Da se ja pitam odmah bi ga potpisao,kao sto kazes bagatela a vidjeli smo sinoc kako je momak odigrao pritiv Argentinaca (pretrcao 12 km) stavio midzeta u dzep (kod onog gola Bicakcic ga sjebo) a tek je presao 20.LenBias je napisao/la:nadam se da je pero slucajno primjetio naseg besica, koje bi to ludilo bilo i bagatela na kraju krajeva
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
dugo je pepe bio bez ispada, moralo je nekad prokinuti 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Doslo mu 
Ramo i pepe u najboljem svjetlu 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Nek se izive u reprezentacijama 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
zao mi nesto ronalda, pa kakva spadala on ima u reprezentaciji tacno bi se trebao oprostiti od repke
Samo Coentrao me nervira totalno, lik samo griješi na terenu uvijek nešto pametuje i maše rukama. Kod one situacije kad je u ofsajdu (koji nije sviran) primio loptu, on je dodaje Ronaldu koji je u ofsajdu i koji se mora izvući, a gura mu je naprijed. Čista šansa za šut.
Razbili ih Nijemci u ovih 45 minuta.
Ronaldo igra sa povredom, ne znam što ga forsiraju lik ni u skoku duel ne može dobiti, kamoli šta drugo. Smjestiti ga na klupu, ovo je ionako debakl
Razbili ih Nijemci u ovih 45 minuta.
Ronaldo igra sa povredom, ne znam što ga forsiraju lik ni u skoku duel ne može dobiti, kamoli šta drugo. Smjestiti ga na klupu, ovo je ionako debakl
Niko da pohvali Khediru.

Sad sam kreno sliku trazitimandraX je napisao/la:Niko da pohvali Khediru.![]()
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Sta je s Ronaldom? Jel povrijedjen ili ga trener postedio ovu utakmicu ? Ne igra.
Igra vec samo nema pojma i **** je od igraca.sekretar je napisao/la:Sta je s Ronaldom? Jel povrijedjen ili ga trener postedio ovu utakmicu ? Ne igra.
Ode u Coentrao,Portugalce danas bas krenulo.
Vjerovatno polira negdje svoju Zlatnu loptu koja se dodjeljuje najboljem igraču na planeti, kao i trofej Lige prvaka.sekretar je napisao/la:Sta je s Ronaldom? Jel povrijedjen ili ga trener postedio ovu utakmicu ? Ne igra.
Svaka mu cast. Ja mu od srca zelim da u 2.kolu upise prve minute za Portugal na svjetskom prvenstvu.Cap17an je napisao/la:Vjerovatno polira negdje svoju Zlatnu loptu koja se dodjeljuje najboljem igraču na planeti, kao i trofej Lige prvaka.sekretar je napisao/la:Sta je s Ronaldom? Jel povrijedjen ili ga trener postedio ovu utakmicu ? Ne igra.
nek mu ribery sta prouci, ima vremena
Zasto neko misli da Ronaldovi nastupi za reprezentaciju bi trebalo nesto predstavljat simpatizerima Reala 
to ti je iz istog razloga zasto se pise da Messi nista ne pokazuje za Argentinu , ili nije pokazivao , hoce da trollaju , da se svadjaju , gluposti uglavnom , nema igraca koji sam moze dobiti utakmicu .
Ha nije da nam ne bi bilo drago da i ovdje bude najbolji strijelac, čisto da ne dođe nezadovoljan na pripremeRaul_64 je napisao/la:Zasto neko misli da Ronaldovi nastupi za reprezentaciju bi trebalo nesto predstavljat simpatizerima Reala
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ma nek ispadnu odma , pa da sto prije dodju na pripreme(sva trojica).
Samo nek veliki Karim plodi
Samo nek veliki Karim plodi
" onclick="window.open(this.href);return false;
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:
ovi arapi nisu normalni, pravi ludaci i fanatici....divi onog llijevo na 0:18 (4 na leđima, Ramosov dres)....sedždu lik pravi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.