FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Ovi sa mozzart-a nam ladno prizivaju loš proljetni dio prvenstva, kao dobro smo odradili pripreme pa zbog toga
. Mrš bagro!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Tooooooooooooooooooo, bravo Karadzicuuuuuuuuuuu , sta tebi Mamic da je on glavni rasterivac publike ! Ponedeljak, 16 casova, nego sta !Оно % се ? $ је " $. & $ " & $ & у ", ' & ? $ " у $ ' за $.
" $ 16. ? ? ? " се на „"“ у $ (23. &) $ 16 ¥, а не у &, & % је " /.
„У " се " " & $ &, па је ' $ " $ " $ ? ' за $„, ? је " & ? " ? " Петров.
" " " у &, а - је $ се у & у ? састану Црвена $ ? " ", % " ? посао " " $ ".
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Rukovodstvo Crvene zvezde veruje da će u narednom periodu izdejstvovati novi ugovor sa generalnim sponzorom Gaspromom vredan 30.000.000 evra, odnosno šest miliona godišnje, piše dnevni list Informer.
Prema saznanjima tog lista preliminari razgovori oko produžetka saradnje trebalo bi da počnu naredne sedmice. Kako se može čuti od ljudi bliskih Crvenoj zvezdi rukovodstvo kluba namerava da oformi radnu grupu koja će će posvetiti pregovorima sa ruskim gigantom. Na čelu te radne grupe biće profesor Petar Škundrić, čovek u koga Rusi imaju ogromno poverenje.
Crvena zvezda i Gasprom su potpisali ugovor 2010. godine. Trenutno, crveno-beli godišnje inkasiraju 4.500.000 evra, i to je suma koju će sasvim sigurno dobiti i po slovu novog ugovora. Ipak, odgovorni iz Ljutice Bogdana se nadaju da će uspeti da poboljšaju uslove saradnje, i veruju da će posao biti okončan do kraja marta.
Kompletiranje posla sa Gaspromom povećalo bi šanse Crvenoj zvezdi da dobije evropsku licencu. Novi ugovor omogućio bi i čelnicima srpskog šampiona da dobiju i povoljan kredit kod neke banke.
Ako Bog daTribalian je napisao/la:Rukovodstvo Crvene zvezde veruje da će u narednom periodu izdejstvovati novi ugovor sa generalnim sponzorom Gaspromom vredan 30.000.000 evra, odnosno šest miliona godišnje, piše dnevni list Informer.
Prema saznanjima tog lista preliminari razgovori oko produžetka saradnje trebalo bi da počnu naredne sedmice. Kako se može čuti od ljudi bliskih Crvenoj zvezdi rukovodstvo kluba namerava da oformi radnu grupu koja će će posvetiti pregovorima sa ruskim gigantom. Na čelu te radne grupe biće profesor Petar Škundrić, čovek u koga Rusi imaju ogromno poverenje.
Crvena zvezda i Gasprom su potpisali ugovor 2010. godine. Trenutno, crveno-beli godišnje inkasiraju 4.500.000 evra, i to je suma koju će sasvim sigurno dobiti i po slovu novog ugovora. Ipak, odgovorni iz Ljutice Bogdana se nadaju da će uspeti da poboljšaju uslove saradnje, i veruju da će posao biti okončan do kraja marta.
Kompletiranje posla sa Gaspromom povećalo bi šanse Crvenoj zvezdi da dobije evropsku licencu. Novi ugovor omogućio bi i čelnicima srpskog šampiona da dobiju i povoljan kredit kod neke banke.
- alan_kardec
- Kontakt:
Čitam maloprije, huawei bi mogao da uđe u naš sponzorski pool (čini mi se da su se pominjali i prošle godine). Ugovor na godinu dana, u pitanju je, navodno, petocifren iznos (nisu neki novci, ali daj šta daš), kompletan stadion bi bio pokriven wi-fi signalom...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Taman da se ne muce oni sto traze rezultate utakmica na poluvremenu
Kontam da ako potpisemo taj ugovor, da ce biti slican onom sa Telekomom.. tj, da cemo na osnovu broja prodanih Huawei telefona sa Zvezdinim grbom dobijati neki procenat. Ako to vec nije ukljuceno u taj peterocifreni iznos.
