FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Možemo se ljutiti na Kerlu ali ja bih ga pokušao vratiti pod uslovom da potpiše najmanje 2,5 do 3 godine.Mada teško jer mislim da se Amar neće više natezati sa njim i objašnjavati mu neke stvari šta je pametnije i za njega i za ŽELJU.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
Oni dovode joguncicaBuu je napisao/la:Kerla je nasu ligu prekuco, ali opet nebi ga volio vidjet kod nas. Jednom supak uvijek supak. A kod pitara lahko bi mogao otici i onako mu je menadjer gore
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ne bi Amar pustio lazu i Bajru,da nema nekog spica u planu ili neki vec dogovoren poso.A tu su i mali Nikolic i Ramic .
svoj ti pos'o !
el_ninho_torres je napisao/la:Nije tacna informacija da ti pravo kazem nemoj lagati!Sto se tice Kerli je u grckoj drama i najvjerovatnije ce postpisati od velike 4(cetvorke)u Grckoj.djale je napisao/la:Ma nije lako ni ovim igracima, koje kakvi menadzeri im obecavaju kule i gradove, ko fol samo nek su im cisti papiri a kad treba potpisati nigdje ni menadzera ni para. Eno Kerlu Grci ispalili za par plata, moze se sad zaliti "Nailovoj materi", klub ispao iz lige.A da je uzeo neku lovu i nije. Da je ostao u Zelji, sad bi sigurno igrao u reprezentaciji. Ispao pravi glupko i ckapi
Misliš ovaj Kerla što je 18. po minutaži u ekipi koja je završila ubjedljivo na zadnjem mjestu?

Odigrao nepotpunih 6 utakmica otkako je prešao. Strašan je! Vjerujem da se otimaju za njega. Pa nije Cocalić koji je u svojoj, daleko jačoj ekipi, odigrao 26 utakmica i treći je po minutaži.

http://www.soccerway.com/teams/greece/p ... -fc/squad/ --- Kerla
http://www.soccerway.com/teams/greece/p ... nfc/squad/ --- Coca
Kad već lažete, lažite sa stilom.
Što se Kerle tiče, nije tačno da nas jednom izradio. Izradio nas je dva puta. Prvobitno je otišao pred sami kraj sezone kada se ista lomila samoinicijativno u Njemačku, da bi nakon povratka dobio novu priliku uz dogovor da će produžiti ugovor što nije učinio. On nije p.ička već je pizda, jer p.ička je spolni organ a pizda je karakterna osobina.
Može se vratiti samo ukoliko potpiše minimalno trogodišnju vjernost i stavi klauzulu da mu Amar može raditi šta hoće.
Nego eno Vladavic (inace veliki miljenik forumasa Omar500) potpisao za Olimpic na 3 godine, i eto sta pare rade, sad ce tamo propast ili ce se vucat po tamo nekim klubovima iz nekakve vukojebine..., a ovako da je dosao u ŽELJU prodo bi se fino i on i ŽELJO na dobitku, al' hajd sad bilo proslo ...i jos kazemo nije sve u parama, doduse i nije ima nesto i u nekretninama. 

