Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
Ovo mu je najbolja utakmica otkad je dosao. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kako covjek igra milina
we should all be glad Besic was born in the modern age, if he had been born in the middle ages he would have carved out an empire of his own in the Balkans
ne mogu da vjerujem koji cigan ovaj iz QPR-a, povrijedi Mirallasa u 88 minutu, a tekma gotova 

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
za mi lika, igracina, najbolji igrac Evertona. Nek je Mume ovog Bartona odnio i to bez faula, pa ne mora vise nikad zaigrati, taj lik je mnogo zla nanio mnogim igracima, i maloprije je dobio mali dio sto je zasluzio.Chinaglia je napisao/la:ne mogu da vjerujem koji cigan ovaj iz QPR-a, povrijedi Mirallasa u 88 minutu, a tekma gotova
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Prvo izvinjenje, a onda haman u pm

MUHAMED MUME BEŠIĆ

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Zavrsio utakmicu sa stilom
- Goalgetter
- Kontakt:
odlican, on i barkley po meni ubjedljivo najbolji pojedinci veceras 

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Decko kojeg je Safet Susic preporodio i napravio od njega ovo sto je danas. Hvala ti Safete, plodove tvog rada ubiremo i nakon sto nisi vise s nama. 

1946
tesko ce ga bit izbacit iz prvi 11 poslije ove tekme
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Papak ga našao, lično poslao svoje skaute da ga prate od kako je počeo za HSV igratiHead je napisao/la:Decko kojeg je Safet Susic preporodio i napravio od njega ovo sto je danas. Hvala ti Safete, plodove tvog rada ubiremo i nakon sto nisi vise s nama.

Polako ulazi u fazon, brže se rješava lopte, ne pametuje, ne izigrava petom, ima dinamiku na sredini i samo nek nastavi ovako. Biće to još bolje s vremenom, valjda prestane i dobivati nepotrebne žute kartone.
Head ukljucio virtual mode zadnjih dana 

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sto jest jest, Papetu niko ne moze poreci da je nekoliko puta pogodio sa Besicem. Prvo kada je debitovao za A reprezentaicju kao junior HSV-a, pa kada ga je stavio u prvih 11 na SP iz madjarske lige, ali i u vezi njegove pozicije. Pape ga je stavio na poziciju zadnjeg veznog, momak bio stoper i desni bek cijelu karijeru prije toga.Head je napisao/la:Decko kojeg je Safet Susic preporodio i napravio od njega ovo sto je danas. Hvala ti Safete, plodove tvog rada ubiremo i nakon sto nisi vise s nama.
Besic je veceras RAZVALIO!!

Zasto lazes? Nije debitovao kao junior, nego je debitova za repku nakon sto je debitova za A ekipu HSV-a. Eto mi imamo milijardu igraca u Bundesligi, pa ga tesko bilo gurnut. Susic je uradio jedinu normalnu stvar. Dobro, i to je za njega uspjeh.calcio je napisao/la:Sto jest jest, Papetu niko ne moze poreci da je nekoliko puta pogodio sa Besicem. Prvo kada je debitovao za A reprezentaicju kao junior HSV-a, pa kada ga je stavio u prvih 11 na SP iz madjarske lige, ali i u vezi njegove pozicije. Pape ga je stavio na poziciju zadnjeg veznog, momak bio stoper i desni bek cijelu karijeru prije toga.Head je napisao/la:Decko kojeg je Safet Susic preporodio i napravio od njega ovo sto je danas. Hvala ti Safete, plodove tvog rada ubiremo i nakon sto nisi vise s nama.
Uz to je laz da ga je Safet prvi stavio na zadnjeg veznog. Zasto ismisljas? Mislis da ce ti proc? Pratimo mi ovdje nogomet, nisi sam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"