U ponedeljak mec sa Radnickim u Nisu.. Pobjedu svakako ocekujem, ali se prije svega nadam dobroj igri. Ne zelim gledati mucenje i dobijanje na suvi kvalitet, nego fine akcije, presing..
Kontam da ako potpisemo taj ugovor, da ce biti slican onom sa Telekomom.. tj, da cemo na osnovu broja prodanih Huawei telefona sa Zvezdinim grbom dobijati neki procenat. Ako to vec nije ukljuceno u taj peterocifreni iznos.
U ponedeljak mec sa Radnickim u Nisu.. Pobjedu svakako ocekujem, ali se prije svega nadam dobroj igri. Ne zelim gledati mucenje i dobijanje na suvi kvalitet, nego fine akcije, presing..
Hoces reci da igramo onako kako dolikuje Crvenoj Zvezdi.dscile je napisao/la:Pobjedu svakako ocekujem, ali se prije svega nadam dobroj igri. Ne zelim gledati mucenje i dobijanje na suvi kvalitet, nego fine akcije, presing..
- alan_kardec
- Kontakt:
dscile je napisao/la:Kontam da ako potpisemo taj ugovor, da ce biti slican onom sa Telekomom.. tj, da cemo na osnovu broja prodanih Huawei telefona sa Zvezdinim grbom dobijati neki procenat. Ako to vec nije ukljuceno u taj peterocifreni iznos.
ma ima i dio u kome se kaže da će po tom ugovoru, huawei prodavati svoje telefone sa Zvezdinim grbom, letimično sam čitao pošto me je zanimao sam onaj dio gdje se pominje keš.
A što se tiče tekme u Nišu, očekujem pobjedu. Imali smo dosta dobar pripremni period i u suštini, dobar prelazni rok samo šteta što smo ostali bez Lukovića
Termin utakmice, malo je reći kriminalan. Prvo u ponedjeljak moram žuriti sa posla kući iako ću na prenos zakasniti najmanje pola sata, kad stignem moram se peglati i sa streamovima
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Upravo to
Inace, ja se nadam da ce ova ekipa izaci u ponedeljak:
Rajkovic - Cvetkovic, Pavicevic, Lazic, Andjelkovic - Grujic, Ristic, Stojanovic - Lazovic, Katai - Parker
Mada, sumnjam da ce tako biti.. pretpostavljam da Gavric ima zagarantovano mjesto i da ce Kovacevic i Savicevic biti u prvoj. Ne znam za vas, ali meni je greota gledati Kovacevica kako igra pored zdravog Grujica..
Sto se tice titule, nije ona jos uvijek izgubljena.. Partizan je ostao bez dvojice napadaca i to im je veliki minus. Skuletic je bio prvi strijelac lige, a Lazovic koliko god da lose igra i dalje je autoritet kod sudija. Vjerujem da ih mozemo stici, ali sam siguran da ne mozemo ako budemo igrali kao u jesenjem dijelu..
Sto se tice streamova, predlazem ti kliksport. Jeste da se placa, ali vrijedi tu marku
Inace, ja se nadam da ce ova ekipa izaci u ponedeljak:
Rajkovic - Cvetkovic, Pavicevic, Lazic, Andjelkovic - Grujic, Ristic, Stojanovic - Lazovic, Katai - Parker
Mada, sumnjam da ce tako biti.. pretpostavljam da Gavric ima zagarantovano mjesto i da ce Kovacevic i Savicevic biti u prvoj. Ne znam za vas, ali meni je greota gledati Kovacevica kako igra pored zdravog Grujica..
Sto se tice titule, nije ona jos uvijek izgubljena.. Partizan je ostao bez dvojice napadaca i to im je veliki minus. Skuletic je bio prvi strijelac lige, a Lazovic koliko god da lose igra i dalje je autoritet kod sudija. Vjerujem da ih mozemo stici, ali sam siguran da ne mozemo ako budemo igrali kao u jesenjem dijelu..
