HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

sb1996
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la sb1996 » 26 avg 2016, 15:11

Sa Vranjesom i Prskalom nije produzen ugovor

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 28 avg 2016, 04:34

Koliki ce nam biti budžet ove godine otp zna li se?
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 29 avg 2016, 11:17

sjever96 je napisao/la:Koliki ce nam biti budžet ove godine otp zna li se?

Kakav budzet kad ce juniori igrat :tokralju:

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 29 avg 2016, 21:48

I J.Mikulic i Kovacevic vjerovatno napustaju klub.

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 30 avg 2016, 12:00

sb1996 je napisao/la:I J.Mikulic i Kovacevic vjerovatno napustaju klub.
Jeli se dobilo išta odstete?
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 30 avg 2016, 18:25

sjever96 je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:I J.Mikulic i Kovacevic vjerovatno napustaju klub.
Jeli se dobilo išta odstete?
Pustili ih nasi nakon sto se nije nasao klub koji bi mogao platit odstetu...

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 30 avg 2016, 19:36

Hoce li pustiti onda i Karacica?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 30 avg 2016, 21:02

Android je napisao/la:Hoce li pustiti onda i Karacica?
Nece

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 30 avg 2016, 21:06

sb1996 je napisao/la:
Nece
Kao i sto sam na sportnetu napisao, 3/4 covjeka koja su dovela klub do silnih trofeja su napustila upravu, ljudi ne mogu vise sami, grad ne daje skoro nista, vecina sponzora ono sto obeca ne dadne... Vidjet cemo sta nas ceka...

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 31 avg 2016, 10:25

sb1996 je napisao/la:
Nece
Znaci ovi ostali nisu mogli nac klub koji bi platio odstetu pa ih pustili. A Karacica nece pustiti iako koliko sam cuo i postoji odredjen odsteta ponudjena. Vrhunski potez ljudi u klubu nema sta. Zajebi decka do kraja i neka igra sezonu sa juniorima i bori se za ostanak. Prostor za napredak nikakav.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 31 avg 2016, 10:52

brig je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:
Nece
Znaci ovi ostali nisu mogli nac klub koji bi platio odstetu pa ih pustili. A Karacica nece pustiti iako koliko sam cuo i postoji odredjen odsteta ponudjena. Vrhunski potez ljudi u klubu nema sta. Zajebi decka do kraja i neka igra sezonu sa juniorima i bori se za ostanak. Prostor za napredak nikakav.

Samo malo, Karacic je jos mlad igrač, i sigurno će vise napredovat ako ovdje bude imao glavnu ulogu a ne ako bude Cibonin igrac al na tribinama... Zato ne s...

Josip Naletilic se vratio u klub

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 31 avg 2016, 11:01

sb1996 je napisao/la:
brig je napisao/la:

Samo malo, Karacic je jos mlad igrač, i sigurno će vise napredovat ako ovdje bude imao glavnu ulogu a ne ako bude Cibonin igrac al na tribinama... Zato ne s...

Josip Naletilic se vratio u klub
Pazi balavac kako se obracas i kome govoris ne s...
Nisi se ni rodio kad sam pratio HKK Siroki

Kakvu ce glavnu ulogu imat? Zar je nije imao i prosle sezone? I uz koga i u kakvoj ce to ligi napredovat?

Nemoj se pravit pametan

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 31 avg 2016, 11:02

Pusti Slovenca zajebi naseg momka ha ya, tako to rade veliki klubovi :) Kad pustas pusti sve! To za napredovanje nek on odluci sta mu je bolje.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 31 avg 2016, 11:22

Karacic bi davno otisao da mu daju. Jasno je svima da nitko nece platiti odstetu koja se trazi za njega, nego lijepo nek se pusti kao ostali jer ovdje sigurno nece napredovati

Skupi 5 bivshih juniora sto igraju streetball i bili bi u egalu s ovom trenutnom ekipom Sirokog
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sjever96
Kontakt:

Post Postao/la sjever96 » 31 avg 2016, 11:26

Grude bi ovu ekipu trenutnu dobili.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 31 avg 2016, 23:01

Diste strucnjaci... Veliki navijaci, dok je ABA Liga bila...

Sta si bolan ti pratio? Pa na 60-70% gostovanja idem i prosle sezone a kamo li prijasnjih...

