FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Gigant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Gigant » 02 jun 2011, 15:54

Ova liga je fuj......cuj da se isto kazni zeljeznicar i borac.....to moze samo u ovoj drzavi
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 02 jun 2011, 16:05

Gigant je napisao/la:Ova liga je fuj......cuj da se isto kazni zeljeznicar i borac.....to moze samo u ovoj drzavi
sta reci nego jad i cemer,bolje da se savez suspendovao jer su ovim dobili jos veca prava i zato su kaznjeni ovako mizerno,inace da je neka druga zemlja u pitanju udarili bi ih po dzepu nebi vise smjeli u krugu od 200km od stadiona to ime da spomenu!
Fina Gradska sarajevska raja

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 02 jun 2011, 16:06

Željezničar kažnjen sa 3.500 KM zbog omalovažavanja Kupa BiH, odnosno zbog toga što igrači sarajevskog premijerligaša nisu na vrijeme istrčali na teren.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 02 jun 2011, 16:07

zubizareta je napisao/la:
Gigant je napisao/la:Ova liga je fuj......cuj da se isto kazni zeljeznicar i borac.....to moze samo u ovoj drzavi
sta reci nego jad i cemer,bolje da se savez suspendovao jer su ovim dobili jos veca prava i zato su kaznjeni ovako mizerno,inace da je neka druga zemlja u pitanju udarili bi ih po dzepu nebi vise smjeli u krugu od 200km od stadiona to ime da spomenu!
da je neka druga zemlja kaznili bi ih sa oduzimanjem bodova + novcana kazna.....ali mi zivimo u bosni....eto ne moraju oduzimati bodove, ali ga kazni sa maksimalnom kaznom, a ne ovako u dupe se uvlaciti
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 jun 2011, 16:07

Ma kazne samo da raji zamazu oci dalje nista, sad ovi iz Sirokog da su pametni i zalbu odma uputiti
NO PYRO NO PARTY

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 02 jun 2011, 16:13

ako je Zeljo vrijedjao kup nase drzave onda su oni skandiranjem Mladicu vrijedjali cijelu BIH znaci kazna je prejadna!
Fina Gradska sarajevska raja

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 02 jun 2011, 16:32

Ja bi prije rekao da su Borac kaznili zbog nedovoljne podrske monstrumu...FUJJJJJJJJJJJ
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 02 jun 2011, 16:39

Možel link da čujem skandiranje Lazaru Popoviću,nesšto ide hajde lazare ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 jun 2011, 16:56

ovo nema nigdje...nama i celiku i BORCU ista kazna....ma fuj
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 02 jun 2011, 17:21

Može li mi neko odgovoriti šta je sa Arminom Hodžićem (je li potpisao za Liverpool) i ima li kakvih novosti u vezi izgradnje stadiona???

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 02 jun 2011, 17:37

Želji kazna zbog poštivanja vlastitih navijača !

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... h-navijaca
:oops:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 02 jun 2011, 17:39

Jeste vidjeli kazni,znači Čelik nije kažnjen za upadanje njihovog igrača na stadion i udaranje nogom našeg igrača,a mi smo kažnjeni 8000 maraka zbog odgurivanja Slavijinog golmana od strane našeg navijača,dalje znači nama kazna ista kao i Borcu gdje njegovi navijači daju podršku fašizmu i ratnom zločincu (optuženom za ratni zločin),i to sve u isti koš,da nije smješno bilo bi žalosno :twisted:

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 02 jun 2011, 17:45

Blagoje Bratić je napisao/la:Jeste vidjeli kazni,znači Čelik nije kažnjen za upadanje njihovog igrača na stadion i udaranje nogom našeg igrača,a mi smo kažnjeni 8000 maraka zbog odgurivanja Slavijinog golmana od strane našeg navijača,dalje znači nama kazna ista kao i Borcu gdje njegovi navijači daju podršku fašizmu i ratnom zločincu (optuženom za ratni zločin),i to sve u isti koš,da nije smješno bilo bi žalosno :twisted:
ma ovo nema nigdje ba...mater im J*** treba se zaliti na ovu odluku, znaci nisu neke pare ali ne moze biti isto nema sansi...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 02 jun 2011, 17:45

Volimo tebe, volimo tebe, a njih ko j*be, a njih ko j*be 8-)
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 02 jun 2011, 18:25

Savez jos jednom pokazao da je sklon pritiscima i da se mora uvlačiti osobama iz RS, da ne bi bilo problema sa miletom od Laktaša. SMIJEŠNO!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 02 jun 2011, 18:39

