FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- nidjo_barca
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Sto se tice Inieste,iskljucena je bilo kakva ozbiljna povreda.Danas ce se znati vise,dok prodje jos neke testove.
I Toure je napustio teren zbog fizickih poteskoca,ali to je neka mjera opreza.
Veoma vazna pobjeda sinoc,Ibra nastavio postizati golove,dobro za njega,a i za ekipu.Dosta tezak period,puno utakmica,malo vremena za odmor,svaka utakmica je bitna.
I Toure je napustio teren zbog fizickih poteskoca,ali to je neka mjera opreza.
Veoma vazna pobjeda sinoc,Ibra nastavio postizati golove,dobro za njega,a i za ekipu.Dosta tezak period,puno utakmica,malo vremena za odmor,svaka utakmica je bitna.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- juzni vjetar!
- Kontakt:
vidim niko nije spomenuo asistenciju ibre ledjima

La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Cini mi se da jesmo spomenuli,ne znam.Al strasno,lijepo spusti ledjima za Messia,ali odbrani golman.Hvata Ibra polako formu,pored toga sto zabija,igra odlicno.juzni vjetar! je napisao/la:vidim niko nije spomenuo asistenciju ibre ledjima![]()
![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
[youtube][/youtube]
Evo highlight za nas koji nismo gledali tekmu
Evo highlight za nas koji nismo gledali tekmu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ja sad prebaci na arenu sport, gledam rezultat 0-0, igra neki fcb sa nekim. kontam da nije barca, gledam dresove, reko nije. kad kasnije vratim ponovo i skontam da su oni ustvari. jes mi cudna ova kombinacija boja.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Evo,Iniesta ce pauzirati 10 dana,tako da nece igrati protiv Arsenala i Ath.Bilbaa.
Mnogi vrhunski strucnjaci kazu kako je Guardiola najbolji trener na svijetu.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- samir_tm87
- Kontakt:
nidjo_barca je napisao/la:Evo,Iniesta ce pauzirati 10 dana,tako da nece igrati protiv Arsenala i Ath.Bilbaa.
Kapelo je Kapelo
- nidjo_barca
- Kontakt:
Vrhunski strucnjaci,tj.treneri tako kazu,takvog su misljenja.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- HeavensWonder
- Kontakt:
Kapelu kapa dole, ali Guardiola je taj koji je skinuo 6 trofeja 
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- -Barcelona-
- Kontakt:
SUAREZ ZALJUBLJEN U BARCU I BARCELONU!
Lijepa vijest. Luis Suarez, Urugvajac koji trenutno igra za Ajax pokazao je još jednom svoje divljenje prema FC Barceloni i katalonskom glavnom gradu.
S obzirom da je FC Barcelona dugo u potrazi za čovjekom na lijevom krilu, mnogi ljudi se pitaju zašto se ne dovede Luis Suarez. Ovaj igrač ima samo 23 godina koji se iz utakmice u utakmicu ističe kao najbolji igrač Ajaxa. Trenutno na svom kontu ima 29 golova u 28 utakmica, te je prvi strijelac Starog kontinenta.
Sada kad smo se uvjerili u njegove igračke sposobnosti, moramo napomenuti i dvije, možda i najbitnije stvari u ovoj situaciji. Prvo, cijeli svoj život navijač je Barcelone i drugoo, njegova supruga je iz glavnog grada Katalonije. Ovo nismo rekli mi već on.
- Mislim da svi žele doći i igrati za Barcelonu. To je san za svakog igrača, a i moj je od djetinjstva. Vrlo često dolazim u Barcelonu. Tu se nalazi i porodica moje supruge i istina je da je to grad koji volim - kazao je Suarez.
Lijepa vijest. Luis Suarez, Urugvajac koji trenutno igra za Ajax pokazao je još jednom svoje divljenje prema FC Barceloni i katalonskom glavnom gradu.
S obzirom da je FC Barcelona dugo u potrazi za čovjekom na lijevom krilu, mnogi ljudi se pitaju zašto se ne dovede Luis Suarez. Ovaj igrač ima samo 23 godina koji se iz utakmice u utakmicu ističe kao najbolji igrač Ajaxa. Trenutno na svom kontu ima 29 golova u 28 utakmica, te je prvi strijelac Starog kontinenta.
Sada kad smo se uvjerili u njegove igračke sposobnosti, moramo napomenuti i dvije, možda i najbitnije stvari u ovoj situaciji. Prvo, cijeli svoj život navijač je Barcelone i drugoo, njegova supruga je iz glavnog grada Katalonije. Ovo nismo rekli mi već on.
- Mislim da svi žele doći i igrati za Barcelonu. To je san za svakog igrača, a i moj je od djetinjstva. Vrlo često dolazim u Barcelonu. Tu se nalazi i porodica moje supruge i istina je da je to grad koji volim - kazao je Suarez.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
I ja se slazem s tobom , Suarez je igracina , daleko najbolji igrac u nizozemskoj ligi .
