Champions League 2022/2023
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Champions League 2022/2023
Ljudi našamaraju dvije najjače ekipe u takmičenju uz njih naravno. I opet se ovdje pokušava to ublažiti. Inter mora imati ludu sreću da bi imao neke šanse. Jedan Real je imao u 90 minuta 3 pokusaja. A imaju Vinija, Benzemu i Rodryga. Inter će u krajnjem slučaju imati upravo toliko prilika i ako ih ne iskoriste ništa od njih.
Kad je neko puno jači to treba i reći a ne pisati gluposti. Dvije klase iznad Intera je ovaj City. Tehnički i taktički skoro pa savršena ekipa.
Kad je neko puno jači to treba i reći a ne pisati gluposti. Dvije klase iznad Intera je ovaj City. Tehnički i taktički skoro pa savršena ekipa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Toneya prekrizi, 8 mjeseci suspenzije dobiorio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:22Kako nema napadaca na tržištu, ima samo treba platiti, od Osmihena, Kanea, Kolo Muania, Thurama, Lautara, Vlahovica, Toneya
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Znam da nije, al ima se izbora, za najvece klase mora da se plati, sumnjam da je Realu to problem, oni bi mozda prije nekog mladjeg, gledajuci njihovu teansfer politiku zadnjih godinaharden je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:26Jbga sad, pola tih nabrojanih nije klasa za ovo o cemu se prica.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:22Kako nema napadaca na tržištu, ima samo treba platiti, od Osmihena, Kanea, Kolo Muania, Thurama, Lautara, Vlahovica, Toneya
Kane je vec preskup za svoje godine.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma nije niko glup, svi znaju da je city favorit. Osim amela al nikad se ne zna. Los dan jednoj a dobar drugoj i ode sve u tri lijepe. Pa sjeti se opet ponavljam celsija. Protiv baye, koju je isto tad bio najjaca ekipa, nisu imali sanse i bayo povede celsi iz kornera ga zabi, plus penal imali.Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:27Ljudi našamaraju dvije najjače ekipe u takmičenju uz njih naravno. I opet se ovdje pokušava to ublažiti. Inter mora imati ludu sreću da bi imao neke šanse. Jedan Real je imao u 90 minuta 3 pokusaja. A imaju Vinija, Benzemu i Rodryga. Inter će u krajnjem slučaju imati upravo toliko prilika i ako ih ne iskoriste ništa od njih.
Kad se sve okrene mos se ti yebat. Male su sanse za tako nesto al vidjet cemo
- Shategabri
- Kontakt:
Onda da ni ne idu u Istanbul? Piši 3 0 i ćao!Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:27Ljudi našamaraju dvije najjače ekipe u takmičenju uz njih naravno. I opet se ovdje pokušava to ublažiti. Inter mora imati ludu sreću da bi imao neke šanse. Jedan Real je imao u 90 minuta 3 pokusaja. A imaju Vinija, Benzemu i Rodryga. Inter će u krajnjem slučaju imati upravo toliko prilika i ako ih ne iskoriste ništa od njih.
Koševo Zapad
- Romagnoli13
- Kontakt:
Taj Chelsea je bio slabiji od Bayerna, da. Ali isto tako taj Chelsea je imao nekoliko vrlo dobrih igrača + tri klasna veterana.soxx je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:31Ma nije niko glup, svi znaju da je city favorit. Osim amela al nikad se ne zna. Los dan jednoj a dobar drugoj i ode sve u tri lijepe. Pa sjeti se opet ponavljam celsija. Protiv baye, koju je isto tad bio najjaca ekipa, nisu imali sanse i bayo povede celsi iz kornera ga zabi, plus penal imali.Romagnoli13 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:27Ljudi našamaraju dvije najjače ekipe u takmičenju uz njih naravno. I opet se ovdje pokušava to ublažiti. Inter mora imati ludu sreću da bi imao neke šanse. Jedan Real je imao u 90 minuta 3 pokusaja. A imaju Vinija, Benzemu i Rodryga. Inter će u krajnjem slučaju imati upravo toliko prilika i ako ih ne iskoriste ništa od njih.
Kad se sve okrene mos se ti yebat. Male su sanse za tako nesto al vidjet cemo
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ove sezone jedino se Bayern donekle ravnopravno nosio sa Cityem da nije bilo one epizode Upamecana na Etihadu.Ovo što je večeras Real odigrao je u rangu Sloge iz Doboja.Da nije Tibo ovako branio hladno bi večeras popili 7-8 golova.Njima je potrebna rekonstrukcija ekipe Modrić i Kroos u penziju Militao i Rudiger dobri za klupe Benz takođe spreman za MLS.
City će rasuti u finalu Intera.Ovo će biti finale gdje je jedna ekipa izraziti favorit što ne pamtim da se desilo unazad 20 godina.
City će rasuti u finalu Intera.Ovo će biti finale gdje je jedna ekipa izraziti favorit što ne pamtim da se desilo unazad 20 godina.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 17 maj 2023, 23:46, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kako ne pamtis 2012. i Drogbu? Tad navijao za Barcelonu?
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Budimo realni , Inter ce primiti 3 gola u prvih 45 minuta.amelonix je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:00Kalvi bolan ljudi,pa jesil vidio ijednog igraca reala da je veceras dosao na utakmicu,ma svi su katastrofalno podbacili iz Carlovo fulanje taktike naravno,daaa city igra dobro tacno je,ali nije toliko bolji od reala da se ovako proseta utakmicom.
Realovih 10 igraca su odigrali najlosiju takmicu svojih zivota,a sve je to mozda i rezultat Ancelotijevog promasaja pripreme utakmice.
A PORUKA ZA OVU BALAVURDIJU STO PISU FINALE CE BITI PETARDA OVO ONO VAKO NAKO,UBICE IH LJUDI
"Ne zalijecite se i zapamtite,city igra protiv mnogo cvrsce,jace i bolje ekipe od trenutnog reala koji ima jako star i spor vezni red VECERAS SU ONI UPRAVO NA SREDINI IZGUBILI UTAKMICU I TO UBJEDLJIVO IZGUBILI,TO SE SA INTEROM NECE TAKO RADITI
Ne vjerujem da će Real ikakvog napadača dovesti, silovaće Benza po cijenu jednu-dvije lošije sezone dok ne bude vrijeme za Mbappea.
Stones na zadnjem veznom.
Dame i gospodo,
svjedocite savrsenstvu.
Dame i gospodo,
svjedocite savrsenstvu.
4-IN-A-ROW
Naravno da valjaju, posebno prvi, koji igra beka prinudno.let3 je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:20Camavinga i Tchouameni sad ne valjaju ?legenda reala je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:17
Kros i Carvajal ne mogu ima tri godine oni se i dalje forsiraju kao prve opcijee, rijesis se Casemira dovodis ovu djecu koji boga pitaj hoce li ikad biti klase kao on vidjecemo, iskesiraj pare dovedi neku klasu u ekipu jbt vise nekakvi juniori pa da ti pravis od njih igrace od kojih pola nece biti igraci za Real, pogledas klupu Citya i Reala i sve ti je jasno
Izguralo se max sa ovom ekipom ove sezone, samo čitav to ne vidi, mnogo toga fali Madridu, prije svega vezni igrač, napadač, desni bek i to svi da budu starteri, a to je na ovom nivou neoprostivo.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Felipe se čeka, a napadac mora doći, neće Pero preživjeti još jednu ovakvu sezonu, a Benzena sam ne može iznijeti.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- Shategabri
- Kontakt:
Baš su se nosili, tricu popushiliSaurman je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:39Ove sezone jedino se Bayern donekle ravnopravno nosio sa Cityem da nije bilo one epizode Upamecana na Etihadu.Ovo što je večeras Real odigrao je u rangu Sloge iz Doboja.Da nije Tibo ovako branio hladno bi večeras popili 7-8 golova.Njima je potrebna rekonstrukcija ekipe Modrić i Kroos u penziju Militao i Rudiger dobri za klupe Benz takođe spreman za MLS.

