Na Areni mozete gledati
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Napokon uso da igra hahahahah 
Na Areni mozete gledati
Na Areni mozete gledati
don_burza je napisao/la:hodza hutbu prekinuo da kaze da dzeko igra
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ovaj City nikad gori, i bolje mu je da bježi, još sa punim koferom. 
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Ma dobro ipak nije ova igra koju Shiti igravedator je napisao/la:Ovaj City nikad gori, i bolje mu je da bježi, još sa punim koferom.
Ovo nije dobro sto je igrao,,,izgleda da ce ipak ostati,,,, i kad dobije malo vremena da igra,,ovako ce slicno odigrati..
- anonymousHD
- Kontakt:
Hodat po terenu ne zna...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ubacio ga je cisto onako,Dzeko ce 100% otici u narednih 10 dana...Kakav ostanak kakvi bakraci
Ovaj City je smijesan klub,mogu dovesti jos 100 igraca najkvalitetnijih i opet ce igrati ovako usrano i smijesno kao sto uvijek i igraju,svako svoje tjera...Pelegrini igra sa 100 veznih igraca,da ima jos juznoamerikanaca i spanaca u timu i njih bi ubacio nekako nagurao,nisu bitne pozicije na kojim igraju....
Ovaj City je smijesan klub,mogu dovesti jos 100 igraca najkvalitetnijih i opet ce igrati ovako usrano i smijesno kao sto uvijek i igraju,svako svoje tjera...Pelegrini igra sa 100 veznih igraca,da ima jos juznoamerikanaca i spanaca u timu i njih bi ubacio nekako nagurao,nisu bitne pozicije na kojim igraju....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
City nastavio sa igrama iz prošle sezone, bez ikakve ideje, Nasri carini loptu do bevijesti, Yaya nije onaj stari, Silva nema s kim da igra, Sterling pada prilikom svakog kontakta... Džeko u svom letargičnom modu, bez ikakve želje... teško da će ova ekipa biti ozbiljan konkurent Chelseaju, Arsenalu ili Unitedu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Mislim da ne znaci puno ovo sto je igrao danas. Mislim da ni agurea ni bonya nije bilo i konkurenciji. Ovo je samo zato radi izjave pelea. Tesko se cijenkat oko igraca kad trener izjavi da ce se prodati.
Prica se da ostaje dok ne ode, a eto, ima jos nesto jace od mjesec dana, pa cemo vidjeti 
Ma to ne zna jos niko osim njih ukljucenih u to sve.
Ma to ne zna jos niko osim njih ukljucenih u to sve.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, jesi vidio 'elite' koja je s njim usla s klupe: Zuculini, Lopes, Roberts, Icenacho...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Mislim da ne znaci puno ovo sto je igrao danas. Mislim da ni agurea ni bonya nije bilo i konkurenciji. Ovo je samo zato radi izjave pelea. Tesko se cijenkat oko igraca kad trener izjavi da ce se prodati.
- Goalgetter
- Kontakt:
Zna se da se ne zna nista.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nemoj tako. Patrick Roberts je "Engleski Messi"SlevinKelevra je napisao/la:Pa, jesi vidio 'elite' koja je s njim usla s klupe: Zuculini, Lopes, Roberts, Icenacho...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Mislim da ne znaci puno ovo sto je igrao danas. Mislim da ni agurea ni bonya nije bilo i konkurenciji. Ovo je samo zato radi izjave pelea. Tesko se cijenkat oko igraca kad trener izjavi da ce se prodati.Bespotrebno potpuno.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mediaset: Roma chief Sabatini will fly to London in the next days to try and sign Dzeko. City 'want to raise money' and could lower demands.
-
Evil Genius II
zbigniew boniek
“Roma need a centre-forward. They’ve been saying for years that Edin Dzeko is phenomenal, but he’s 29 years old now. To me he seems a bit washed up and would come here for a final big contract.
“He’s a decent player, but Roma need a real striker who wants to make his mark.”
- legenda reala
- Kontakt:
a sam je krivGoalgetter je napisao/la:Zna se da se ne zna nista.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kazu Arsenal nudi vise love za Dzeku, a i u stanju su mu ponudit bolji ugovor od Rome. Sto se mene tice moze i u Arsenal, neka se bori sa Giroudom za prvih 11. Moze njega Dzeko skinuti, ako vrati staru formu.
Džeko još malo neće moći ni Amru skinut a kamoli Girouda
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], izdzezveubrazil i 17 gostiju.