gdje to piše ???nime_tm87 je napisao/la:Nego eno Vladavic (inace veliki miljenik forumasa Omar500) potpisao za Olimpic na 3 godine, i eto sta pare rade, sad ce tamo propast ili ce se vucat po tamo nekim klubovima iz nekakve vukojebine..., a ovako da je dosao u ŽELJU prodo bi se fino i on i ŽELJO na dobitku, al' hajd sad bilo proslo ...i jos kazemo nije sve u parama, doduse i nije ima nesto i u nekretninama.
G R B A V I C A 2
Nesto sumnjam ipak mislim da mu je Olimpic ponudio dosta love, a sad jesmol mi u mogucnosti da toliko ponudimo ....Buu je napisao/la:Sta znas mozda bi potpisao i za nas da su ga ovi nasi trazili
odakle ti ta informacija,ja sam imao informacije da ce se on vratiti u velez :Snime_tm87 je napisao/la:Nego eno Vladavic (inace veliki miljenik forumasa Omar500) potpisao za Olimpic na 3 godine, i eto sta pare rade, sad ce tamo propast ili ce se vucat po tamo nekim klubovima iz nekakve vukojebine..., a ovako da je dosao u ŽELJU prodo bi se fino i on i ŽELJO na dobitku, al' hajd sad bilo proslo ...i jos kazemo nije sve u parama, doduse i nije ima nesto i u nekretninama.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Amar Osim da je htio Vladavića doveo bi ga...
Amar je nas u prvom mandatu, a i u ove dvije godine zadužio tako da ja vjerujem u njegov izbor...
Amar je nas u prvom mandatu, a i u ove dvije godine zadužio tako da ja vjerujem u njegov izbor...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
odakle ti to ?? svi su govorili da se vraca u velez cak je i treniro s velezom !DiNno je napisao/la:odakle ti ta informacija,ja sam imao informacije da ce se on vratiti u velez :Snime_tm87 je napisao/la:Nego eno Vladavic (inace veliki miljenik forumasa Omar500) potpisao za Olimpic na 3 godine, i eto sta pare rade, sad ce tamo propast ili ce se vucat po tamo nekim klubovima iz nekakve vukojebine..., a ovako da je dosao u ŽELJU prodo bi se fino i on i ŽELJO na dobitku, al' hajd sad bilo proslo ...i jos kazemo nije sve u parama, doduse i nije ima nesto i u nekretninama.
Taj Vladavic nedavno izjavi da samo more igrat za velez i zeljeznicar u bih,al izgleda da i on ima djon obraz,nego eo sto laze raju nego sto je najgore misli da mu svi vjeruju.... 

Bianconeri1988 je napisao/la:Amar Osim da je htio Vladavića doveo bi ga...
Normalno da bih ga doveo samo da je Brko ili Zeljo ponudili lovu..Eto Drakula je doveo igracinu,ali jefin-besplatan igrac i odmah nije los..

- Blagoje Bratić
Pustite Vladavića kreten taj se samo slika i folira sa ženskom,pa jel taj frajer igde igra,manaeken i šaner šta će nam on koji moj,eto ga ovom ami-u pa nek ga on voda taman su par 

Blagoje Bratić je napisao/la:Pustite Vladavića kreten taj se samo slika i folira sa ženskom,pa jel taj frajer igde igra,manaeken i šaner šta će nam on koji moj,eto ga ovom ami-u pa nek ga on voda taman su par
Sam si rekao da je foler i da voli zene,pa ti predlazem da ga mami odvedes...

slazem se.da je igdje mogao igrati vani ne bi se ni vratio u bosnu da igra.pustite se takvih igraca,takvi nam netrebaju. 

VOLIM TE ZELJO
nude mu da igra za reprezentaciju grčke a on se nada pozivu španijeel_ninho_torres je napisao/la:Nije tacna informacija da ti pravo kazem nemoj lagati!Sto se tice Kerli je u grckoj drama i najvjerovatnije ce postpisati od velike 4(cetvorke)u Grckoj.djale je napisao/la:Ma nije lako ni ovim igracima, koje kakvi menadzeri im obecavaju kule i gradove, ko fol samo nek su im cisti papiri a kad treba potpisati nigdje ni menadzera ni para. Eno Kerlu Grci ispalili za par plata, moze se sad zaliti "Nailovoj materi", klub ispao iz lige.A da je uzeo neku lovu i nije. Da je ostao u Zelji, sad bi sigurno igrao u reprezentaciji. Ispao pravi glupko i ckapi
- Blagoje Bratić
Jeste čak sam čuo da ga zove i San Marino taman im treba ovaj igrač Kerla koji ima slabu minutažu ne umara se puno,a neradi u banci,ljudi prošle godine šampionska titula,ove godine KUP mislim da Amar je dokazan da mu se vjeruje i uživajte bit ćemo opet prvi ili drugi samo laganica,ovi odpatci koji su nas izdali i koji novinaru daju 50 maraka da piše o njima u superlativima nam netrebaju,a Amar je veći mangup neg i oni i ti nazovi novinari. 

