dupla kruna !

Ž '21!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
A ne znači ti to ništa, moj Juve je ove godine protiv Rome, Milana i Intera osvojio 11 bodova od mogućih 18, a opet je završio sedmi, opće je poznata činjenica da se prvenstva osvajaju protiv manjih klubova...Iker C je napisao/la: Kako smo prejaki? U utakmicama protiv Borca, Širokog i Sarajeva od mogućih 18 bodova osvojili smo samo 2 boda.

Ž '21!
Ne trebamo se lagati većinu ove polusezone smo igrali anemično. U Širokom smo imali dosta sreće , a jedinu pravu tekmu smo odigrali u finalu kupa. Zeba može igrati kvalitetno samo onda kada nema flastera a nažalost u tim trenutcima(onda kada je na Zebi flaster) nemamo igrača koji bi ga zamjenio.Bianconeri1988 je napisao/la:A ne znači ti to ništa, moj Juve je ove godine protiv Rome, Milana i Intera osvojio 11 bodova od mogućih 18, a opet je završio sedmi, opće je poznata činjenica da se prvenstva osvajaju protiv manjih klubova...Iker C je napisao/la: Kako smo prejaki? U utakmicama protiv Borca, Širokog i Sarajeva od mogućih 18 bodova osvojili smo samo 2 boda.
FEDERER= KLOC
Valjda ce Amar dovest par igraca tipa Vladavica neke iz vana, sa igracima iz PL u El necemo moci ni prdnuti.
NO PYRO NO PARTY
Da se Zeba kreće košto se ne kreće bio bi bosanski Xavi, ima fantastično precizan pas i odličan pregled igre. Eh sad njemu neko zalijepi flastera, ali ljudi pa nije to rukomet, pravi igrač se vrlo lako može riješiti toga, samo puno kretanja, brze promjene pravca, a pogotovo kretanje bez lopte, tj. otkrivanje, i sve bi bilo puno bolje... Amar je to sasvim sigruno primijetio i vjerujem da će raditi sa njim na tome već ovog ljeta. Da nam je još jedan takav u vezi imali bismo posjed lopte uglavnom preko 60%, a to znači više prilika, više šansi za gol, a to na velikom uzorku utakmica kakav je prvenstvo mora donijeti rezultat...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Biće valjda dobro, mada ima i u našoj ligi dobrih igrača, to se mora priznati, ali ih je teško dovesti bez obeštećenja.Buu je napisao/la:Valjda ce Amar dovest par igraca tipa Vladavica neke iz vana, sa igracima iz PL u El necemo moci ni prdnuti.
- alan ford 26
- Kontakt:
Avanes je napisao/la:Mada je ovaj Vrsajevic neki rod bio (omalenom) Arbenu koliko se sjecam, davno je to bilo.
Mada nemam pojma otkud on ko tema price uopste, Alan zakuhao i pobjegao
Pa sve sam ubo sem te visine

Nije bio los kad je igrao kod nas i odakle da se on povezuje sa Zeljom uopce?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.