Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

don_burza
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la don_burza » 25 avg 2011, 14:53

hahaha hajd reko da vidim imal kakav forum i da vidim imal nasih

kad ono vec petorica registovanih bosancerosa :D
Thomas Müller - Fußballgott

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 avg 2011, 14:54

Ovako je otprilike isla i prica oko Dzeke. Samo nezz sto Ibisevic jos ne daje nikakve izjave u vezi ovoga. Sigurno je da ce ovim transferom Vedad postati jos bolji i nadam se da ce cjepati mreze sirom Engleske. Sretno Vedade.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 25 avg 2011, 14:56

el-fighter je napisao/la:Ovako je otprilike isla i prica oko Dzeke. Samo nezz sto Ibisevic jos ne daje nikakve izjave u vezi ovoga. Sigurno je da ce ovim transferom Vedad postati jos bolji i nadam se da ce cjepati mreze sirom Engleske. Sretno Vedade.
Znas Vedada, nikad nije pravio buku od necega pa izgleda ni o svom transferu ;)

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 25 avg 2011, 15:06

dobro je ovo odlično uhhh dobar prelazni rok,još samo da je Medu udomit i ja zadovoljan,sretno Vedo care

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 25 avg 2011, 15:06

Sretno majstore! Ti ces se ovdje AkoBogDa nadavati golova, i u velikoj mjeri napredovati u svojoj karijeri! Sve najbolje majstore! ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 25 avg 2011, 15:08

Uklopice se ko zmaj! Jos prica perfektan Engleski... sretno lave! :mrgreen:
shandrlike-tandrlike

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 25 avg 2011, 15:14

slika
slika :mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 avg 2011, 15:26

Zavisi koga ce jos dovest, ali su bez sumnje medju najvecim kandidatima za ispadanje. Hoilett je dobar igrac, tu je i Samba. Ali osim toga? Dosta prosjeka, i potrosenih igraca. Uz to imaju mozda najgoreg trenera u Premiershipu i lude vlasnike koji planiraju trosit 5 miliona funti po sezoni, i doc do Lige Prvaka. :roll: Sretno mu, ali mogo je izabrat bolji klub. A od njega vjerovatno ocekuju da bude glavni napadac, tako da nema puno vremena za navikavanje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 avg 2011, 15:30

Cartman je napisao/la:Zavisi koga ce jos dovest, ali su bez sumnje medju najvecim kandidatima za ispadanje. Hoilett je dobar igrac, tu je i Samba. Ali osim toga? Dosta prosjeka, i potrosenih igraca. Uz to imaju mozda najgoreg trenera u Premiershipu i lude vlasnike koji planiraju trosit 5 miliona funti po sezoni, i doc do Lige Prvaka. :roll: Sretno mu, ali mogo je izabrat bolji klub. A od njega vjerovatno ocekuju da bude glavni napadac, tako da nema puno vremena za navikavanje.
Tu je i ****,trebao je on na vrijeme otici iz Blackburna,dobar je to igrac.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 avg 2011, 15:31

Dylan Dog je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Zavisi koga ce jos dovest, ali su bez sumnje medju najvecim kandidatima za ispadanje. Hoilett je dobar igrac, tu je i Samba. Ali osim toga? Dosta prosjeka, i potrosenih igraca. Uz to imaju mozda najgoreg trenera u Premiershipu i lude vlasnike koji planiraju trosit 5 miliona funti po sezoni, i doc do Lige Prvaka. :roll: Sretno mu, ali mogo je izabrat bolji klub. A od njega vjerovatno ocekuju da bude glavni napadac, tako da nema puno vremena za navikavanje.
Tu je i ****,trebao je on na vrijeme otici iz Blackburna,dobar je to igrac.
Solidan, ali prosle sezone je pred kraj cak bio na klupi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 25 avg 2011, 15:33

Hajd sto nisam propustao utakmice kad igra Arsenal (navijam za njih), nisam propustao ni City, otkako je nas Dzeko tamo, uz to pogleda se nekada i Asmir, i normalno neki Engleski derbi. A sad... sad mi valja i Blackburn, inace ih gotovo nikada nisam gledao. Meni je drago sto se ostvario ovaj transfer, da pored Dzeke imamo i mi svoje pretstavnike u EPL. Sretno ti VEDADE!
Izdržati, to je temelj vrline!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2011, 15:37