A to sto obozava Barcelonu moze samo na dobro izaci , pokazao je da zna igrati , voli Barcelonu , a dolazi iz Ajaxa i vjerovatno bi se vrlo brzo navikao na Barcin stil igre.
A to sto obozava Barcelonu moze samo na dobro izaci , pokazao je da zna igrati , voli Barcelonu , a dolazi iz Ajaxa i vjerovatno bi se vrlo brzo navikao na Barcin stil igre.
To mu je garant zena rekla da kaze jel je iz Barcelone
Salim se dobar je igrac,ali nesigurna investicija u svakom slucaju,ako cemo dovoditi pojacanja bolje da dovedemo provjerenog igraca,realno on se jos nije pokazao na jacoj sceni Holandska liga je u svakom slucaju slabija od Spanske lige,a i u zadnje vrijeme hrpa tih nekih talenata koji predju u neki super jak tim pa se na kraju vrate odakle su dosli,naravno ne mora znaciti da bi i sa njim to bio slucaj ali ipak mislim da ima boljih rijesenja za poziciju lijevog krila
Salim se dobar je igrac,ali nesigurna investicija u svakom slucaju,ako cemo dovoditi pojacanja bolje da dovedemo provjerenog igraca,realno on se jos nije pokazao na jacoj sceni Holandska liga je u svakom slucaju slabija od Spanske lige,a i u zadnje vrijeme hrpa tih nekih talenata koji predju u neki super jak tim pa se na kraju vrate odakle su dosli,naravno ne mora znaciti da bi i sa njim to bio slucaj ali ipak mislim da ima boljih rijesenja za poziciju lijevog krila
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
slazem i meni je to nesogurno.volio bih da grijesim i da dodze u barcu i da bude odlican al stoji to da ima i boljih rjesenja za krilo.ne bih bas volio da fulamo tako bitan transfermiky_hz je napisao/la:To mu je garant zena rekla da kaze jel je iz Barcelone![]()
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Pa,imam slicno misljenje kao miky_hz.Veoma dobar igrac,ali veoma je vazno koga cemo ako Bog da dovest na tu poziciju,ne smijemo pogrijesiti.
Ali,sad je bitna utakmica protiv Arsenala u srijedu.Evo i pozvanih : Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Márquez, Puyol, Xavi, Ibrahimović, Messi, Bojan, Henry, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Milito, Maxwell, Abidal, Touré, Jeffren i Jonathan dos Santos.
Znaci,nema Inieste,povrijedjen je,nema ni Chigrinskog koji nema pravo nastupa.Abidal je pozvan na utakmicu,ne vjerujem da ce igrati,a i Pique je upitan.
Ali,sad je bitna utakmica protiv Arsenala u srijedu.Evo i pozvanih : Valdés, Pinto, Alves, Piqué, Márquez, Puyol, Xavi, Ibrahimović, Messi, Bojan, Henry, Keita, Sergio Busquets, Pedro, Milito, Maxwell, Abidal, Touré, Jeffren i Jonathan dos Santos.
Znaci,nema Inieste,povrijedjen je,nema ni Chigrinskog koji nema pravo nastupa.Abidal je pozvan na utakmicu,ne vjerujem da ce igrati,a i Pique je upitan.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- juzni vjetar!
- Kontakt:
on je igracina dokazuje se i u repki i u ligi evrope je imao sjajnih nastupa idealno je rjesenje na krilu
mlad je za njega se zanimaju govoto svi jaci klubovi 
La liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
Dobar je Suarez, ali opet mislim nedovoljno dobar za nas, nama treba fantastican igrac za tu poziciju jer to sebi mozemo i priustiti. Suarez ipak mislim nije taj, ja bi najvise volio tu vidjeti Di Mariju, ali opet samo ako se pokaze do kraja sezone i na mundijalu kao svjetski talenat i klasa, mada mislim da cemo najvjerovatnije na tu poziciju dovesti Vilju ili Riberija. Ja licno bi vise Vilju volio, jer momak moze igrati i ko krili i ko spic, davao bi dosta golova sigurno, mogao bi odigrati extra dvije tri sezone. Vilja je igrac koji je na pocetku sezone zbilja volio doci u Barcu, to je priznao Begeristain i rekao je da mu je veoma zao sto nije uspio realizovati taj transfer jer je Vilja u razgovoru s njim pokazao da zarko zeli u Barcu. Mislim nekako da ce on doci na ljeto 90% za nekih 35 miliona, i po meni bolji bi bio od Riberrija koji je isto extra jak i mozda atraktivniji, ali mislim da nama t treba covjek koji ce biti vise hladnokrvni realizator, nego asistent, kojih imamo i vise nego dovoljno. Vilja ce tu biti posebno dobar za domace lige i ovih takozvanih manjih utakmica jer cini mi se da je on igrac koji je uvijek gladan golova i zajedno sa Ibrom i Messijem bio bi to sigurno neki trio fantastiko, sve razliciti igraci, a opet bi mogli mislim saradjivati dobro i biti kompaktni izmedju sebe i sa ostatkom ekipe. Zamjene bi bili Pedro i Bojan i ja tu ne bi vise nista gomilao u napadu.
