Miralem Pjanić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
I manje.Cartman je napisao/la:Nisi zanimljiv ni sekunde.Profesor je napisao/la: Avazma malo dolivam ulje na vatru
mislim i nadam se da nije nista ozbiljnije. Hevta max.
Ja bih ga banovao sa foruma kada je RETARD.mandraX je napisao/la:I manje.Cartman je napisao/la:Nisi zanimljiv ni sekunde.Profesor je napisao/la: Avazma malo dolivam ulje na vatru
evo,realno je napisao/la:mozel neko ubaciti snimak da to pogledamo???????????
http://sportsport.ba/ino_fudbal/pjanic- ... eren/99709" onclick="window.open(this.href);return false;
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- Blek_Stena
- Kontakt:
jao jao
strasno
ja sam ovako na kosarci iskrenuo nogu, 15 dana se nisam mogao osloniti na nogu nadam se da kod pjanica nije ozbiljno, ali po izrazu lica i njegovoj reakciji daj Boze da bude dobro 
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
realno je napisao/la:mozel neko ubaciti snimak da to pogledamo???????????
Ne gledaj bolje ti je
Hebem ti srecu vise. Neda se usranom do potoka nikad!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Fuj

Fuj
Hajde sjasi sa takvim glupostima.Profesor je napisao/la:AvazmandraX je napisao/la:Gdje to?Profesor je napisao/la:evo officialno... otisli ligamenti![]()
ma malo dolivam ulje na vatru
Tebi je ovo smjesno
" onclick="window.open(this.href);return false;
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Koje smo mi nafake... Pa neće valjda nam opet najbolji igrač falit, u najvažnijoj tekmi..
Molim Boga da nije uopšte opasno...
Molim Boga da nije uopšte opasno...
Ostaje nada da će Miske 22. proživjeti petu nogometnu mladost 
Ovo je sve jedna namještaljka , Torosidis je Grk i znao je da ako doda Pjaniću loptu malo udaljeno da će Miralem morat zahvatit veći korak i loše nagaziti ... Tako da mu je to i učinio , samo kako bi njegova reprezentacija imala prednost pred utakmicu .
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 03 mar 2013, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Najjaci su ovi sto uporedjuju neke svoje povrede sa ovom Miralemovom..Nazalost o kakvoj god povredi da se bude radilo ( a molim Boga da je najlaksa moguca ) Mire nece biti fit do Grcke..U porfesionalnom sportu se velika paznja posvecuje oporavcima,pa kasnije postepenom vracanju treningu,utakmicama..Mislim da smo ga izgubili za Grcku..Daj Boze da me vec iducim postom neko demantuje jakim argumentom,daj Boze.. 
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 03 mar 2013, 21:44, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ljudi , daj Boze da ovo nije nista ozbiljno ... Ove povrede su jedne od gorih i daj Boze da on ne ostane duze od 2 sedmice van terena ili cak mjesec....
Uf, fino ga je okrenuo .. I, hajd malo iskulirajte sto se ovoga tice. Jedan zaplakao, drugom ovaj dan najgori u zivotu
.. Nije ga bilo nit u Atini pa se izdeveralo. Bice i u NicaZe abd ..
evo da ja malo unesem vedrine ovdje .. vjerujem da će mu samo nateći zglob .. par dana pauze i eto Mireta nazad
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Upravu si. Treba piti mlijeko, puno je vitamina D a to je dobro za kostilegenda reala je napisao/la:Ma sutra već spreman, nisam jednom vako izvrnocalcio je napisao/la:ovo uzasno boli ali mislim da nije toliko ozbiljno![]()
Al jes da boli nekoliko sati, nenormalno nikako ne možeš stati na nogu![]()
Ako je pio mlijeko kad je bio mali, za dva dana je na treningu opet, ako nije može i par mjeseci(nedaj bože)![]()
Ovu povredu treba obloziti ledom i mirovati par dana. mislim da ce Pjanke biti u redu. Sredice to Romini doktori.
Ajmo i sa teorijama zavjere
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pogledao sam video i ne izgleda nista opasno. Samo izvrnu malo nogu na prvi pogled. Max. 2-3 dana.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