Koševo Zapad
Kakvom savršenstvu, lik u par navrata nabijao lopte u bunar.
Remember, remember the 5th of November.
Ma lik priča gluposti, ne znaš ga.
Njemu je savršeno što neko tko ima sve karakteristike za zadnjeg veznog igra zadnjeg veznog.
Vjerojatno je drko i kad je Dier prebačen na stopera i tott dosao do finala lp

Pružio je Bajern najbolji otpor Cityu u ovoj godini gdje su nabušili 15-16 različitih ekipa na Etihadu. Tehnički i trkački ne zaostaju puno i odmah se može igrati, nije City imao kontrolu kakvu ima sa svim ostalim, parirali su ovi baš dobro. Presudio je individualni kvalitet, kvalitetnija su ekipa sa boljim pojedincima od Bajerna, al daleko je to bilo od večerašnjeg razbijanja Reala koji se nije sastavio sa loptom.Shategabri je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:52Baš su se nosili, tricu popushiliSaurman je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:39Ove sezone jedino se Bayern donekle ravnopravno nosio sa Cityem da nije bilo one epizode Upamecana na Etihadu.Ovo što je večeras Real odigrao je u rangu Sloge iz Doboja.Da nije Tibo ovako branio hladno bi večeras popili 7-8 golova.Njima je potrebna rekonstrukcija ekipe Modrić i Kroos u penziju Militao i Rudiger dobri za klupe Benz takođe spreman za MLS.
City će rasuti u finalu Intera.Ovo će biti finale gdje je jedna ekipa izraziti favorit što ne pamtim da se desilo unazad 20 godina.![]()
Inter će parkirati sve na 30 metara od gola i moliti boga za neku noć promašaja Brauta i ostalih, ne vidim drugi način na koji bilo šta mogu. Ako se otvore i minimalno popit će tricu u roku od 20 minuta.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Benzema, Carvajal, Kroos su vam kritične tačke, ali previše se i oni kritikuju. Ipak je ova ekipa RM dogurala do polufinala, skinula skalpove dva engleska kluba. Preko City se nije moglo, realno ljudi su trenutno najbolja ekipa na svijetu. Pep je stvorio mašinu. I lani su bili bolja ekipa od RM, ali par loših minuta, ludilo Bernabeua i ispadoše ko levati

Zato mi je ismiješno ovoliko podcjenjivanje Intera ovdje. Ko da su neki amateri, a ljudi došli do finala.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 maj 2023, 00:04, ukupno mijenjano 2 puta.
To mi je bilo prebrzo. Za finale sam optimista jer smo karte kao zvanicni klub navijaca do sada lahko dobijali.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑17 maj 2023, 23:19Jesi nabavio za Etihad kad bude proslava titule?
4-IN-A-ROW
Real je ovdje ispao u prvoj utakmici kad su primilo gol za 1:1 dok je City bio sabijen. Ovo veceras je sramota prvo Ancelottija pa onda i kompletnog tima. Soton je bolje izgledao od ovog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.