Umri keruLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:52Ovima sto svasta “fino” zele “ cetaljima genocidasima”, htio bih da pozelim jos par mandata vice zeljkovica zajedno sa prodanim balijanderima, da umrete ko pasčad od muke i puknutih cireva.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Imali ste priliku, nije vam tada odgovaralo.Machak je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:47Upravo tako i nista drugo, dok se klubovi ne udruze za svoja prava nema dalje.PonosniSmogovci je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:44Svi klubovi PL su krivi za ovu smjehuriju. Niko neće i ne smije da se pobuni. Svi titraju oko Vice i ubijeđen sam da je obrnuta situacija da bi sve isto bilo.
- BordoBBoja
- Kontakt:
Jesu tvoji roditelji ucestvovali ili su samo prevozili?LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:52Ovima sto svasta “fino” zele “ cetaljima genocidasima”, htio bih da pozelim jos par mandata vice zeljkovica zajedno sa prodanim balijanderima, da umrete ko pasčad od muke i puknutih cireva.
-
- Kontakt:
Ma pucali po sarajvu 92..BordoBBoja je napisao/la: ↑04 mar 2023, 16:05Jesu tvoji roditelji ucestvovali ili su samo prevozili?LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:52Ovima sto svasta “fino” zele “ cetaljima genocidasima”, htio bih da pozelim jos par mandata vice zeljkovica zajedno sa prodanim balijanderima, da umrete ko pasčad od muke i puknutih cireva.
Šta je ovo po travnjaku Grbavice?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- BordoBBoja
- Kontakt:
Prije da su aplaudirali kad se ferhadija miniralaLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑04 mar 2023, 16:07Ma pucali po sarajvu 92..BordoBBoja je napisao/la: ↑04 mar 2023, 16:05Jesu tvoji roditelji ucestvovali ili su samo prevozili?LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:52Ovima sto svasta “fino” zele “ cetaljima genocidasima”, htio bih da pozelim jos par mandata vice zeljkovica zajedno sa prodanim balijanderima, da umrete ko pasčad od muke i puknutih cireva.
Nema od ovog travnjaka više ništa, bruka.

Tako, da ne bude da sam džaba pitao

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- RollingPaper
- Kontakt:
Sudjenje ocigledno domacinsko
A ovaj teren je dokaz da nista nije za nas
A ovaj teren je dokaz da nista nije za nas
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Evo ušle su i fukare. Svih 15
Slušaj kopile jadno, nabijem i tebe, i Vicu i tvoji genocidnu tvorevinu na kur.ac... I to ovaj osunećeni...LaHaineLaHaine je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:52Ovima sto svasta “fino” zele “ cetaljima genocidasima”, htio bih da pozelim jos par mandata vice zeljkovica zajedno sa prodanim balijanderima, da umrete ko pasčad od muke i puknutih cireva.
Polako, sve ce doci na svoje pa i tebe i takvih kao ti neće biti više. A ti sjedni i gledaj " svoje " jer neće još dugo trajati.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Ne mogu naći prenos sa Grbavice?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Joj Bukvica hahahahah
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Šta kažu manjejaci, kakvo je suđenje na grbavici ? 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav glupan 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Penal ko neboder, navijač sam Slobode, nije niko kriv Bukviću što je glup ko tri qrca
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE