¨zato sto su kupili ovoga el Šalalala a vele da on ima potencijala i nece da ga uguse dovodjenjem Lamele i Gansa...baresi#6 je napisao/la:milan ima odlične odnose sa riverom i zašto ćelo ne bi odradio ovaj deal? ali ganso obavezno može i lamela u paketu kad već ide u južnu ameriku da ne plaća 2x kartu
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
pazi sad ovo. dugo vremena napoli se poveziva s lamelom, kažu bilo kontakata. šta kad bi uzeli lamelu i dali ga napoliju na posudbu i uzeli hamsika, onaj fol 50% ugovora sa pravom otkupa? lamela ima mislim eu pasoš. naravno sve pod uslovom da je napoli zainteresovan a hamsik sigurno zeli preći u milan i nema smisla zadržavati igrača ako nije 100% fokusiran na igru.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
baresi#6 je napisao/la:pazi sad ovo. dugo vremena napoli se poveziva s lamelom, kažu bilo kontakata. šta kad bi uzeli lamelu i dali ga napoliju na posudbu i uzeli hamsika, onaj fol 50% ugovora sa pravom otkupa? lamela ima mislim eu pasoš. naravno sve pod uslovom da je napoli zainteresovan a hamsik sigurno zeli preći u milan i nema smisla zadržavati igrača ako nije 100% fokusiran na igru.
najbolje od svega bi bilo pljunuti 35-40 milja za Fabregasa i onda na zimu dovesti Gansa.....

- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
ma lamela je ok na klipovima kad se gleda, ali ipak je njegova ekipa ispala iz lige, naravno da nemože on sam ali opet da je on neki super mega giga igrač uradio bi i sam nešto više, kad smo već kod rivera konta li iko onaj njihov aperatura-clausula sistem, zašto ne igraju normalnu ligo ko sav normalan svijet(i ona druga holandska me isto nervira s nekim glupim sistemom lige)?
ma hamšik će vjerovatno doći sve više se piše o tome, alegri ga hoće, novinari pišu da je idealan za milan, čak je i DL počeo pričati da bi ga prodao za pravu cijenu, sam hamšik kaže da mi mogao napustiti klub ali da nebi išao nigdje iz italije, raiola mu je menadžer (možda i najvažniji argument jer se u zadnje vrijeme dovode samo njegovi igrači).
ma hamšik će vjerovatno doći sve više se piše o tome, alegri ga hoće, novinari pišu da je idealan za milan, čak je i DL počeo pričati da bi ga prodao za pravu cijenu, sam hamšik kaže da mi mogao napustiti klub ali da nebi išao nigdje iz italije, raiola mu je menadžer (možda i najvažniji argument jer se u zadnje vrijeme dovode samo njegovi igrači).
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Video sam negde da ce Oguchi Onyewu na pozajmicu u Sporting Lisabon.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Stani, to je onaj što je rek'o da će igrati za Milan cijelu karijeru, a da pritom ne prima nikakvu platu. (ili se varam ?).Tribalian je napisao/la:Video sam negde da ce Oguchi Onyewu na pozajmicu u Sporting Lisabon.

Still learning...
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
taj je, ali nije cijelu karijeru već jednu sezonu tj. prošlu, jer kad je došao u milan prvu sezonu nije nikako igrao jer je bio ozljeđen pa kao zbog toga je rekao da će sljedeću igrati besplatno ali je svakako bio na posudbi a i opet će izgledadomineysn je napisao/la:Stani, to je onaj što je rek'o da će igrati za Milan cijelu karijeru, a da pritom ne prima nikakvu platu. (ili se varam ?).Tribalian je napisao/la:Video sam negde da ce Oguchi Onyewu na pozajmicu u Sporting Lisabon.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
evo i na nekom napolitanskom portalu 84% posjetitelja na pitanje biste li prodali mareka u milan odgovorili sa da
zaista se mnogo priča, sa ovim igračem milan dobiva jednu novu dimenziju ali trebao bi amf klasični, možda ganso, lamela ili ko već. ajde bitno da se milan poveziva sa dobrim igračima valjda će biti šta od toga.
neki sam dan pročitao u vezi witsela. njegov dolazak je prije par sedmica bio neminovan ali galliani kaže da od deala nema ništa jer ga allegri ne želi u timu.

zaista se mnogo priča, sa ovim igračem milan dobiva jednu novu dimenziju ali trebao bi amf klasični, možda ganso, lamela ili ko već. ajde bitno da se milan poveziva sa dobrim igračima valjda će biti šta od toga.
neki sam dan pročitao u vezi witsela. njegov dolazak je prije par sedmica bio neminovan ali galliani kaže da od deala nema ništa jer ga allegri ne želi u timu.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
A Bigon i De Laurentiis su klocevi, jel takobaresi#6 je napisao/la:pazi sad ovo. dugo vremena napoli se poveziva s lamelom, kažu bilo kontakata. šta kad bi uzeli lamelu i dali ga napoliju na posudbu i uzeli hamsika, onaj fol 50% ugovora sa pravom otkupa? lamela ima mislim eu pasoš. naravno sve pod uslovom da je napoli zainteresovan a hamsik sigurno zeli preći u milan i nema smisla zadržavati igrača ako nije 100% fokusiran na igru.

