Gorki je napisao/la:Protiv Čelika igramo u nedjelju 26.7.2015 od 17:00 uz direktni prijenos na BHT1.
SVI U ZENICU!
ZAŠTO U 17:00 ????
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Gorki je napisao/la:Protiv Čelika igramo u nedjelju 26.7.2015 od 17:00 uz direktni prijenos na BHT1.
SVI U ZENICU!
ultrasstyle_tz je napisao/la:to za raspored casova je fantasticna ideja..kako nas prate ne bi me cudilo da je i realiziraju

dzekooooTz je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:to za raspored casova je fantasticna ideja..kako nas prate ne bi me cudilo da je i realiziraju
nesto ovako ahahahah
Znaš da Mramoru nije mrsko... Još da nije vruće ovako.Heller je napisao/la:Mramor ce za 2-3 sata izbacit raspored ko hljeb
moje je jeftinija varijantaZodiac je napisao/la:Zato sam stavio 8 pa nek predcas stave na broj 1a ovo je na brzinu bilo ,moze se to jos preuredjivati
.
na kolicinu u stampariji 3-4 pfeninga komad mozda i jeftinijeultrasstyle_tz je napisao/la:imaju djeca i predcas mozda nekadhahahaha
al da nije preskupo to jbt..ko zna koliko ima djece, a nema garant ispod 7-8.000, a koliko je print u boji

solinas je napisao/la:Znaci ekipa nam SE vratila SA priprema.
Svi u pogonu.Niko pod suspenzijom.kompletni u zenicu.
Nagovaram zenu da idemo na sportski dan u nedelju haha
Kako ste vi zadovoljni pojacanjima.pripremama.
solinas je napisao/la:Target
Slazem SE.odosmo u ****...ni igraca.ni uprave.ni para.ni Stadion nam nece graditi.azmir SE sprda...
Hajde dodji da placemo zajedno
Vratio se igrao je sad ovo drugo poluvrijeme protiv draveCoraco je napisao/la:S mog stanovišta zadovoljan sam pripremama i pojačanjima. Šef također zadovoljan ekipom tako da možemo početi![]()
Da li se Kiso zvanično priključio ekipi tj vratio ? ako neko zna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.