Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ova ubleha zaslužuje otkaz zbog forsiranja ovog amatera od golmana.
Sto je najgore Arsenal nista pokazao nije, totalno bezveze igra, iz gresaka nasih debila su nesto i uradili
Ponosni smogovac!
-
- Kontakt:
Haman Mareska misli da i dalje igra protiv Hulla,Derbija i tih ekipa..
Dvije utakmice zaredom ekipa nema glave ni repa zahvaljujuci celavoj ublehi..
Hebo li mu Dzekson najmilije i njegovo forsiranje
Dvije utakmice zaredom ekipa nema glave ni repa zahvaljujuci celavoj ublehi..
Hebo li mu Dzekson najmilije i njegovo forsiranje
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Smijesno pored Felixa i Nkunkua stvarno
Drago mi je zbog Neta,djeluje ko zahvalan igrac 

- wadethegreat
- Kontakt:
Bolji od Maduekea daleko to je sigurno.
Ne mogu da vjerujem da je opet poceo sa njim....
Daj Nkunkua ziv bio.
Ne mogu da vjerujem da je opet poceo sa njim....
Daj Nkunkua ziv bio.
-
- Kontakt:
Kakva rola Mische i Enza 

Hvala Caicedu za bod protiv Manchester Uniteda, a Netu za današnji bod. Igrom smo podbacili u oba ta derbija.
Caisedo ..vrh..svaka čast..kako vrijeme odmiče frajer postaje lider...
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne vjerujem Biljane mi da forsira Maduekea ovoliko....
Slaba partija sviju osim Neta i Caiceda.
Ova odbrana i golman su bas ranjivi.
Treba nam nesto tu u januaru.
Mareska je k.arina od trenera,dva derbija,ekipa mu izgleda nezainteresovano,forsiranje Palmera,Maduekea i Dzeksona iako nista ne pokazuju ..
Daj Boze da sa ovim strucnjakom izbore ligu prvaka.
Daj Boze da sa ovim strucnjakom izbore ligu prvaka.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ako ne bude nesto u januaru sto se tice odbrane i golmana, mozemo se poselamit sa ligom prvaka.wadethegreat je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:28Ne vjerujem Biljane mi da forsira Maduekea ovoliko....
Caisedo i Neto strasni, extra partija i jednog i drugog.
Palmera ni na mapi vec drugu trecu utakmicu, znanje je ocigledno al nesto ga koci, nadam se oporavku mentalnom.
Ponosni smogovac!
Ja sam očekivao u prvoj Maduekea i rekao sam ti, sad idu Lester pa Vila čini mi se, očekujem da ga sad klupira i da se Sancho vrati, za njegov stil moraš imati dva brza krila, nije realno da stavi Mudryka od prve to je samoubistvo, Palmer nije taj tip krila, iznenađen sam Nkunkuom da ga više ne koristi, prvo što golman uči jest pokrit svoj bliži ugao, frajer mu ostavio praznu svoju stranu, Lavia izgubio loptu kod gola, drago mi je vidjeti Enza da grize, još jedna asistencija danas. Mislim da sam vidio liječnički tim sa Laviom, msm da je opet povreda, svi su prosječno odigrali osim Neta i Caiceda, pa i Cucurelle, živim za trenutak normalnog golmana, od Cecha i Courtoisa do Sancheza i Kepe, pa majko draga.wadethegreat je napisao/la: ↑10 nov 2024, 19:28Ne vjerujem Biljane mi da forsira Maduekea ovoliko....
-
- Kontakt:
Ocajan presing nevjerovatno kako su ga iznosili ljudi,s druge strane kad god su oni pritisli nasi su nabijali loptu na Jacksona,
Sanchez prima u svoj ugao go a Colwill opet kriminalan,Lavia nista ne pokazuje realno Enzo pa i KDH trebaju pocinjati prije njega a ove kasne izmjene Nkunkua i totalno zapostavljanje Felixa ne bih komentarisao
Sanchez prima u svoj ugao go a Colwill opet kriminalan,Lavia nista ne pokazuje realno Enzo pa i KDH trebaju pocinjati prije njega a ove kasne izmjene Nkunkua i totalno zapostavljanje Felixa ne bih komentarisao
U principu ok je postava Maresci.Samo Sancho treba vise igrat naustrub Madekea ,Nkunku umjesto Jacksona ,a Felix naustrub Palmera.Ne kazem da ove treba klupirat da ovi drugi igraju ,ali da Felix ne moze dobit minuta u ligi ili da Nkunku dobija da igra sudijsku nadoknadu je van pameti.
Inace brat Caicedo vjv mvp za nas ove sezone.I danas par odlicnih lopti prema Jacksonu naprijed.Eh sad zamisli da si tu imao nekog ko zna povuc loptu,dignut glavu...
Mischa jos jedna rola protiv normalne ekipe i NISTA.Eh da se svaki dan igra protiv Nuha iz Armenije...
Inace brat Caicedo vjv mvp za nas ove sezone.I danas par odlicnih lopti prema Jacksonu naprijed.Eh sad zamisli da si tu imao nekog ko zna povuc loptu,dignut glavu...
Mischa jos jedna rola protiv normalne ekipe i NISTA.Eh da se svaki dan igra protiv Nuha iz Armenije...
Kakav KDH ljudi dragi pa taj nije za konferencijske lige
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.