Lamela i Hamsik nisu isti tip igraca. Ako ode Hamsik, mora se dovesti slican igrac (Valero), a Lamela bi bio samo 1 dodatak - eksplozivni igrac a la Kaka.
normalno da nisu nisam to ni mislio. mogao bi trener onda mijenjati sistem kao što je allegri u odsustvu pirla ili da dovedu te koje ti govoriš. šta je sa inlerom?
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Samo ako se nadje zamena. Bez Hamsika je Napoli slabiji za 20-25%, jer je on druga napadacka opcija kluba.baresi#6 je napisao/la:evo i na nekom napolitanskom portalu 84% posjetitelja na pitanje biste li prodali mareka u milan odgovorili sa da![]()
Nacuo sam da ce Mazzarri menjati sistem u 4-4-2.baresi#6 je napisao/la:normalno da nisu nisam to ni mislio. mogao bi trener onda mijenjati sistem kao što je allegri u odsustvu pirla ili da dovedu te koje ti govoriš. šta je sa inlerom?
Dakle: Dossena i Maggio po bekovima, Cannavaro i Campagnaro u centru, sa cetvorkom u sredini: Inler-Donadel-Hamsik-Dzemaili i Lavezzijem kao SS a Cavanijem kao CFom.
Ako bi Hamsik otisao, onda su Valero i Lamela pod muss, a Donadel ide na klupu.

Zadnja izmjena: MaGiCa, dana/u 27 jun 2011, 21:39, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]
No one kicks the football like the one, Zlatan, I say Zlatan
When you look up, he's on the run, Zlatan, I say Zlatan
His own style has made him rich, Zlatan Ibrahimovic
Stara pjesma ali gigantska, posvecena jednom od najboljih igraca zadnjih godina
No one kicks the football like the one, Zlatan, I say Zlatan
When you look up, he's on the run, Zlatan, I say Zlatan
His own style has made him rich, Zlatan Ibrahimovic

Stara pjesma ali gigantska, posvecena jednom od najboljih igraca zadnjih godina
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tony-mortale je napisao/la:taj je, ali nije cijelu karijeru već jednu sezonu tj. prošlu, jer kad je došao u milan prvu sezonu nije nikako igrao jer je bio ozljeđen pa kao zbog toga je rekao da će sljedeću igrati besplatno ali je svakako bio na posudbi a i opet će izgledadomineysn je napisao/la:Stani, to je onaj što je rek'o da će igrati za Milan cijelu karijeru, a da pritom ne prima nikakvu platu. (ili se varam ?).Tribalian je napisao/la:Video sam negde da ce Oguchi Onyewu na pozajmicu u Sporting Lisabon.
fura se na Redonda

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
jes ga tad real složio milanu momački ali vratio im je galliani s kamatama kad im je prodao kaku 

Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
apsolutno ozljeda koljena + bruhbaresi#6 je napisao/la:jes ga tad real složio milanu momački ali vratio im je galliani s kamatama kad im je prodao kaku

- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma nije im vratiobaresi#6 je napisao/la:jes ga tad real složio milanu momački ali vratio im je galliani s kamatama kad im je prodao kaku

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hamšik: Želim iz Napolija otići u Milan
U razgovoru za slovački dnevnik Pravda 23-godišnji je napadač Napolija i slovačke nogometne reprezentacije, Marek Hamšik, objelodanio da mu se ide u AC Milan...
- Mlad sam ali dosad nisam ništa osvojio i rekao bih da je sazrelo vrijeme da počnem. Ne znam za koga ću igrati sljedeće sezone, ali znam da želim promijeniti sredinu – rekao je prilično rezolutno strijelac 11 prvenstvenih pogodaka prošle sezone.
- Milan bio bio prijelomna točka moje karijere. Znam da me dopredsjednik Galliani i trener Allegri žele i da im se sviđam.
Hamšika, nezaobilaznu kariku napolitanskoga napadačkog terceta, predsjednik kluba Aurelio de Laurentiis dosad nije, kao i njegove suigrače Ezequiela Lavezzija i Edinsona Cavanija, niti pomišljao prodavati. Idemo Marekkkkkk!!!!
Ali naravno Galliani je vrlo brzo ovo negirao,fol ga nije razumio sta je rekao hahahhahahhahahahahhhaa
U razgovoru za slovački dnevnik Pravda 23-godišnji je napadač Napolija i slovačke nogometne reprezentacije, Marek Hamšik, objelodanio da mu se ide u AC Milan...
- Mlad sam ali dosad nisam ništa osvojio i rekao bih da je sazrelo vrijeme da počnem. Ne znam za koga ću igrati sljedeće sezone, ali znam da želim promijeniti sredinu – rekao je prilično rezolutno strijelac 11 prvenstvenih pogodaka prošle sezone.
- Milan bio bio prijelomna točka moje karijere. Znam da me dopredsjednik Galliani i trener Allegri žele i da im se sviđam.
Hamšika, nezaobilaznu kariku napolitanskoga napadačkog terceta, predsjednik kluba Aurelio de Laurentiis dosad nije, kao i njegove suigrače Ezequiela Lavezzija i Edinsona Cavanija, niti pomišljao prodavati. Idemo Marekkkkkk!!!!

Ali naravno Galliani je vrlo brzo ovo negirao,fol ga nije razumio sta je rekao hahahhahahhahahahahhhaa
- Titova-Juga
- Kontakt:
Neka tebe Hamsik, sjedi đe sjediš . . .
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
tony-mortale je napisao/la:ma lamela je ok na klipovima kad se gleda, ali ipak je njegova ekipa ispala iz lige, naravno da nemože on sam ali opet da je on neki super mega giga igrač uradio bi i sam nešto više, kad smo već kod rivera konta li iko onaj njihov aperatura-clausula sistem, zašto ne igraju normalnu ligo ko sav normalan svijet(i ona druga holandska me isto nervira s nekim glupim sistemom lige)?
Na wiki ne stoji da mu je Raiola menager :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.