Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
Re: Champions League 2018/2019
Livrepool ovo lagano u hendikepu uzima 
Pa dobro, ostane ti 0, šta hoćeš višeOsim13 je napisao/la:Kad čujem međeda kako kašlje umre mi jedna moždana ćelija, a nije da ih imam na bacanje
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Kad čujem međeda kako kašlje umre mi jedna moždana ćelija, a nije da ih imam na bacanje
ZZ
Nemoj da ti stizu obavijesti da si citiran do jutraronaldo99 je napisao/la:Livrepool ovo lagano u hendikepu uzima
Leorey zna to najbolje
Qrc treba u minus da uđem ko Chievo jelDerdiyok je napisao/la:Pa dobro, ostane ti 0, šta hoćeš višeOsim13 je napisao/la:Kad čujem međeda kako kašlje umre mi jedna moždana ćelija, a nije da ih imam na bacanje
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Da samo ponovim i dam podrsku Bavarcima, rutinirat ce Liverpool hehe.
27.10.2020
Slobodno, a mozete te me citirati i kad bude kako sam rekaoLEO10 je napisao/la:Nemoj da ti stizu obavijesti da si citiran do jutraronaldo99 je napisao/la:Livrepool ovo lagano u hendikepu uzima![]()
Leorey zna to najbolje
Imam jednostavno osjecaj da ce ih rijesiti u hendikepu
Pa Liverpool je već u hendikepu, igra Hendo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hendo igra citavu sezonu, tako da...
Gledajte Elif, prohodaće Zejnep.Saurman je napisao/la:Baho je melem za uši i dušu.
Kad se sjetim onih klauna i priče o Sulejmanu Veličanstvenom i drugim glupostima dođe mi da se ranim.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
evo baho se odmah izvalio
Ma dobro ne morate svaku riječ čovjeku vagati jbte
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
mislim da je rekao da je sve plavo kad igra Munchen 1860 ?Scholl je napisao/la:evo baho se odmah izvalio
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
+1Jack je napisao/la:Ma dobro ne morate svaku riječ čovjeku vagati jbte
15.10.2013.
Preseravanje sa Bahom kao i sa Vugdom gigantom svake sedmice. Platite arenu i slusajte druge komentatore ako vam toliko smeta.Jack je napisao/la:Ma dobro ne morate svaku riječ čovjeku vagati jbte
Koliko je slab Bayern dovoljno govori da je Gnabry u prvih 11, a u Arsenalu ni na klupi.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
da, neupucen je lik totalno.fukara87 je napisao/la:mislim da je rekao da je sve plavo kad igra Munchen 1860 ?Scholl je napisao/la:evo baho se odmah izvalio
Minhen odavno ne igra na ovom stadionu vise
Liverpool mora neutralisati najopasnijeg igraca Bayerna, Riberyija.
Mrzim prijenos s Alianz arene, kamera priblizu, teren nepregledan.
Ne bih se iznenadio da Lyon prodje.
Mrzim prijenos s Alianz arene, kamera priblizu, teren nepregledan.
Ne bih se iznenadio da Lyon prodje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.