FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma sta se Zeba ne krece vidio ga veceras na Vilsu u setnji hehe. A i Cukija danas vidjeh na Jezeru,mislim da je krenuo na atletsku da trci.Tamo negdje ode. Zeba i Milan su me naljutili na par utakmica ove sezone,ali u nekima su opet bili odlicni. I manager kaze da je nasa najveci problem konstantnost u formi i izvedbi. Sto se tice ovih pojacanja sigurno nece nista pomoci nase zelje,ali eto ja bih volio samo da budu sto konstantniji u dobrim igrama,da uvijek pokazuju svoje kvalitete. A ne sad ga ima sad ne. Za Stanceskog bih ja napravio mjesta pa taman u napadu igrao. Mislim da je odlican igrac koji ce tek u buducim utakmicama pokazati svoje kvalitete. Naravno jako bih volio da se forsira sto vise ovaj omladinski trio:Baljic,Cirso i Zola i da se s njima potpisu ugovori. Ako Niema ne produzi nece valjati,mada sam cuo da se u zadnje vrijeme cesto opusta po sarajevskim klubovima.Jaran ga vidio par puta.Samo da ne bude kao Jamak i Colic kojima obavezno treba uruciti zahvalnice.
Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
ma potpisace Nyema on se odusevio atmosferom koju mi pravimo na utakmicama i mislim da ce i to biti prevaga da potpise i igra za nas i dalje (barem se nadam i to iskreno)Grbavica moj zivot je napisao/la:Nego sta je s Nyemom potpisali on ugovor.Novi,ako je potpiso to je ogromno pojacanje,mozda i najbolji igrac kojeg je amar doveo u zadnje vrjeme.
26.05.2010-TITULA
jest jest inace se potpisuju ugovori zbog atmosfere...i njegov menadjer je reko atmosfera ovde na grbavici je sjajna potpisace na 2,5 godine za kikirikisandokan_TM87 je napisao/la:ma potpisace Nyema on se odusevio atmosferom koju mi pravimo na utakmicama i mislim da ce i to biti prevaga da potpise i igra za nas i dalje (barem se nadam i to iskreno)Grbavica moj zivot je napisao/la:Nego sta je s Nyemom potpisali on ugovor.Novi,ako je potpiso to je ogromno pojacanje,mozda i najbolji igrac kojeg je amar doveo u zadnje vrjeme.

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Hoćete uzimati Mirzu Džafića iz Rudara?? Lik je zvijer, kontam nešto da bi vam on bio idealno rješenje za napad.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Pitanje je kako bi se snasao u Zelji, da ne bude k'o Fedja DudicPrijedor je napisao/la:Hoćete uzimati Mirzu Džafića iz Rudara?? Lik je zvijer, kontam nešto da bi vam on bio idealno rješenje za napad.
Ja sam nesto kontao o dvojcu Messi - Villa , al sef kaze nista od njih em su brzi em mnogo golova daju ,Prijedor je napisao/la:Hoćete uzimati Mirzu Džafića iz Rudara?? Lik je zvijer, kontam nešto da bi vam on bio idealno rješenje za napad.
a uz to nikako se ne uklapaju u njegovu filozofiju igre

Sve mi se cini da je on blizi Dzeko - Torres , oni su blizi prosjekom Lazaru

Sta vam je ljudi ko da mi dovodimo, polako valjda ce biti nesto strpite se

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Bolje Crouch i Džeko, jer obojica, a pogotovo prvi, mogu da nose po 2-3 igrača na leđima, to nama trebapropuh je napisao/la:Ja sam nesto kontao o dvojcu Messi - Villa , al sef kaze nista od njih em su brzi em mnogo golova daju ,Prijedor je napisao/la:Hoćete uzimati Mirzu Džafića iz Rudara?? Lik je zvijer, kontam nešto da bi vam on bio idealno rješenje za napad.
a uz to nikako se ne uklapaju u njegovu filozofiju igre![]()
![]()
![]()
Sve mi se cini da je on blizi Dzeko - Torres , oni su blizi prosjekom Lazaru![]()
![]()
![]()
Sta vam je ljudi ko da mi dovodimo, polako valjda ce biti nesto strpite se![]()

Ma ja bi Lazara ostavio i sljedeće sezone, ali kao izmjenu. Nek odigra par gostovanja i super. Imamo Baljića, Ramića, pa eto još jedno pravo pojačanje što se napadača tiče i riješen problem.
Omar500 je napisao/la:Bolje Crouch i Džeko, jer obojica, a pogotovo prvi, mogu da nose po 2-3 igrača na leđima, to nama trebapropuh je napisao/la:Ja sam nesto kontao o dvojcu Messi - Villa , al sef kaze nista od njih em su brzi em mnogo golova daju ,Prijedor je napisao/la:Hoćete uzimati Mirzu Džafića iz Rudara?? Lik je zvijer, kontam nešto da bi vam on bio idealno rješenje za napad.
a uz to nikako se ne uklapaju u njegovu filozofiju igre![]()
![]()
![]()
Sve mi se cini da je on blizi Dzeko - Torres , oni su blizi prosjekom Lazaru![]()
![]()
![]()
Sta vam je ljudi ko da mi dovodimo, polako valjda ce biti nesto strpite se![]()
![]()
Ma ja bi Lazara ostavio i sljedeće sezone, ali kao izmjenu. Nek odigra par gostovanja i super. Imamo Baljića, Ramića, pa eto još jedno pravo pojačanje što se napadača tiče i riješen problem.
Nije ni Ibrahimovic los, vratio se u formu

Otisao na Lazo! LAZARE NEK TI JE SRETNO I DA NADJES NEKI DOBAR KLUB! HAJMO JEDNO! HAJDE LAZARE HAJDE LAZARE HAJDE LAZAREEEEE HAJDE LAAAAZAAAAARE!
Otkud ti to ? Mada smo i pretpostavljali, hvala ti Lazo za sve što si učinio, za sretne trenutke i golove pogotovo protiv Borca ona dva glavom. HAJDE LAZARE !!!brajla95 je napisao/la:Otisao na Lazo! LAZARE NEK TI JE SRETNO I DA NADJES NEKI DOBAR KLUB! HAJMO JEDNO! HAJDE LAZARE HAJDE LAZARE HAJDE LAZAREEEEE HAJDE LAAAAZAAAAARE!

