Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ko su oviKawhi je napisao/la:
stidi se,ne znas ko je Emir Sulejmanovic i Jusuf NurkicMB7 je napisao/la:Ko su oviKawhi je napisao/la:
arelinho je napisao/la:stidi se,ne znas ko je Emir Sulejmanovic i Jusuf NurkicMB7 je napisao/la:Ko su oviKawhi je napisao/la:
zanimljivo i ovdje kratkonogi u barci a dugonogi u realu.
Na Ronaldu se tačno vidi da ne može. Ebem i njega i njegovo forsiranje i želju za Zlatnom loptom.
dobar si momakCap17an je napisao/la:Na Ronaldu se tačno vidi da ne može. Ebem i njega i njegovo forsiranje i želju za Zlatnom loptom.
Odlicna stvar za Real Madrid,imat ce Ronaldo vremena da se odmori i zalijeci ovu povredu pred pocetak sezone.
Edit:
Mozda i nece.
Kakva lopta...
Edit:
Mozda i nece.
Kakva lopta...
HoceDzoni je napisao/la:Mozda i nece.![]()
Kakva lopta...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- anonymousHD
- Kontakt:
Ako Bog da.Lillard je napisao/la:HoceDzoni je napisao/la:Mozda i nece.![]()
Kakva lopta...
tacno se vidi da ne moze, povreda koja znaci kraj njegove karijere itd itdanonymousHD je napisao/la:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kroos no vendría al Madrid si no salen Di María o Khedira ,krosic ne zeli da bude zamjena 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
pa dokle idu ove izvale jbt
a ova djecica jos gora pa povjeruju u svasta
svaki drugi igrac koji fura ovu frizuru ima ove slicne linije sa strane
,vidio sam prije ronalda na minimum 20 fudbalera ovakvo nesto slicno
ne mogu se nacuditi ljudima koji povjeruju u ovakve izvale i nebuloze,koji mentalni sklop moras imat da povjerujes u ovo ,
ko bez mozga
svaki drugi igrac koji fura ovu frizuru ima ove slicne linije sa strane
ne mogu se nacuditi ljudima koji povjeruju u ovakve izvale i nebuloze,koji mentalni sklop moras imat da povjerujes u ovo ,
ko bez mozga
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Zasto ne bi povjerovali kad Ronaldo stalno pravi ovakve akcije i pomaze djeci. Ima kamara video priloga djece kojoj je pomogao i platio operacije.
Sto se lobotomci upalise odmah
Sto se lobotomci upalise odmah
zašto me ne čudi da si ti prvi uredu da ovo demantuješbarca_87 je napisao/la:pa dokle idu ove izvale jbt![]()
![]()
![]()
![]()
svaki drugi igrac koji fura ovu frizuru ima ove slicne linije sa strane,vidio sam prije ronalda na minimum 20 fudbalera ovakvo nesto slicno
ko bez mozga
ne kažem da je ovo istina, ali je fascinantno koliko ti mrziš ronalda i real madrid
naprijed rejal
felgo ti meni svakim danom i komentarom koji na neki nacin pokusava ocrniti real madrid sve vise i vise licis na lovca elmera fada dok lovi duska dugouska 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.