Ako izbacimo Arsenala, mislim da ce nam doci i Fabregas ovog ljeta vrlo vjerovatno, pa ako treba i da ga platimo velikim parama, npr 50 miliona + neki igrac. Jedino je pitanje zeli li on doci ili ne, a poslije jos jedne sezone bez trofeja, sto je je veoma izgledno, mislim da ce htjeti doci. Ova dvojica ce najvjerovatnije igrati u Barci sledece sezone i ja ne sumnjam da ce se dobro uklopiti jer i jesu igraci za nas stil igre. Ako dodje i Fabregas, mogli bi prodati i Keitu koji je bio pouzdan do sada, ali vec je pomalo i u godinama, i bolje ga prodati nego napraviti neko gomilanje igraca. Pored ove dvojice vjerovatno cemo dovesti i nekog beka, moj prvi izbor bi bio Lahm opet ponavljam jer moze igrati i lijevo i desno sto je vrlo bitno, a isto tako momak je vise puta rekao da je Barcu klub njegovih snova i on bi se uklopio u nas stil igre. Sto se tice stopera i golmana tu smo mirni, Pique i Puyol su tu i sledece sezone, Milita bi ja ostavio, Cirginski ce polako nadoci i igrat ce sa Piqueom u tandemu za koju sezono vjerovatno standardno, Rafu bi mogli i prodati dok se jos mogu solidne pare uzeti, isto tako ne trebamo zaboraviti da cemo fine pare uzeti i za Anrija, Caceresa, Hleba, Kiersona i Henrikea, novac koji se moze dobiti za sve njih bice dovoljan za dovodjenje Vilje, tako da opet mozemo se extra dobro pojacati a da budemo u tom nekom transfer minusu od 70 milionceka, sto za Barcin budzet nije nista strasno, a opet bicemo mirni sto se tice tih velikih transfera barem dvije-tri godine.
Ako izbacimo Arsenala, mislim da ce nam doci i Fabregas ovog ljeta vrlo vjerovatno, pa ako treba i da ga platimo velikim parama, npr 50 miliona + neki igrac. Jedino je pitanje zeli li on doci ili ne, a poslije jos jedne sezone bez trofeja, sto je je veoma izgledno, mislim da ce htjeti doci. Ova dvojica ce najvjerovatnije igrati u Barci sledece sezone i ja ne sumnjam da ce se dobro uklopiti jer i jesu igraci za nas stil igre. Ako dodje i Fabregas, mogli bi prodati i Keitu koji je bio pouzdan do sada, ali vec je pomalo i u godinama, i bolje ga prodati nego napraviti neko gomilanje igraca. Pored ove dvojice vjerovatno cemo dovesti i nekog beka, moj prvi izbor bi bio Lahm opet ponavljam jer moze igrati i lijevo i desno sto je vrlo bitno, a isto tako momak je vise puta rekao da je Barcu klub njegovih snova i on bi se uklopio u nas stil igre. Sto se tice stopera i golmana tu smo mirni, Pique i Puyol su tu i sledece sezone, Milita bi ja ostavio, Cirginski ce polako nadoci i igrat ce sa Piqueom u tandemu za koju sezono vjerovatno standardno, Rafu bi mogli i prodati dok se jos mogu solidne pare uzeti, isto tako ne trebamo zaboraviti da cemo fine pare uzeti i za Anrija, Caceresa, Hleba, Kiersona i Henrikea, novac koji se moze dobiti za sve njih bice dovoljan za dovodjenje Vilje, tako da opet mozemo se extra dobro pojacati a da budemo u tom nekom transfer minusu od 70 milionceka, sto za Barcin budzet nije nista strasno, a opet bicemo mirni sto se tice tih velikih transfera barem dvije-tri godine.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
eee romario ja bi vise volio da ti napises deset uzastopnih postova malo kracih nego ovako dugacke postove.pa covjece oci mi ispadose dok ja procitam 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- nidjo_barca
- Kontakt:
Fin post.Ali,ne treba se zamarati time sad,prvenstvo jos traje,vidjecemo ako Bog da na ljeto kako i sta ce se desavati u klubu.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Ma kakav Suarez...što dalje od Barce...Ima boljih koliko hočeš,a koji bi nama više odgovarali!!!
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
A i to sto kazes, pricat ce se na ljeto o ovome, poslije mundijala to ce i biti glavna tema jer nece biti tekmi, sto se tice transfera mi smo i najmirniji, sa nikog ne dovedemo opet smo najjaci, imamo igrace na svim pozicijama, imamo trenera, imamo mlade snage koje dolaze, naosvajali smo se titula tako da nismo nicim optereceni, mozemo samo da uzivamo. Nama treba samo da odrzimo dobru atmosferu i da igraci koje imamo ne izgube motiv, dok vecini drugih klubova fali puno toga.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.