Hvala pašadzekooooTz je napisao/la:Vratio se igrao je sad ovo drugo poluvrijeme protiv draveCoraco je napisao/la:S mog stanovišta zadovoljan sam pripremama i pojačanjima. Šef također zadovoljan ekipom tako da možemo početi![]()
Da li se Kiso zvanično priključio ekipi tj vratio ? ako neko zna
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nisam shvatio s kime i sta, ali sredicemo nesto basolinas je napisao/la:Target
Izvini Sto ovako pisem nemogu na PP.
Mozel SE srediti jedan selfi mojim sinovima SA ZZ
I seljakom.vidimo SE na tusnju brate
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
-
dzekooooTz
- Kontakt:

Iza našeg tima su mukotrpne pripreme na Kupresu i slovenačkom Pohorju. Od danas broje se posljednji dani do početka Premijer lige i prvog izazova - nedjeljnog gostovanja kod Čelika.
Husref Musemić ističe da je zadovoljan urađenim poslom u pripremnom periodu:
"Imali smo sjajne uslove, sve smo uradili kako smo isplanirali i spremni dočekujemo početak prvenstva. Najvažnije je da nismo imali povreda i da će svi fudbaleri zdravi ući u start sezone. Gledajući sa rezultatskog aspekta priprema u Sloveniji i tu možemo biti zadovoljni. Odigrali smo četiri utakmice, dobili dvije uz jedan remi i poraz.".
Ono što posebno može radovati struku Crveno - crnih je to da je na Tušnju ostao kostur prošlosezonskog tima. Novi kapiten tima je Zeba, ekipi se priključio i Kiso, te se uz par pojačanja konkurencija u timu dodatno pojačala.
"Možemo reći da smo u ovom trenutku zaokružili igrački kadar, no još uvijek postoji mogućnost da ekipu dodatno pojačamo. U tom slučaju bismo doveli još jednog igrača, ali vidjećemo kako će ova ekipa izgledati kad počne prvenstvo. Naše ambicije su svakako veće od borbe za opstanak", poručuje Musemić čija ekipa će uoči nedjeljnog derbija sa Čelikom odigrati generalku protiv Sloge iz Simin Hana. Meč će se odigrati u srijedu u Simin Hanu. Što se tiče prvog premijerligaškog izazova, Čelika, Musemić kaže:
"Prošle sezone smo na Bilinom polju odigrali zaista jednu dobru utakmicu. Mislim da je ove sezone Čelik nešto slabiji, ali to ništa ne znači. Mi ćemo morati ati sve od sebe ukoliko želimo u Zenici ostvariti dobar rezultat.".
ETO GA U SRIJEDU PROTIV SLOGE
Raspored casova hahahha
Pa ljudi imamo boljih zamisli za kampanje nego FIFA...
Svaka cast...
Pa ljudi imamo boljih zamisli za kampanje nego FIFA...
Svaka cast...
samo Sloboda
Prvi golman Club Brugge-a i australijske reprezentacije Mat Ryan potpisao je sa Valenciom sto vjerovatno znaci da ce Pirija ukoliko je zadovoiljio potpisati ovih dana uz veliku mogucnost da se ubrzo nametne kao jedinica.
men nikako ne ide u glavu da onoliki led ekran stoji kraj Omege, a u nas na Tušnju dva i po puta manji
a što se tiče kampanje još samo da počnemo rižu, šećer, makarane ko Bingo pakovat i to je to, super to ide svee
a što se tiče kampanje još samo da počnemo rižu, šećer, makarane ko Bingo pakovat i to je to, super to ide svee
Sébastien Bruzzese Sébastien Bruzzese
Keeper
Mar 1, 1989 (26) Belgium
Italy 400 Th. €
41 6640.png
Jens Teunckens Jens Teunckens
Keeper
Jan 30, 1998 (17) Belgium
51
Quintijn Steelant Quintijn Steelant*
Keeper
Jan 30, 1997 (18) Belgium
Metju Rajan je već izbrisan sa spiska igrača Briža na Transfermarktu.
Keeper
Mar 1, 1989 (26) Belgium
Italy 400 Th. €
41 6640.png
Keeper
51
Keeper
Metju Rajan je već izbrisan sa spiska igrača Briža na Transfermarktu.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 21 jul 2015, 00:25, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
-
dzekooooTz
- Kontakt:
sad ce i kod nas izac nove cjene na transfermarketu pa mozda dobijemo i malo vise para za pirica 
sloboda72 je napisao/la:Mathew Ryan Mathew Ryan
Keeper
Apr 8, 1992 (23) Australia
England 7,00 Mill. €
16 3508.png
Sébastien Bruzzese Sébastien Bruzzese
Keeper
Mar 1, 1989 (26) Belgium
Italy 400 Th. €
41 6640.png
Keeper
51
Keeper
JA OČEKUJEM DA PIRIĆ POTPIŠE. BRIŽU SAD OSTAJE SAMO BRUZZESE. OVA PREOSTALA DVOJICA GOLMANA SU DJECA.
Danas u 15:45 Metju Rajan je bio na spisku igrača Briža.
