Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Naosvajali smo se dok je on branio.
Marca: King James : "Me gusta un poco más el Real Madrid" go pero go pero
AS: El Mónaco acepta negociar con el Madrid por Radamel Falcao
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
koji uzas ako dodje raspali falcao
pero, gigantu najveci, dovedi nam begovica, verrattija i kroosa/besica i nekog napadaca za klupice, moze neki od ovih sto je raul naveo, nema problema, svako normalan zna da u napadu moraju gospodariti ronaldo, bale i benz, to je jedino ispravno i najkvalitetnije moguce na svijetu
pero, gigantu najveci, dovedi nam begovica, verrattija i kroosa/besica i nekog napadaca za klupice, moze neki od ovih sto je raul naveo, nema problema, svako normalan zna da u napadu moraju gospodariti ronaldo, bale i benz, to je jedino ispravno i najkvalitetnije moguce na svijetu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Iturbe dabogda, taj ce namaRaul_64 je napisao/la:Ma doci ce Griezman/Iturbe za backupa i ajde..
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- tyler durden
- Kontakt:
Topsuhi je napisao/la:Marca: King James : "Me gusta un poco más el Real Madrid" go pero go pero![]()
Kasiljas je sve titule klepio, kome milo kome ...Sveti je napisao/la:Ako prodaju lopeza, možemo se 'alaliti s titulama.
Pa ako ga ne budemo zelili , oce.milanist je napisao/la:Iturbe dabogda, taj ce namaRaul_64 je napisao/la:Ma doci ce Griezman/Iturbe za backupa i ajde..![]()
![]()
Realno
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
e jest i klepio. Komotno nas je mogao da košta titule svojim direktnim krivicama.MB7 je napisao/la:Kasiljas je sve titule klepio, kome milo kome ...Sveti je napisao/la:Ako prodaju lopeza, možemo se 'alaliti s titulama.Lopez nula.
Sviđalo se to vama ili ne, Lopes je trenutno bolji golman od Ikera.
naprijed rejal
Mogla bi se otvoriti neka zajednicka tema za ikera i papeta ,u istoj su situaciji 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Sveti je napisao/la:e jest i klepio. Komotno nas je mogao da košta titule svojim direktnim krivicama.MB7 je napisao/la:Kasiljas je sve titule klepio, kome milo kome ...Sveti je napisao/la:Ako prodaju lopeza, možemo se 'alaliti s titulama.Lopez nula.
Sviđalo se to vama ili ne, Lopes je trenutno bolji golman od Ikera.
- Consigliere
- Kontakt:
Casillas je fenomenalno branio sve do pred kraj sezone kad mu je forma odjednom naglo pala. Imao je onaj kiks u finalu, al sjetite se onog zicera Gotzea za 1:1 u Madridu ili nekoliko odbrana protiv Borussije...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Istina, ali je mogao da se komotno poserre na to sve da nije bilo rame. Razlog pada forme očito leži u psihičkoj nekonstantnosti, i takav golman ne smije i ne treba braniti u bitnim utakmicama.Consigliere je napisao/la:Casillas je fenomenalno branio sve do pred kraj sezone kad mu je forma odjednom naglo pala. Imao je onaj kiks u finalu, al sjetite se onog zicera Gotzea za 1:1 u Madridu ili nekoliko odbrana protiv Borussije...
naprijed rejal
lik je depresivan, vidi mu se na faci
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
James Rodriguez "Volio bih jednog dana zaigrati u Španiji. To je moj san, jer španka liga je najbolja na svijetu. Koji klub? Radije bih u Real Madrid nego u Barcelonu!"
Sta reci...
El Tigre + James + Veratti i mozda Beg INMB7 je napisao/la:James Rodriguez "Volio bih jednog dana zaigrati u Španiji. To je moj san, jer španka liga je najbolja na svijetu. Koji klub? Radije bih u Real Madrid nego u Barcelonu!"
Sta reci...Perez
Lopez + Khedira OUT
Xabi jr. Na posudbu
PERO BOZE
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- Consigliere
- Kontakt:
Pazi, i meni je jasno da on nije isti golman kao prije 5 godina ali jednostavno nije realno ni da ga prodamo, ni da jos jednu sezonu presjedi na klupi. Lopez ce ici, Iker ce na gol, a ono sto se kupi ce braniti u Kupu Kralja. Ja bi volio vidjeti Bega na Bernabeu, ali ako ce sjediti na klupi i braniti jednom u mjesecu, onda nek ne dolazi. Treba skontati da spanci na Begovica ne gledaju kao mi, on je njima dobar golman prosjecog Stoeka, a nama bozanstvo.Sveti je napisao/la:Istina, ali je mogao da se komotno poserre na to sve da nije bilo rame. Razlog pada forme očito leži u psihičkoj nekonstantnosti, i takav golman ne smije i ne treba braniti u bitnim utakmicama.Consigliere je napisao/la:Casillas je fenomenalno branio sve do pred kraj sezone kad mu je forma odjednom naglo pala. Imao je onaj kiks u finalu, al sjetite se onog zicera Gotzea za 1:1 u Madridu ili nekoliko odbrana protiv Borussije...
btw. kakav ti je to potpis?
Fit Tony: I keep my friends close...
To tek sad vidis,davno ti ga je posvetio,bio je jedan i za mene ,al nema viseConsigliere je napisao/la: btw. kakav ti je to potpis?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.