**** gracića ,nekad mi žao čovjeka samo troši pare bezveze a nikad u evropu neće otići.Vodi onog subašića ko kurbana po svijetu a niko ga neće.nime_tm87 je napisao/la:Nego eno Vladavic (inace veliki miljenik forumasa Omar500) potpisao za Olimpic na 3 godine, i eto sta pare rade, sad ce tamo propast ili ce se vucat po tamo nekim klubovima iz nekakve vukojebine..., a ovako da je dosao u ŽELJU prodo bi se fino i on i ŽELJO na dobitku, al' hajd sad bilo proslo ...i jos kazemo nije sve u parama, doduse i nije ima nesto i u nekretninama.
100 % si u pravu.Amara cijenim i postujem i necu reci nista ruzno protiv,ali mnogi ovdje lupaju gluposti.Amar je otvoreno rekao da nema bas toliko para,da dovede ono sto bi htio.Amar je postavio od samog pocetka i prvog mandata stvari tako,da je htio da igracima prije svega bude cast igrati za Zelju.Tako je i propao angazman Rajovica i mnogih drugim.Mislim na prvi mandat.Prvo treba napraviti neke dobre rezultate u Europi,da bi ti onda tim igracima mogao postaviti takve uslove.Morate shvatiti da su kod nas igraci hrpa pohlepnih papaka ,koji bi preko noci htijeli na guzove da zarade.Amar je toga svijestan.Reicmo uzecu primjer,onog Dzafica iz Celika.Koliko ste samo pricali i njegovom dolasku,kao da je Messi u najmanju ruku.On je tipican primjer papka,koji ce pokusati ucjenjivati i uzeti pare nazor,a nece malo razmisliti glavom,pa skontat"mozda bi ja mogao napredovati u ovom Zelji.Zeljo je bolji izlog od svih drugih".Ali papak nema mozga i sad propada u Celiku.Za prave igrace ,trebaju i velike pare.Mene samo nervira,sto mnogi sad pametuju da ga je Amar htio dosao bih.Svi vi bi htijeli da Vladavic dodje,a ako ode negdje drugo,ma dobar je i Drakul.Mislim da se zadovoljavate sitnicama.ami je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la:Amar Osim da je htio Vladavića doveo bi ga...
Normalno da bih ga doveo samo da je Brko ili Zeljo ponudili lovu..Eto Drakula je doveo igracinu,ali jefin-besplatan igrac i odmah nije los..![]()
![]()
Amara Osima najvise cijenim sto je sa hrpom bogalja u dvije sezone uspio osvojiti 2 trofeja.Svaka mu cast.Vi niste svijesni koliko je nasa ekipa losa.Jednu utakmicu su odigrali za koju mogu reci cestitam,srcem ste igrali.protiv Celika.Sve ostalo je bilo katastrofa.Uzmite samo par ovih utakmica koje je mogla gledati cijela drzava,sta je mogla da vidi.jednu ili nijednu sansu pop utakmici.Covjek je izvukao maksimum iz njih.
Godinama sam igrao u Zelji,godinama pratim Zelju.Volim Zelju svim srcem,ali ja u zivotu nisam gledao losiji tim Zelje ,nekreativjiji,sa manje ideja kao ovaj iz ove sezone.
Tako da svi bi mi htijeli prava pojacanja,a ponajvise Amar,jer nije jednom otvoreno rekao pred cijelom javnoscu.Da mu je kvalitet ekipe nikakav i jadan.
Da na kraju rezimiram,mislim da je Amar razvucen izmedju par stvari,a to su:nedostatak novca,sumnjiva vrijednost potencijalnih prinova,slab kvalitet vlastitog pogona.Nije mu nimalo lako,praviti dobre rezultate,traziti igrace,i na kraju se morati zadovoljavati sa prosjecnim igracima na trzistu i sam svijestan da nemaju kvalitet za Zelju,a ono sto imalo valja mora pokusavati dovesti na foru tipa igraces u Zelji,ali te fore papci ne cijene.Voli on zaraditi 5 hiljada i propasti.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.