Ja volim FK Tuzla City
-
dzekooooTz
- Kontakt:
ma nas je problem sto nemamo iskustva u prodaji igraca za razliku od zelje,sarajeva itd
Kenan Piric Kenan Piric
Keeper
Jul 7, 1994 (21) Bosnia-Herzegovina 200 Th. €
- 10262.png
Mirza Hamzabegovic Mirza Hamzabegovic
Keeper
Jul 11, 1990 (25) Bosnia-Herzegovina 150 Th. €
- default.jpg
Aleksandar Nikolic Aleksandar Nikolic
Keeper
Jun 30, 1989 (26) Montenegro 100 Th. €
Pirić je još uvijek u Slobodi. (večeras)
Keeper
Jul 7, 1994 (21) Bosnia-Herzegovina 200 Th. €
- 10262.png
Mirza Hamzabegovic Mirza Hamzabegovic
Keeper
Jul 11, 1990 (25) Bosnia-Herzegovina 150 Th. €
- default.jpg
Aleksandar Nikolic Aleksandar Nikolic
Keeper
Jun 30, 1989 (26) Montenegro 100 Th. €
Pirić je još uvijek u Slobodi. (večeras)
Ja volim FK Tuzla City
Pa normalno da jeste kada nije Jos potpisao za briz.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
dzekooooTz je napisao/la:ma nas je problem sto nemamo iskustva u prodaji igraca za razliku od zelje,sarajeva itd
ZNA PREDSJEDNIK HUSIĆ OVAJ POSAO, ITEKAKO. NE BI VALJALO DA MENADŽER UPRSKA.
Ja volim FK Tuzla City
Na stadionu ce u Avgustu biti organizovan Tuzla Beer Fest
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Suljo20002
- Kontakt:
Je li to prvi put da se odrzaje ta manifestacija kod nas ?Heller je napisao/la:Na stadionu ce u Avgustu biti organizovan Tuzla Beer Fest
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
nije, mislim da je ovo 3. ili 4. put..obicno je bila gore na platou ispred Merkatora, jedna mislim i da je na parkingu panonskog bila- i obicno je bila u oktobru...a ovo sad stadion i to, sve ima svoje zasto 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ukoliko sati se igra generalkadzekooooTz je napisao/la:
Iza našeg tima su mukotrpne pripreme na Kupresu i slovenačkom Pohorju. Od danas broje se posljednji dani do početka Premijer lige i prvog izazova - nedjeljnog gostovanja kod Čelika.
Husref Musemić ističe da je zadovoljan urađenim poslom u pripremnom periodu:
"Imali smo sjajne uslove, sve smo uradili kako smo isplanirali i spremni dočekujemo početak prvenstva. Najvažnije je da nismo imali povreda i da će svi fudbaleri zdravi ući u start sezone. Gledajući sa rezultatskog aspekta priprema u Sloveniji i tu možemo biti zadovoljni. Odigrali smo četiri utakmice, dobili dvije uz jedan remi i poraz.".
Ono što posebno može radovati struku Crveno - crnih je to da je na Tušnju ostao kostur prošlosezonskog tima. Novi kapiten tima je Zeba, ekipi se priključio i Kiso, te se uz par pojačanja konkurencija u timu dodatno pojačala.
"Možemo reći da smo u ovom trenutku zaokružili igrački kadar, no još uvijek postoji mogućnost da ekipu dodatno pojačamo. U tom slučaju bismo doveli još jednog igrača, ali vidjećemo kako će ova ekipa izgledati kad počne prvenstvo. Naše ambicije su svakako veće od borbe za opstanak", poručuje Musemić čija ekipa će uoči nedjeljnog derbija sa Čelikom odigrati generalku protiv Sloge iz Simin Hana. Meč će se odigrati u srijedu u Simin Hanu. Što se tiče prvog premijerligaškog izazova, Čelika, Musemić kaže:
"Prošle sezone smo na Bilinom polju odigrali zaista jednu dobru utakmicu. Mislim da je ove sezone Čelik nešto slabiji, ali to ništa ne znači. Mi ćemo morati ati sve od sebe ukoliko želimo u Zenici ostvariti dobar rezultat.".
ETO GA U SRIJEDU PROTIV SLOGE
BALL DON'T LIE
4 Put cini mi se, dvaput Merkator, jednom Parking Panonskog, haj makar ce izravnat one grbe na terenuSuljo20002 je napisao/la:Je li to prvi put da se odrzaje ta manifestacija kod nas ?Heller je napisao/la:Na stadionu ce u Avgustu biti organizovan Tuzla Beer Fest
Nullius in verba
Ne znam,ja samo prenosim kako piše.Mada i ovo je idealno vrijeme.sloboda72 je napisao/la:Gorki je napisao/la:Protiv Čelika igramo u nedjelju 26.7.2015 od 17:00 uz direktni prijenos na BHT1.
SVI U ZENICU!
ZAŠTO U 17:00 ????
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Suljo20002
- Kontakt:
Pa Celik je prijavio utakmice u dnevnom terminu.Mislim da je zbog toga.Gorki je napisao/la:Ne znam,ja samo prenosim kako piše.Mada i ovo je idealno vrijeme.sloboda72 je napisao/la:Gorki je napisao/la:Protiv Čelika igramo u nedjelju 26.7.2015 od 17:00 uz direktni prijenos na BHT1.
SVI U ZENICU!
ZAŠTO U 17:00 ????
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.