Ovdje se vidi da je na sredini tribine udaljenost izmedju tribine i zgrade te nekih 5 metara ako i toliko. Ne moze se tu ugurati tribina. Mislim mozes ugurati, al' onda imas mnogo drugih problema. Sumnjam da bi ispunjavalo sigurnosne standarde.

Jos nisi skuzio da od tih para nema nista? Pa jos prije prvenstva nas je par ovdje uvjeravalo da od infrastrukture nema nista, a hrpa ljudi je pisala o ulaganjima kao da ce Savez dobiti pola milijarde, a ne desetak milijuna od kojih je pola otislo igracima.Murga je napisao/la:Bas mi je drago za ovaj novi semafor/display. Nadao sam se da ce Savez da se nekako oduzi pa bar dio para od plasmana na SP da namjene za novi semafor. Neka nam bude sretan
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/do-utakm ... lju/169157Elegant je napisao/la:A gdje ce staviti novi semafor ?

Bravo konacnoHattrick10 je napisao/la:U Zavidovićima na starom ponoćnom terenu vrše se radovi. Uprava kluba NK Krivaja je ostvarila kontakte sa Viktoriom iz Plzena, te su donirali plastičnu travu za cijeli pomoćni teren. Kako sam čuo, dosta toga će se raditi još sa njima, te da slijedi veliko prijateljstvo između ova dva kluba. Konačno i kod nas nešto pozitivno, nakon 20 godina mraka.

Ma ja sam se nadao cisto radi toga jer su se tolike utakmice igrale na BP, pa reko mogao bi se i savez nekako zahvaliti sa novim semaforom ili barem dijelom jednim. Reko gdje bolja prilika nego da se barem nesto odvoji od plasmana (lupam sad mozda nekih 200-300k) i jos od UEFA kad dadne. To da nema nista od toga, to se vidi, ali sam se nadao da ce malo da pogurajuSignore je napisao/la:Jos nisi skuzio da od tih para nema nista? Pa jos prije prvenstva nas je par ovdje uvjeravalo da od infrastrukture nema nista, a hrpa ljudi je pisala o ulaganjima kao da ce Savez dobiti pola milijarde, a ne desetak milijuna od kojih je pola otislo igracima.Murga je napisao/la:Bas mi je drago za ovaj novi semafor/display. Nadao sam se da ce Savez da se nekako oduzi pa bar dio para od plasmana na SP da namjene za novi semafor. Neka nam bude sretan
Da se dobilo trideset milijuna opet nebi nista ulozili. Dat ce samo ono sto UEFA donira. A i zasto bi kad znaju da im nije potrebno?
Susici marke nisu dali...bhfanatic14 je napisao/la:Bravo konacnoHattrick10 je napisao/la:U Zavidovićima na starom ponoćnom terenu vrše se radovi. Uprava kluba NK Krivaja je ostvarila kontakte sa Viktoriom iz Plzena, te su donirali plastičnu travu za cijeli pomoćni teren. Kako sam čuo, dosta toga će se raditi još sa njima, te da slijedi veliko prijateljstvo između ova dva kluba. Konačno i kod nas nešto pozitivno, nakon 20 godina mraka... da i nasi zavidovici dobiju dobar teren za trening...jos kad bi se malo glavni usminko tribine i to.. stadion ima potencijal da bude bonbona.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.