Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Teško Kolašinac, smio bih se usuditi reći i nemoguće, dok Bičakčić i Hadžić imaju male šanse.
No svejedno, teško da bi selektor riskirao i izbacio nekoga od uigranih igrača iz reprezentacije za novajliju u našim redovima.
Za budućnost protiv Slovačke i L ekipa bi nam svakako dobrodošli.
No svejedno, teško da bi selektor riskirao i izbacio nekoga od uigranih igrača iz reprezentacije za novajliju u našim redovima.
Za budućnost protiv Slovačke i L ekipa bi nam svakako dobrodošli.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma ja sam to onako dodao, da ne bude da nije bio nikad u nikakvim planovima Wengera.AllGunsBlazing je napisao/la: @Ceze protiv Olympiakosa je bio na klupi, ali dzaba mu to kad najvjerovatnije nece zaigrati za Arsenal. Ali opet bilo bi dobro da ostane u Engleskoj, ni druga liga nije losa(po nekim statistikama 9. u svijetu) pa ni treca, opet je mlad moze napredovati. Jedini problem moze biti sto je mozda malo nizak za Engleske timove, oni vole da im je stoper malo visi, ali to ne mora biti problem. Prosle godine je bio na posudbi u Barnetu(4. liga) i odigrao je 10 utakmica, sto znaci da bi vjerovatno mogao upasti u trecu, mozda ako mu se posreci i u drugu. Opet vidjeti cemo sta ce biti na kraju sezone. Svakako bih volio ga vidjeti u nasem dresu(BiH) jer iako mislim da nikad nece postati jedan od boljih stopera u svijetu za nase standarde moze biti veoma dobar. Ionako nam odbrana nikad i nije bila najjaci dio.
I ja mislim da bi mu bilo najpametnije da ode negdje gdje bi mogao postati skoro pa standardan prvotimac.
A da nije neki super, extra talentovan igrac, govori i cinjenica da ima isto godina kao i Nastasic koji je skoro pa standardan stoper prvaka Engleske.
Mada, kao sto ti kazes, ako bude igrao negdje standardno, moze biti sasvim upotrebljiv i kvalitetan igrac za nasu reprezentaciju.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Pa nece roditelji igrati igrati za repku.nevera je napisao/la:Objasni mi sta sam to pogresno rekao? Svi ti igracu su bili potencijalni reprezentativci Bosne kao i Hajrovic ili Seferovic, evo zasto:jozinho je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
i još jednom
Srna: Otac Uzeir iz Bosne
Lovren: Rodjen u Zenici, njegovi su iz Kraljeve Sutjeske
Subotic: rodjen u Banjoj Luci
Corluka: rodjen u Derventi
Rakitic: roditelji su mu iz Usore / Zepce
Kovacic: roditelji su mu iz Kotor Varos, njegovi su kao izbjeglice otisli u austriju gdje se mali Mateo rodio
Mandzukic: roditelji su mu iz bosanske Posavina, tocnjie iz okolice Odzaka
Ilici: Rodjen je u Prijedoru
Kranjcar: Majka Elvira mu je iz Kladnja
Marin: Rodjen u bosanskoj Gradisci
Ibrahimovic: Otac Sefik iz Bosne
Jelavic: Rodjen u Capljini
To sto nisu htjeli igrat za Bosnu ili sto ih bosanski savez tad nije htjeo neznaci da nemaju veze sa Bosnom...

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Upravo tako, al Hrvati su malo glupi, pa su pokušali nedavno jednog igrača čiji je pradedo iz Hrvatske rodom, kvalitetnog igrača, pokušali privući sebi, al FIFA ne da dalje od dede da se uzima veza nekog igrača sa drugom državom, pa im je plan propao.
Al et' nama smeta njegov ćaća, a Hrvatima nesmeta od ovoga pradedo .... stvarno su i Hrvati ograničeni.
Al et' nama smeta njegov ćaća, a Hrvatima nesmeta od ovoga pradedo .... stvarno su i Hrvati ograničeni.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Seferovic zabio za novaru..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nek mu je sa srecom.Papastathopoulos je napisao/la:Seferovic zabio za novaru..
Pogresna tema.Papastathopoulos je napisao/la:Seferovic zabio za novaru..
Niti je zaboravljen(u stvari kako kome i gdje) a niti potencionalni fudbaler reprezentacije BIH.
Jos samo fali da nam neko aktivnosti od Izmeta napise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ne..begovic, mujdza, pjanic, misimovic, medunjanin, svi su bili u situaciji kao i tvoj imenjak pa danas igraju za nas..stoga..harishp je napisao/la:Pogresna tema.Papastathopoulos je napisao/la:Seferovic zabio za novaru..
Niti je zaboravljen(u stvari kako kome i gdje) a niti potencionalni fudbaler reprezentacije BIH.
Hazard zabio za celzi, aako cemo pratiti strance sto zabijaju mslm da je ova vijest zanimljivijaPapastathopoulos je napisao/la:Seferovic zabio za novaru..
Po tvom bi trebao i te stavljati na ovu temu.Papastathopoulos je napisao/la:Ne..begovic, mujdza, pjanic, misimovic, medunjanin, svi su bili u situaciji kao i tvoj imenjak pa danas igraju za nas..stoga..harishp je napisao/la:Pogresna tema.Papastathopoulos je napisao/la:Seferovic zabio za novaru..
Ovi navedeni su bili,ovaj (nije moj imenjak vjerovao ili ne)