Vratite se na tribine i podrzite klub kakav god da je i ko god igra u njemu... Karacic je buducnost kluba i klub ce na njemu moc nesto i zaradit i ovisit o njemu iduce sezone... A vi veliki strucnjaci( "strucnjaci" ), evo javite se u klub i dodjite u upravu i pokazite svoje znanje i donesite novih 10tak trofeja

jozo121
Kontakt:

Post Postao/la jozo121 » 01 sep 2016, 09:08

Evo ispunila se davna želja domaćih "stručnjaka", "velikih poznavatelja sporta", konačno igramo sa domaćim momcima, treneri su domaći, sad nema ulaganja u strance pa navalite u dvoranu, sad će redovi biti ispred dvorane, možeš mislit, malo sutra !!! Nigdje zlobnije i gore publike nema od našeg Š.Brijega, mislim i na nogometnu i na košarkašku, uvijek im nešto smeta, te im ne valja termin, te skupa karta, te im sunce ide u oči, jaka im rasvjeta, ...
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 01 sep 2016, 09:40

sb1996 je napisao/la:Diste strucnjaci... Veliki navijaci, dok je ABA Liga bila...

Sta si bolan ti pratio? Pa na 60-70% gostovanja idem i prosle sezone a kamo li prijasnjih...

Vratite se na tribine i podrzite klub kakav god da je i ko god igra u njemu... Karacic je buducnost kluba i klub ce na njemu moc nesto i zaradit i ovisit o njemu iduce sezone... A vi veliki strucnjaci( "strucnjaci" ), evo javite se u klub i dodjite u upravu i pokazite svoje znanje i donesite novih 10tak trofeja
Jedini ovdje koji se pravi strucnjak si ti. Balavac jedan obicni. Nisi se ni rodio kad je vecina nas ovdje pratila a i dalje prati HKK Siroki. Ja sam na svakoj utakmici i dan danas kao sto sam bio kad se ABA igrala.

Nikad nisam nista protiv Uprave napisao osim da mi se ne svidja sto se neki pustaju a neki ne. Nisu trebali Mikulica i Maja pustiti isto. Onda bi kakva takva ekipa bila. I smatram da konkretno Karacic nece napredovat sa ovakvom ekipom i u ovakvoj ligi. Osim nekim dobrim dodatnim radom a i to je upitno. Daj Boze da se ja varam.

A ti ne moras skakat kad netko napise svoje misljenje jer si blizak Upravi.

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 01 sep 2016, 16:14

brig je napisao/la:
sb1996 je napisao/la:Diste strucnjaci... Veliki navijaci, dok je ABA Liga bila...

Jedini ovdje koji se pravi strucnjak si ti. Balavac jedan obicni. Nisi se ni rodio kad je vecina nas ovdje pratila a i dalje prati HKK Siroki. Ja sam na svakoj utakmici i dan danas kao sto sam bio kad se ABA igrala.

Nikad nisam nista protiv Uprave napisao osim da mi se ne svidja sto se neki pustaju a neki ne. Nisu trebali Mikulica i Maja pustiti isto. Onda bi kakva takva ekipa bila. I smatram da konkretno Karacic nece napredovat sa ovakvom ekipom i u ovakvoj ligi. Osim nekim dobrim dodatnim radom a i to je upitno. Daj Boze da se ja varam.

A ti ne moras skakat kad netko napise svoje misljenje jer si blizak Upravi.
To sto si sve ti nabrojao - volio bi da je tako, ali nije...
Po meni isto ovi koji su ostali u klubu nisu trebali pustiti Mikulica i Kovacevica, ali ovo je Mikulicu 3-4 godina ugovora = placa bi mu bila puno velika a i nije bas neki igrac, solidan za BiH lige, Kovaceviceva bi isto bila veca od prosle za 40-50% da je ostao...

Kako cu bit blizak sa upravom kada je vise od pola uprave diglo ruke od kluba? :)

A tko ima drugi bolji za individualni rad nego sad nas pomocni trener koji zeli nesto napraviti od ove ekipe i kluba, a napravio je sve igrace koji su se od nas prodali...

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 01 sep 2016, 16:17

jozo121 je napisao/la:Evo ispunila se davna želja domaćih "stručnjaka", "velikih poznavatelja sporta", konačno igramo sa domaćim momcima, treneri su domaći, sad nema ulaganja u strance pa navalite u dvoranu, sad će redovi biti ispred dvorane, možeš mislit, malo sutra !!! Nigdje zlobnije i gore publike nema od našeg Š.Brijega, mislim i na nogometnu i na košarkašku, uvijek im nešto smeta, te im ne valja termin, te skupa karta, te im sunce ide u oči, jaka im rasvjeta, ...
Ovo je moj čovik ko što kazu...

Bravo sve potpisujem...

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.