Treba nam do kraja Dzeno Uscuplic

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Gdje je sad onaj Dudić kad ga čovjek treba
Malo sam ti ispravio post ako nemaš ništa protiv
A sto mislis da je Hus plakao na Tv onoliko...
Nijedan nije za prve, ali mogu biti za rotacije, klupe, jos su mladi moguce da se naviknu na nas stil igre...JavierBosnia je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:38Pricamo o najkvalitetnijoj ekipi, a 3 igraca Mladosti koja je haman u zoni ispadanja bi igrali kod nas u prvoj (Alic, Hiros, Hadzic)
pitao ga tobe sjecas se sta je bilo na drugom dnevniku RTV Beograd u 19 i 30 davne 1985. Husref odma poceo plakati
Ti do skora Vinka dizo u nebesa, prorico mu budućnost jer ide sve steb by step, sad kao "obzirom kakav je.." i tražiš njegovu zamjenu, u prevodu volio bi da dobije nogu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:40Ako smo pametni ovo do kraja prvenstva pokusati odigrati na neku borbu i sl. U smislu da nalozimo igrace, i da pokusamo izvuci na taj nacin maksimum iz njih, ali s obzirom kakav je Vinko, nista od toga.
Treba nam do kraja Dzeno Uscuplic![]()
Priča se po Kaknju da mu je Emir poručio ''Tobe pichko nemoj me čekati tu jer bacam smeće u drugoj ulici..'' vidjet ćemo raspletVanja8 je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:59Tobe je ba human, bije ali ne boli...![]()
Željezničaru gostuju 31. kolo, do tad će komšinice možda i teoretski izgubit šansu za evropu.skoroalen je napisao/la: ↑16 apr 2021, 03:58Ma kiksat će i oni do kraja ba, prije svega na Grbavici neće dobit, Želju će Blaž makar toliko razdrmat. Ni Veleža dole ne mogu dobit, nema šanse. Takođe sa Zrinjskim će bit čupavo. To su tri ekstra teške tekme nakon nas. Mi nakon njih imamo dvije (Zrinjski i derbi, donekle Tuzla s kojom i oni moraju igrat). Bitno je samo ne izgubit za vikend da pritisak ne poraste.
Jok nisu, nisu u tvojoj glavi gdje je prica mi smo najbolji. Podrzavam i ja momke, ima dosta i do toga da skupa igraju jedan duzi period za nase uslove, al pricamo o individualnoj kvaliteti.Denchi je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:54Nijedan nije za prve, ali mogu biti za rotacije, klupe, jos su mladi moguce da se naviknu na nas stil igre...JavierBosnia je napisao/la: ↑16 apr 2021, 11:38Pricamo o najkvalitetnijoj ekipi, a 3 igraca Mladosti koja je haman u zoni ispadanja bi igrali kod nas u prvoj (Alic, Hiros, Hadzic)
Yebo utakmicu sa njima, imaju teži raspored od nas generalno. Nije samo željo u pitanju.BordoSarajevo je napisao/la: ↑16 apr 2021, 12:04Željezničaru gostuju 31. kolo, do tad će komšinice možda i teoretski izgubit šansu za evropu.skoroalen je napisao/la: ↑16 apr 2021, 03:58Ma kiksat će i oni do kraja ba, prije svega na Grbavici neće dobit, Želju će Blaž makar toliko razdrmat. Ni Veleža dole ne mogu dobit, nema šanse. Takođe sa Zrinjskim će bit čupavo. To su tri ekstra teške tekme nakon nas. Mi nakon njih imamo dvije (Zrinjski i derbi, donekle Tuzla s kojom i oni moraju igrat). Bitno je samo ne izgubit za vikend da pritisak ne poraste.
Njima bi stogodišnjica bila uspješna kad bi nas mogli zakinut da ne uzmemo titulu, zaboravili bi sve probleme, i igrači i navijači. "Bolje Zrinjski nego cigani".
Mislim da bi oni prije halalili sebi evropu zarad guranja Borca da bi nas zakinuli. Oslonit se na njih za naše dobro je jako naivno.
A zato ga Tobe nije jos jamio
Emir i Tobe.. ali nije rat još izgubljen