FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ne bih rekao da je opao za sezonu, zadnje tri godine je samo Euro dobro odigrao.
Don't hate what you don't understand.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako ova soha ovako dobro igra u Čileu, evo za 5 minuta gol i asistencija
....cim obice dres Barce, zaboravi igrati fudbala 

- Unknown Genius
- Kontakt:
Trebali bi vi dovesti ovog Alexisa Sancheza iz Chilea, dobro momak igra.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Majstore šta čekaš sa tim igrama u dresu Barce jbm ti miša.
Mislim da je ovo prvi put kako sam ga upratio da je prešao nekog 1 na 1.
Al' bravo, nema šta...igra momak sjajno.
Mislim da je ovo prvi put kako sam ga upratio da je prešao nekog 1 na 1.

Al' bravo, nema šta...igra momak sjajno.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako je bas nemoguce dovesti Reusa, Alexis mora ostat. Kakav napadacki trio imaju, a ne znaju ga iskoristit 

nije to da barca ne moze iskoristi alexisa nego on kad obuce dres barce i vidi messija pored sebe izgubi samopouzdanje odmaDonnie Darko je napisao/la:Ako je bas nemoguce dovesti Reusa, Alexis mora ostat. Kakav napadacki trio imaju, a ne znaju ga iskoristit

u chileu je glavni zato i igra ovako pun samopouzdanja a u barci ne smije ici 1 na 1 sa igracem ,psiha je cudo

slicno je i sa neymarom ,dosta bolje partije pruza u brasilu jer je sve njemu podredjeno i tu je glavni igrac
al on je tek doso ,sljedece sezone bi trebao biit bolji
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma i nije bas samo do toga. Problem je sto nemaju ni priblizno dovoljno slobode i prostora u Barceloni, i definitivno nisu igraci za meljanja i izdrkavanja po lopti (msm jesu pogotovo neymar, al ne na ovaj nacin na koji mislim), vec su puno direktiniji. To se jednostavno moze i mora iskoristit.
Alexis moze toliko unaprijediti igru Barcelone, ali ga se ne koristi ispravno. Kao sto se ni Cesca nije koristilo.
Alexis moze toliko unaprijediti igru Barcelone, ali ga se ne koristi ispravno. Kao sto se ni Cesca nije koristilo.
ovaj Bravo je prava macka, kako brani frajer..
sinoc bas kod gola neymara kontam da u Barci u 90% slucajeva ne bi smio pucati, morao bi traziti messija za pas ili nesto slicnobarca_87 je napisao/la:nije to da barca ne moze iskoristi alexisa nego on kad obuce dres barce i vidi messija pored sebe izgubi samopouzdanje odmaDonnie Darko je napisao/la:Ako je bas nemoguce dovesti Reusa, Alexis mora ostat. Kakav napadacki trio imaju, a ne znaju ga iskoristit![]()
u chileu je glavni zato i igra ovako pun samopouzdanja a u barci ne smije ici 1 na 1 sa igracem ,psiha je cudo
slicno je i sa neymarom ,dosta bolje partije pruza u brasilu jer je sve njemu podredjeno i tu je glavni igrac
al on je tek doso ,sljedece sezone bi trebao biit bolji

ma bravo je ekstra golman, bice on na kraju prvi izbor enriquea kasnije kroz sezonuFurymaker je napisao/la:ovaj Bravo je prava macka, kako brani frajer..
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
- Rakitić je sjajan igrač i bio bih sretan da bude u našoj momčadi. On je jedan od najboljih igrača na ovom SP-u. Odigrao je protiv nas dobru utakmicu. Čestitam mu i želim mu sve najbolje - prenosi Neymarove riječi Marca.

EDIT:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
pedro+aleksis=rojs
alves = kvadrado
sesk = koke/pogba
a za DC markinjos,matiju, lovren - i opet nista od odbrane

alves = kvadrado

sesk = koke/pogba

a za DC markinjos,matiju, lovren - i opet nista od odbrane

- Donnie Darko
- Kontakt:
Cuadrado je fenomenalno odigrao danas. Savrsena zamjena za Alvesa, mada nisam siguran da je bas to Barceloni potrebno u ovom trenutku. Al necu se bunit ako ga dovedu 

Čile mi i pored pobede nije ostavio neki utisak... brzi jesu ali su od svih južnoamerikanaca rekao bih taktički najtanji. U odbrani im prilično duva i preniska je tako da ipak još ne otpisujem špance. A i iskrano bih voleo u 1/8 Brazil-Španija jer me ni Brazil nije oduševio čak šta više ne bih se iznenadio da Brazil tada i završi takmičenje a onda bi moglo da dodje do velikog pičvajza u zemlji i nereda.
Brzi od vjetra Juanito 
Strasno je polivalentan, u svakom skucaju ga treba dovesti...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Strasno je polivalentan, u svakom skucaju ga treba dovesti...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Pomalo podseća igrom na Danija ali nije ni blizu onog starog dobrog i pravog Alvesa dok ga nije uhvatilo ludilo i lova. Malo mi je i fizički preslabašan ali valjda je zato i brz jbga.Donnie Darko je napisao/la:Cuadrado je fenomenalno odigrao danas. Savrsena zamjena za Alvesa, mada nisam siguran da je bas to Barceloni potrebno u ovom trenutku. Al necu se bunit ako ga dovedu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.