Trebali bi mu organizovati oprostajnu utakmicu protiv klubova kojim je davao golove u ligi ove sezone.
Ako je previse ambiciozno dovesti klubove u cijelom prvenstvu kojim je zabijao, onda barem ove u polusezoni.
Sala mala
Ako je previse ambiciozno dovesti klubove u cijelom prvenstvu kojim je zabijao, onda barem ove u polusezoni.
Sala mala

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Popović Lazar jedan je od nas!
Udari ga štocem, Lazare, Lazareeee!

Udari ga štocem, Lazare, Lazareeee!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Željin "Il Fenomeno" napustio Grbavicu! Otišao je Lazar!
e jeste i vi fenomeni

e jeste i vi fenomeni

- partibrejker1921
- Kontakt:
Samo da se zna da ovo nije istina i da niko nije napustio klub. Tek treba da se održe razgovori. Lazo je još u Sarajevu kao i ovi ostali pobrojani... Ovo je dezinformacija!
Otišli Mešić, Perak i Spahić, pripreme u Međugorju i Sloveniji
Elvis Mešić, Goran Perak i Bajro Spahić nisu više članovi FK Željezničar. Ovom trojcu istekao je važeći ugovor te im se stručni štab na čelu sa Amarom Osimom zahvalio na dosadašnjoj saradnji. Goran Perak i Bajro Spahić se i nisu naigrali minule sezone, dok je Elvis Mešić bio jedan od standardnijoh igrača u protekloj i ovoj sezoni. Pored Mešića, Peraka i Spahića ugovori su istekli Popoviću, Radovanoviću i Ćulumu i sa njima će biti obavljeni novi razgovoru na temu produživanja.
Pored brige o igračima rukovodstvo kluba radi i na planu i programu priprema. Tim menadžer Željezničara Rusmir Cviko potvrdio nam je da će se prozivka izvršiti 20. juna.
"Igrači su dobili slobodno do 20. juna kada se moraju javiti na prvi trening. Nakon toga planiran je odlazak u našu stalnu bazu, u međugorje, gdje ćemo najvjerovatnije ostati sedam dana. Za 29. juni planirano je da idemo u Sloveniju u Moravske toplice gdje ćemo i odigrati nekoliko kontrolnih utakmica. Vjerovatno sa Istanbulsporom, Varaždinom, Hit Goricom i ekipom iz Mađarske", kazao je Cviko za fkzeljeznicar.com.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ot ... -sloveniji
Elvis Mešić, Goran Perak i Bajro Spahić nisu više članovi FK Željezničar. Ovom trojcu istekao je važeći ugovor te im se stručni štab na čelu sa Amarom Osimom zahvalio na dosadašnjoj saradnji. Goran Perak i Bajro Spahić se i nisu naigrali minule sezone, dok je Elvis Mešić bio jedan od standardnijoh igrača u protekloj i ovoj sezoni. Pored Mešića, Peraka i Spahića ugovori su istekli Popoviću, Radovanoviću i Ćulumu i sa njima će biti obavljeni novi razgovoru na temu produživanja.
Pored brige o igračima rukovodstvo kluba radi i na planu i programu priprema. Tim menadžer Željezničara Rusmir Cviko potvrdio nam je da će se prozivka izvršiti 20. juna.
"Igrači su dobili slobodno do 20. juna kada se moraju javiti na prvi trening. Nakon toga planiran je odlazak u našu stalnu bazu, u međugorje, gdje ćemo najvjerovatnije ostati sedam dana. Za 29. juni planirano je da idemo u Sloveniju u Moravske toplice gdje ćemo i odigrati nekoliko kontrolnih utakmica. Vjerovatno sa Istanbulsporom, Varaždinom, Hit Goricom i ekipom iz Mađarske", kazao je Cviko za fkzeljeznicar.com.
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ot ... -sloveniji
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Juce su igracima isplacene rate i premije i otisli su kucama do 20-og. Lazo jeste napustio Želju al nekako mi mirise da bi se mogao vratiti ako ne nadje ino-aganzman. Danas bi Radovanovic trebao da se dogovori ostaje li ili odlazi . Ceka se i Ćulumov potpis.
Jel ovome dodze sta Dzafic ne znam mu ime bio je golman u Visockoj Bosni tamo poslije rata tad su bili pravo dobri??Prijedor je napisao/la:Hoćete uzimati Mirzu Džafića iz Rudara?? Lik je zvijer, kontam nešto da bi vam on bio idealno rješenje za napad.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
ma mahalski portali objavili...eno i na nasoj oficijalnoj culumu, popu i radovanovicu istekli ugovori ali ce se razgovarati s njima jos oko produzavanja...aleksandar_veliki je napisao/la:Lazo nije otisao, odnosno jeste otisao doma, ali ce ostati u klubu ukoliko ne nadje angazman vanka. Ne znam odakle te informacije, ali ovo je iz prve ruke.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.