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Medunjanin bio potencijalni reprezentativac BiH, odbije nas poziv, zaigra za lale...kasnije, igra za bih..koja je razlika izmedju njega i seferovica ? Dok ne odigra zvanicni mec za A selekciju svicarske, on se ovdje moze spominjati..harishp je napisao/la:Po tvom bi trebao i te stavljati na ovu temu.Papastathopoulos je napisao/la:Ne..begovic, mujdza, pjanic, misimovic, medunjanin, svi su bili u situaciji kao i tvoj imenjak pa danas igraju za nas..stoga..harishp je napisao/la: Pogresna tema.
Ovi navedeni su bili,ovaj (nije moj imenjak vjerovao ili ne)bio i gotovo sigurno vise nece biti.Stoga pogresna tema.
Haman.mujo205 je napisao/la:Hazard zabio za celzi, aako cemo pratiti strance sto zabijaju mslm da je ova vijest zanimljivijaPapastathopoulos je napisao/la:Seferovic zabio za novaru..
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kolasinac u prvoj protiv Bayerna
Majstor10 je van sebe od srece ja mislim
Majstor10 je van sebe od srece ja mislim

Samo da mu ne bude koban Bayern ko Bicakcicu... sretno!
Na stranu sve cinjenica da pocinje protiv Bayerna je dovoljan dokaz da ima mjesta medju 16 u reprezentacji. Isto tako cinjenica je da ako poziv budu zavrsavali preko kojekakvih poziva za druzenje, TV, novina, portala, facebooka itd od toga nece biti nista....
Na stranu sve cinjenica da pocinje protiv Bayerna je dovoljan dokaz da ima mjesta medju 16 u reprezentacji. Isto tako cinjenica je da ako poziv budu zavrsavali preko kojekakvih poziva za druzenje, TV, novina, portala, facebooka itd od toga nece biti nista....
Schalke u nekom vise manje kombinovanom sastavu.
Ne omalovazavam momka, samo pominjem i tu cinjenicu, opet je ovo za veliku pohvalu
Ne omalovazavam momka, samo pominjem i tu cinjenicu, opet je ovo za veliku pohvalu

Kolasinac odigrao fantasticno na poziciji lijevog beka protiv Bayerna uprkos visokom porazu.
U dvobojima za Lahmom i Robbenom bio sasvim solidan, jednom uzeo loptu ispred Robbena koji je bio u stopostotnoj sansi. Dobar u zracnim duelima, brz igrac, jak u duelima.
Kad bi zaigrao za nas bili bi beton i to armirani beton !
Sad vidim zasto je majstor10 tako lud za njim
U dvobojima za Lahmom i Robbenom bio sasvim solidan, jednom uzeo loptu ispred Robbena koji je bio u stopostotnoj sansi. Dobar u zracnim duelima, brz igrac, jak u duelima.
Kad bi zaigrao za nas bili bi beton i to armirani beton !
Sad vidim zasto je majstor10 tako lud za njim

Budimo realni Kolac danas slab al' kao i uostalom svi njegovi suigraci..........
Al' s obzirom da je vrlo mlad i da ce sigurno jos mnogo napredovati treba ga pratiti i zvati u nasu repku, al' kad se onaj udostoji da kaze savezu da mu je potreban.........
Al' s obzirom da je vrlo mlad i da ce sigurno jos mnogo napredovati treba ga pratiti i zvati u nasu repku, al' kad se onaj udostoji da kaze savezu da mu je potreban.........
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Po meni jedan od boljih danas u Schalkeu.Hypnose je napisao/la:Budimo realni Kolac danas slab al' kao i uostalom svi njegovi suigraci..........
Moje misljenje.
Sasvim solidan, bolje bi sve to izgledalo da nije bio ovoliki poraz. Ono što je sigurno, jeste da ne može odigrati lošije od Salihovića na beku (Lulića neću ni da spominjem na ovoj poziciji), što znači da samo možemo biti na dobitku.
U nas je odbrana klimava pa ne vidim razloga zbog cega momak koji igra LP, i evo danas protiv Bayerna ne moze biti aktuelan cak za prvih XI A-repke. Trenutno smo ocajni, Zukanovic nas je sviju veoma negativno iznenadio protiv Slovenije.
Bicakcic, Kolasinac trebaju dobiti POZIV ZA GRCKU ! ! ! (ukoliko srede papire). Kao sto lik iznad rece, da ga hebes ne moze biti slabiji od Salihovica/Lulica i ostalih sa kojima se krpi ta pozicija lijevog beka...
Bicakcic, Kolasinac trebaju dobiti POZIV ZA GRCKU ! ! ! (ukoliko srede papire). Kao sto lik iznad rece, da ga hebes ne moze biti slabiji od Salihovica/Lulica i ostalih sa kojima se krpi ta pozicija lijevog beka...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.