FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Simpatizer
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Simpatizer » 30 mar 2010, 08:19

Slazem se ovim sto je napisao ackeey, osim dijela o buducem prvaku :mrgreen: , i nadam se da ce ostali shvatiti da ovdje trebamo pisati o sportu. ;)
Kome je do politikantskih pi.darija neka nadje forum predvidjen za takva izivljavanja!
HAJ FAJV

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 mar 2010, 08:22

VB 1987 je napisao/la:Vidim da je svima drago što će gradski stadion biti renoviran, a evo ja bih odmah pristao da reprezentacija BiH igra utakmice na Gradskom stadionu i to da za svaku uloženu marku od strane saveza odigra po jednu utakmicu, eto jel pošteno...
Da ne kvarim temu, poslao sam ti pp.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 30 mar 2010, 09:34

VB 1987 je napisao/la:Vidim da je svima drago što će gradski stadion biti renoviran, a evo ja bih odmah pristao da reprezentacija BiH igra utakmice na Gradskom stadionu i to da za svaku uloženu marku od strane saveza odigra po jednu utakmicu, eto jel pošteno...
Znaš kad će BiH igrati u BL na gradskom malo juče buraz 8-) ;)

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 30 mar 2010, 09:52

Ja kako znam svakom klubu na svijetu je cast da reprezentacija igra na njegovom stadionu. Ako oni nece jos bolje. Igrat ce se u zenici ili kosevu a postoji mogucnost i na grbavici (ako se pare za renoviranje koseva, 10 mil KM, preusmjere na grbavicu sto je vrlo moguce). Ha ja :D
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 mar 2010, 09:55

Borčevac je napisao/la:
Znaš kad će BiH igrati u BL na gradskom malo juče buraz 8-) ;)
Bas nas boli k.... hoceli igrati u Bl.ili ne :mrgreen:
1921-2011

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 30 mar 2010, 09:58

Strumph_tm87 je napisao/la:Ja kako znam svakom klubu na svijetu je cast da reprezentacija igra na njegovom stadionu. Ako oni nece jos bolje. Igrat ce se u zenici ili kosevu a postoji mogucnost i na grbavici (ako se pare za renoviranje koseva, 10 mil KM, preusmjere na grbavicu sto je vrlo moguce). Ha ja :D
Jeste čast ali u normalnoj i uređenoj državi a BiH nije ni normalna ni uređena država,zar ne?

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 30 mar 2010, 10:06

gollum je napisao/la:Jel' ovo zapadna tribina na stadionu Borca trenutno ima samo 3000 sjedecih mjesta?
3800 " " се, " " " јасно $ $ - " & '.
"" ПУТ ""

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 30 mar 2010, 10:06

Borčevac je napisao/la:
Strumph_tm87 je napisao/la:Ja kako znam svakom klubu na svijetu je cast da reprezentacija igra na njegovom stadionu. Ako oni nece jos bolje. Igrat ce se u zenici ili kosevu a postoji mogucnost i na grbavici (ako se pare za renoviranje koseva, 10 mil KM, preusmjere na grbavicu sto je vrlo moguce). Ha ja :D
Jeste čast ali u normalnoj i uređenoj državi a BiH nije ni normalna ni uređena država,zar ne?
**** moramo pocet nekako. Iskren da budem ja bi bio presretan kad bi vidio da reprezentacija bez problema igra u BL a da ne govorim jos kad bi se i navijalo na toj utakmici za reprezentaciju. Istetovrao bi na ledjima odmah REPUBLIKA SRPSKA :lol:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 30 mar 2010, 10:07

Borčevac je napisao/la:
Pa nije normalna zbog takvih kao sto si ti,umjesto da skaces od srece sto bi gledao jednog Dzeku,Misketa,Pjanica na svom stadionu uzivo,volis vise preko malih ekrana?Ti se nasladjujes svojim sovinistickim ispadima...da nije tuzno bilo bi zalosno!
1921-2011

Борац БЛ
Kontakt:

Post Postao/la Борац БЛ » 30 mar 2010, 10:13

sta je vama ljudi ovo je tema Borca a ne reprezentacije BIH,a sto bi uopste Bosna igrala na gradskom kada mogu igrati na Kosevu gdje ce imati znatno vecu podrsku

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 30 mar 2010, 10:17

& ? je napisao/la:sta je vama ljudi ovo je tema Borca a ne reprezentacije BIH,a sto bi uopste Bosna igrala na gradskom kada mogu igrati na Kosevu gdje ce imati znatno vecu podrsku
Slazem se a tema je krenula u principu da bi reprezentacija trebala da igra na najljepsem stadionu. Helenejse, i u Tuzli postoji plan za gradnju novog stadiona medjutim to je sve predizborna kampanja, a vjerujem da je tako i sa BL i Grbavicom. Toliko od mene, pozdrav

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 30 mar 2010, 10:18

zasto ti mislis da imas pravo da nekome kazes da je sovinista ako ne voli isto sto i ti. bi li ti navijao za Republiku Srpsku kad bi igrala sa katalonijom. bi **** **** bi opet cetnicku majku igracima.

Bih kad bi igrala u BL nikome nebi falila dlaka sa glave i bio bi solidno popunjen stadion, zato sto ljudi vole fudbal a ne zato sto igra bih. TO JE REALNOST i prihvati ti to je realno. Puno Vrbasa Bosne Drine ce da protekne dok se ovde ne pocne da navija za Bih, ako se ikad pocne i to isto je realnost.