Evo, upravo su odredili cijenu žrtava genocida... 8000 žrtava = 3500 KM ili 2000 KM u slučaju Slavije. STOKA!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 02 jun 2011, 19:19

Pa ima sada taj komitet za normalizaciju,oni upravljaju savezom;kao prvo iskljuciti dozivotno te clanove komisije koja je donijela kazne i zabraniti im rad u sportu.Kao drugo donijeti nove kazne u skladu sa pravilnikom,valjda postoji.Kao trece ako treba konsultovati se sa UEFA i sa te strane pojacati malo pritisak.Zakon je kazni po dzepu+ tekme bez publike,pa ce ko bubice biti.Ja ne bih na ovom stao,ako ovako ostane pishaj i komitet,najbolje da su nas ukinuli

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 02 jun 2011, 19:34

Jeste, Amar je i tito i mati i otac i bog i allah i sve i ako on kaže da će panj igrati u prvoj postavi, panj će igrati u prvoj postavi.[/quote]

Mislim da ti je pogresan stav, Amar jest vise od Tite u Zelji, ali daleko od toga da je bezgrijesan ili da nije sklon greskama.
Uostalom tvrdoglavo forsiranje Lazara prosle sezone sve govori, stagnirali su i Baljic i Nikolic i Bajro zbog kloca, zatim ne igranje Stancevskog kao najveceg pojacanja itd itd
Kada je dosao i preuzeo Zelju, javno je rekao da nema 4 igraca koji valjaju, nazalost otisli su i Bekric i Bucan i ostala su 2 da valjaju.
Osime Nyeme, sve sto je doveo prosle godine je bila fula (Colic, Vasilic, Stanceski, Nikolic ...)

On sklepa pitu od govana, ali ta **** iskljucivo sam bira i na tome mu svaka cast.

Pratim Zelju 20 godina, ali se ne sjecam 3 domaca poraza u jednoj polusezoni.Cak ni onda kada nam je Zmaj trpo 9 komada a Rudar iz Breze nas kanto ko budale.

Znaci Amar na stranu ima milion dobrih osobina i pozitivnih i da se pitam dao bih mu dozivtno da vodi Zelju, ali da je bezgresan nije i to treba priznati. Da je tvrdoglav isto tako tvrdoglav je.[/quote]

Kako onda ne skontas da je morao Smorac da bude sampion , pa jeste li pratili sta se sve desavalo ove sezone ? Sve protivnike osim Uskog hladno dobijes u kupu a u prvenstvu nemozemo meda , jeli to realno ? Zar nije bolje igrati El pa uzeti bar nesto para , imamo trofej iz kupa , a ovako bez statuta jos bi i propale sve vec ulozene pare ! Ne osporavajte ljudi ni na trenutak to sto Osim cini za nas jedini klub , naravno da grijesi svako ponekad , ljudski je ,ali mislim da sa njim imamo toliko pozitivnog da su suvisni pokusaji velikih fudbalskih forum strucnjaka( vjerujem da vecina takvih psuje sa tribina na domacim tekmama ) da pronađu dlaku u jajetu ! 8-)
Željezničar za život cijeli !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 02 jun 2011, 19:37

jos nema na glavnoj stranici te fine vijesti ili su te fine vijesti bile potpisivanjem sa juniorima ?
NO PYRO NO PARTY

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 02 jun 2011, 19:47

rusina_jr je napisao/la:
Kako onda ne skontas da je morao Smorac da bude sampion , pa jeste li pratili sta se sve desavalo ove sezone ? Sve protivnike osim Uskog hladno dobijes u kupu a u prvenstvu nemozemo meda , jeli to realno ? Zar nije bolje igrati El pa uzeti bar nesto para , imamo trofej iz kupa , a ovako bez statuta jos bi i propale sve vec ulozene pare ! Ne osporavajte ljudi ni na trenutak to sto Osim cini za nas jedini klub , naravno da grijesi svako ponekad , ljudski je ,ali mislim da sa njim imamo toliko pozitivnog da su suvisni pokusaji velikih fudbalskih forum strucnjaka( vjerujem da vecina takvih psuje sa tribina na domacim tekmama ) da pronađu dlaku u jajetu ! 8-)
Slazem se s tobom upotpunosti,klasicni primjer je kantanje Borca na Grbavici 3:0 sa istom ekipom.
svoj ti pos'o !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Mamba21 i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []