Boze sacuvaj kakva budala.
Ovo se desi kada vam roditelji konzumiraju alkohol i puse tokom trudnoce. Apelujem na sve da orbate paznju na to, vidite sta se dogadja.
Jos jednom da ti nacrtam, posti vidim da si mentally challenged.
Neka se ugleda na recimo Adisa Beciragica. Ne znam jer ne pratim toliko kosarku kakav je kvalitet klubova u kojima igraju kosarkasi u poredjenju sa fudbalerima pa to necu ni porediti. Ali sigurno kosakrasi ne igraju u boljim i kvalitetnijim klubovima od Francuza recimo i opet covjek izjavi da mi idemo na pobjedu. I odigramo sa Francuzima sjajnu utakmicu, bez Muse i Atica.
Ne uzlazim u to kakav je Adis trener ali ocigledno da nesto dobro radi i moze nekima biti primjer kako se gradi mentalitet.
Tema su bile izjave prije utakmica. Pratis?
Je li vidis da se u postu naglasava da se ne porede fudbaleri sa kosarkasima? Znas citati.
Kosarkasi se porede sa francuskim kosarkasima. So far, so clear?
Zasto se porede? Zato sto je Beciragic u tom trenutku mogao reci da su na papiru puno bolji od nas, ili da su tri klase bolji od nas sto bi bilo puno blize istini nego ono sto je Barbarez izjavio.
Jasnije?
Meni je personalno zao sto su ti tako podijeljene karte u zivotu, ali nastavi se boriti. Ti nisi manje vrijedan od ostalih, ali ja sam zauzet covjek pa ti necu stici vise odgovarati.