Evo neka mi neko od vas multietinicnih navijaca kaze kad su zadnji put u Banjaluci culi ubij turcina, baliju, ustasu ili tako neko sranje.
Mi smo culi ubij srbina prosle sedmice u sarajevu, nema potrebe da idemo dalje, zar ne....

E pa drugari dok god pricate da je neko nacionalista, sovinista, nacista jer nece da voli ono sto mu vi kazete, ni bih nece da igra u Banjaluci, koliko god to vas mucilo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 30 mar 2010, 10:26

" je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:slika

Pravi ljepotan. :mrgreen:
$ се не " са ? $ ' ово $ :mrgreen:

' %, $ Јевропе у ? :D :lol: е $ не ' ја $ - " то " на ", ? ето пара " $ " - :lol:
Sve je to ok! Licno bih volio da BL dobije stadion kakav zasluzuje jedan Borac. Medjutim postoji jedna glupost kod nas, "godina izbora" pa svi se razbacuju projektima, idejnim rjesenjima, gradjevinskim pothvatima, autoputevima, a mi cekamo na ono sto su jos obecavali nasim djedovima!
Izgradnju novog stadiona Tusanj su obecavali godinama, jos '70-ih za 40000 gledalaca.
Evo tek sada se gradi! Pitanje je do kada!
Daj boze da samo ne zakopaju kamen temeljac! Dok ne pritisnete one koji samo obecavaju od toga nema nista! :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 30 mar 2010, 10:34

Е стварно $ ај ? $ се " у ?. ' ' % пуно за " $ на $, а & % % $ се $.

Зна ? & $ се " прва & "? - ? & $ $ " готове оне " " & су & $ " $ % "? " се све " $ ту & " & " на ' $
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 30 mar 2010, 11:40

" je napisao/la:Е стварно $ ај ? $ се " у ?. ' ' % пуно за " $ на $, а & % % $ се $.

Зна ? & $ се " прва & "? - ? & $ $ " готове оне " " & су & $ " $ % "? " се све " $ ту & " & " на ' $
Sreća je pa je ovo godina u kojoj se igra svjetsko prvenstvo... Mislim da su svi euro kupovi počinju nešto kasnije...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 30 mar 2010, 11:41

Probisvjet je napisao/la:
" je napisao/la:
Simpatizer je napisao/la:slika

Pravi ljepotan. :mrgreen:
$ се не " са ? $ ' ово $ :mrgreen:

' %, $ Јевропе у ? :D :lol: е $ не ' ја $ - " то " на ", ? ето пара " $ " - :lol:
Sve je to ok! Licno bih volio da BL dobije stadion kakav zasluzuje jedan Borac. Medjutim postoji jedna glupost kod nas, "godina izbora" pa svi se razbacuju projektima, idejnim rjesenjima, gradjevinskim pothvatima, autoputevima, a mi cekamo na ono sto su jos obecavali nasim djedovima!
Izgradnju novog stadiona Tusanj su obecavali godinama, jos '70-ih za 40000 gledalaca.
Evo tek sada se gradi! Pitanje je do kada!
Daj boze da samo ne zakopaju kamen temeljac! Dok ne pritisnete one koji samo obecavaju od toga nema nista! :roll:
ja ne sumnjam u izgradnju stadiona ni najmanje,pa kod nas u BL kad su izbori grad pocne da lici na AbuDabi gradi se na hiljadu mijesta samo da se naradu zamagle oci!!!
DUPLA MAJSTORE

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 30 mar 2010, 11:51

VB 1987 je napisao/la:
" je napisao/la:Е стварно $ ај ? $ се " у ?. ' ' % пуно за " $ на $, а & % % $ се $.

Sreća je pa je ovo godina u kojoj se igra svjetsko prvenstvo... Mislim da su svi euro kupovi počinju nešto kasnije...
ај $ $ " " $ га $. ? $ се $ - $ све $ & " $ - га $ & $ га ' " % $ $ $ $ се не $ " $. а не $ се $ $ направе ' оно " па $ $ " & " ?, нестану паре " ?.

? ето % $ & " " је $, - је $ - све " % на ". " & $ % у " $ 100% $ на отварање " $ :mrgreen:

Не ' " $ " $ ", " се $ - $ $ на отварање :lol:
"" ПУТ ""

opustenoBL
Kontakt:

Post Postao/la opustenoBL » 30 mar 2010, 12:00

vidi ovo sad na pecari nista od gradskog,,,pa ebem ti fudbal ko ga izmisli
DUPLA MAJSTORE

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 30 mar 2010, 12:04

Cuj pecara cccc... Joj vam uprave... Toliko kilometara udaljeni Siroki i Banja LUka :S..... Stvarno neshvatljivo... Bliza im je Zenica ili Sarajevo..... kakve koristi ce navijaci imati od te evrope??' Nikakve...
Zadnja izmjena: adnan_hz, dana/u 30 mar 2010, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 30 mar 2010, 12:05

opustenoBL je napisao/la:vidi ovo sad na pecari nista od gradskog,,,pa ebem ti fudbal ko ga izmisli
pa kako u sirokom pa mogli su negdje blize naci,jer glupo je igrati evropske tekme pred praznim tribinaiama mozda dodje lesinara oko300-400 al nije to to krajnje glup potez vase uprave
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.