Evo ga i Blackburn nakon Citya sastavlja ekipu za party nakon tria Dzeko-Aca-Savic,sada je na redu trio Raca-Simon-Vedo. :lol:

Rano je jos govoriti kakav ucinak mozemo ocekivati od Veda u Blackburnu.Bar za mene Vedo je u ovome trenutku najbolji napadac "Ruza".Svaka cast Robertsu na njegovoj karijeri,Hoilletu na potencijalu ali oni nisu IBiseviceva klasa.O Blackmanu i GooldWillieu da ne pricam.
Kazem rano je za prognoze,za price o uklapanju,zato cu stati i pozeleti Vedi srecu i sto vise golova u dresu moram reci limitirane ekipe Blackburna.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2011, 15:42

Devil je napisao/la:Evo ga i Blackburn nakon Citya sastavlja ekipu za party nakon tria Dzeko-Aca-Savic,sada je na redu trio Raca-Simon-Vedo. :lol:
ekipu za party, a vrlo vjerovatno i ekipu za championship sastavljaju, volio bi da griješim, ali među 5 najlošijih ekipa su u EPL po meni
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 25 avg 2011, 15:42

Nadam se da ce preci u Blackburn i da ce ponoviti formu iz polsezone kada je dao 18 golova :D
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 25 avg 2011, 15:46

Devil je napisao/la:Evo ga i Blackburn nakon Citya sastavlja ekipu za party nakon tria Dzeko-Aca-Savic,sada je na redu trio Raca-Simon-Vedo. :lol:

Rano je jos govoriti kakav ucinak mozemo ocekivati od Veda u Blackburnu.Bar za mene Vedo je u ovome trenutku najbolji napadac "Ruza".Svaka cast Robertsu na njegovoj karijeri,Hoilletu na potencijalu ali oni nisu IBiseviceva klasa.O Blackmanu i GooldWillieu da ne pricam.
Kazem rano je za prognoze,za price o uklapanju,zato cu stati i pozeleti Vedi srecu i sto vise golova u dresu moram reci limitirane ekipe Blackburna.
Kad se sjetim dok je on bio u Partizanu kakva mu se karijera predvidjala,a on u najboljim godinama igrac Blackburna :roll:

A po meni najgluplje nesto sto sam ikad vidio na utakmici,prije par sezona igrali Sporting i Fioerentina za ulazak u ligu prvaka,u prvoj utakmici on dade gol za 2:0 i skide dres,a vec imao zuti karton :shock:
Naravno,sa igracem vise gosti su smanjili rezlultat,ne sjecam se je li zavrsilo 2:1 ili 2:2,uglavnom na kraju dvomeca je Fiorentina usla u ligu prvaka.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 25 avg 2011, 15:47

Sretna borba za opstanak i da nam vec do iduce godine predjes u neki stabilniji klub

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 avg 2011, 15:50

Pa Blackburn je svjestan svoje pozicije, zato i dovode Vedada. Da imaju dobar sastav vjerovatno ga ne bi ni dovodili, ovo je motiv i iskušenje više za Vedada, ne može ništa da izgubi ali može mnogo da dobije. Čak da Blackburn ispadne, naći će se mjesto na otoku za Vedada ponovo, u nekom Premierligašu. Došao je na pravo mjesto, gdje će biti viđen, sada je do njega. Ja ne sumnjam ni sekunde da će on uspjeti.

Sretno zmaju još jednom.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 avg 2011, 15:51

Neopisivo mi je drago zbog Vede ! Sretno majstore ..
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 25 avg 2011, 15:52

Pa dobro jee,kako kazu da ce potpisat dvogodisnji ugovor... nek ode steta bi bilo da ne ode u najjacu ligu na svijetu,daj Bozee da ga krene,ali ako ne vratit ce se npr opet u bundesliguu :)

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 25 avg 2011, 15:55

Sretno Vedo... Blackburn je ipak jaci klub i liga za tebe. Nadamo se da ces uspjeti.
G BUSSA BUSS

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 29 gostiju.