FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
gicko prasic
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Sve pljuvaci ccc
-
- Kontakt:
Ja još ne mogu da vjerujem, da se dva dana do Borca u medijima pojavila vijest da je Fanimo povrijeđen, odnosno da je Đokanović spreman.Napredujemo 

Kako kod nas ne dodje na probu ovako neki dobar bek j.ebem li ga. Cipetic bio u Zelji na probi(nije prošo
) pa ga uzeo Siroki na probu poslije njih dole ostao evo ga u repci,ovaj mali Alic isto u Mladost dosao na probu evo ga razvaljuje.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nije to nikakav napredak, naprotiv. To je samo znak da je mahala usla u klub opet. A svi znamo sta tada bude. Forumas travolta 10 sati orije utakmice objavljuje sastave.Historicar je napisao/la: ↑15 apr 2021, 18:59Ja još ne mogu da vjerujem, da se dva dana do Borca u medijima pojavila vijest da je Fanimo povrijeđen, odnosno da je Đokanović spreman.Napredujemo![]()
PSPHM
Fakat treba znati dovesti 2 faking napadaca koja nisu imali ni izglednu priliku do sad a kamoli gol, jel moguceElCartel11 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 17:17Nek nas i kolje sudija kad smo bolikurci i nakon +9 su ocito svi mislili, da je to to. Doveli dva pojacanja na poziciju koju smo trazili godinu dana i to doveli igrace koji zajedno imaju 0 golova do sad.
Krilo nismo doveli kao zamjenu Tataru jer smo ocito mislili, da cemo tu gurati Cmiljanica ili Mesanovica (nije da nismo prvi na svijetu u izmišljanju pozicija igracima).
Nedovodjenje zamjene Rahmanu mogu i razumjeti jer si imao tu Dala i Zinedina te Susica (koji se nije snasao).
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Na Zidana mozes racunati samo kad dodje vrijeme za isplatu plata.holyman je napisao/la: ↑15 apr 2021, 19:06Fakat treba znati dovesti 2 faking napadaca koja nisu imali ni izglednu priliku do sad a kamoli gol, jel moguceElCartel11 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 17:17Nek nas i kolje sudija kad smo bolikurci i nakon +9 su ocito svi mislili, da je to to. Doveli dva pojacanja na poziciju koju smo trazili godinu dana i to doveli igrace koji zajedno imaju 0 golova do sad.
Krilo nismo doveli kao zamjenu Tataru jer smo ocito mislili, da cemo tu gurati Cmiljanica ili Mesanovica (nije da nismo prvi na svijetu u izmišljanju pozicija igracima).
Nedovodjenje zamjene Rahmanu mogu i razumjeti jer si imao tu Dala i Zinedina te Susica (koji se nije snasao).
- forza_juve
- Kontakt:
Treba dovesti na probu a zato ima zadužen čiko sa telefonom.
Ja mislim da Sarajevo treba malo pojačati pritisak na svim frontovima, mediji, sudije, savez jer previše smo mlaki dok ostali klubovi grabe i rukama i nogama da dodju do željenog rezultata i ne biraju sredstva
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Pa što ne dovede ćelava ubleha ovog Alića ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Sudija moze sve, a ti mozes biti pravi koliko ti volja.badboy je napisao/la: ↑15 apr 2021, 18:13Da se na glavu okrene, ne moze Mujic nasiljit ako mi budemo pravi. Mi smo sami sebi najveci problem. Realno gledano nisu nas sudije nigdje zakinule, stavise ako gledamo komplet sezonu do sad, u nekim bitnim situacijama su svirali i u nasu korist a mogli su i drugacije bez da im iko ista zamjeri.
Ne sumnjam da su svi u klubu svjesni situacije i da ce na najbolji nacin odgovorit izazovu.
Ja se vise pitam kad ce koji qrac iz upravwme izici i pobuniti se vise ovom klanju i podmetanju mafijaskih sudija.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ovdje pricaju na ucinak Mesanovica/Cmiljanica kao da smo mi 15 golova u nastavku dali, a napadaci nijedan.
Pa u utakmici ne zabijemo nikako gol, svako drugu zabijemo jedan i to je sve. Eto kao citava ekipa igra dobro, samo pojacanja nikako
Pa u utakmici ne zabijemo nikako gol, svako drugu zabijemo jedan i to je sve. Eto kao citava ekipa igra dobro, samo pojacanja nikako
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Svi nesta napadaju Mujica a lik normala sudio zadnju tekmu 4:2 protiv Borca...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Da kao največi klub u državi imamo razgranatu skautsku mrežu po cijeloj državi, vjerovatno nas ovakvi poput Alića ne bi zaobišli.
Mogu misliti komentara da smo doveli Alica haha Da je kako dovesti Suareza, Mahmica, Alica, Hirosa... a opet da se moze prigovoriti da SD samo iz MDK dovodi igrace haha
Mahala se priblizila klubu, ali ce uskoro biti odstranjena. Kao i sve dosadasnje, koje su pokusavale i pokusavat ce...
Mahala se priblizila klubu, ali ce uskoro biti odstranjena. Kao i sve dosadasnje, koje su pokusavale i pokusavat ce...
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
A sta je to sa Fanimom uopste, nisam nigdje upratio koja vrsta povrede ?
- SarajevoForza
- Kontakt:
+ faul kod drugog gola borca nad Mirkom
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Evo i mi znamo da se Borcu vraćaju povrijeđeni igrači.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 19:05Nije to nikakav napredak, naprotiv. To je samo znak da je mahala usla u klub opet. A svi znamo sta tada bude. Forumas travolta 10 sati orije utakmice objavljuje sastave.Historicar je napisao/la: ↑15 apr 2021, 18:59Ja još ne mogu da vjerujem, da se dva dana do Borca u medijima pojavila vijest da je Fanimo povrijeđen, odnosno da je Đokanović spreman.Napredujemo![]()
vazda mi najsmjesnije bilo kad kazu ne moze te sudija ostetiti ako budes pravi ahahahahahahah
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Haha cak i vise to znaju oni sto dobiju ppJohnKeynes97 je napisao/la: ↑15 apr 2021, 19:05Nije to nikakav napredak, naprotiv. To je samo znak da je mahala usla u klub opet. A svi znamo sta tada bude. Forumas travolta 10 sati orije utakmice objavljuje sastave.Historicar je napisao/la: ↑15 apr 2021, 18:59Ja još ne mogu da vjerujem, da se dva dana do Borca u medijima pojavila vijest da je Fanimo povrijeđen, odnosno da je Đokanović spreman.Napredujemo![]()

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, bvsic, ErosViverosViv, riki46, TETRAPAK i 27 gostiju.