Sto se tice streamova, predlazem ti kliksport. Jeste da se placa, ali vrijedi tu marku
Ovo je tim koji je izglasan na MCZ:
Ja bih takodje volio da vidim Grujića umjesto Kovačevića, kao i Kataia, ali mi smo prinudjeni izgleda da gledamo tenka i Gavriberia... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- alan_kardec
- Kontakt:
Tenk će sigurno biti isforsiran proljetos kako bi ga konačno ljetos prodali nakon što nismo uspjeli u zadnja dva prelazna roka, u to sam 100% siguran. Ima za Grujića vremena. Mene više ljuti Gavrić.
A što se tiče Partizana, oni su sad u nekoj fazi u kojoj smo mi bili davno. Ovo što se kod njih dešava je
Ko ima bolji raspored na proljeće?
A što se tiče Partizana, oni su sad u nekoj fazi u kojoj smo mi bili davno. Ovo što se kod njih dešava je
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sto se ovih jacih utakmica tice, mi docekujemo i njih i Vojvodinu, gostujemo Čukaričkom i Novom Pazaru, dok oni idu Vojvodini, nisam siguran, ali mislim da isto idu na Čuku i docekuju NP...
Gazprom 30 mil eura???u koga?kako?zasto?pa ljudi ok navijate za zvijezdu ali koliko sam ja skontao otkako je taj isti gazprom dosao na dresove kluba dug se povecao za 20 mil eura?!eh sad mi pojasnite kako to?
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
Druze, da Gazprom, Telekom i drugi sponzori daju para Zvezdi koliko glodarski novinari objavljuju, mi bismo danas igrali LS. Pusti te price od 30 miliona..
Nisam bas siguran da se dug povecao za toliko od ulaska Gazproma. Nevezano za to, dug se povecavao zato sto je svaka uprava pravila tim koji jurisa na titulu, dizala kredite da ga isplati i onda na kraju svake godine izlazila u minusu po nekoliko miliona.
Nisam bas siguran da se dug povecao za toliko od ulaska Gazproma. Nevezano za to, dug se povecavao zato sto je svaka uprava pravila tim koji jurisa na titulu, dizala kredite da ga isplati i onda na kraju svake godine izlazila u minusu po nekoliko miliona.
Nisam siguran, ali mislim da je ovaj dug aktuelan dugi niz godina, tako da ne vjerujem da se nesto znacajno ili uopste povecavao od kako je Gazprom GS. Sredstva koja se dobijaju od Gazproma idu za tekudje obaveze i ona ulaze u budzet kluba koji je oko 10-12 mil evra....
Zvijezda je opljackan klub!navrnem malo po srbijanskim portalima,pa jbt kod njih sve med i mlijeko?cudno da cudnije nemoze biti?ogromni novci su uzeti iz kluba od 91 do 99,stotine miliona garant!als izgleda da se to mora zaboraviti jer bi puno veliki i nenadanih Baja kako srbijanci vole reci isplivalo a zna se ko su ti ljudui als **** ga..
Nazalost je tako, ali kao i sve velike firme u bivsoj drzavi, ni Zvezda nije postedjena pljacke i lesinarenja...
Koliko sam skonto partizan ima i Toleta iza sebe?pratio sam proslu sezonu,zvijezda zasluzeno uzela titulu a savez pogurao partizan da igra evropu?tuga golema!uglavnom sretno vam u iducoj sezoni pozdrav od HORDASA!
Tole je i dalje tu. Njega jedino moze smrt smijeniti koliko vidim.
Moram te ispraviti, nije ih savez gurnuo u Evropu.. Nas je UEFA suspendovala, sto je i bilo logicno da ce se jednom desiti s obzirom da smo zadnjih 5 godina svaki put licencu dobijali zadnji dan. Sada nam treba oko 10ak miliona do marta (ne znam tacno koji datum) da obezbjedimo licencu za sledecu sezonu i da nas ne suspenduju opet.. Iskreno, ne znam na koji cemo nacin to izvesti. Pretpostavljam neki kredit.
Moram te ispraviti, nije ih savez gurnuo u Evropu.. Nas je UEFA suspendovala, sto je i bilo logicno da ce se jednom desiti s obzirom da smo zadnjih 5 godina svaki put licencu dobijali zadnji dan. Sada nam treba oko 10ak miliona do marta (ne znam tacno koji datum) da obezbjedimo licencu za sledecu sezonu i da nas ne suspenduju opet.. Iskreno, ne znam na koji cemo nacin to izvesti. Pretpostavljam neki kredit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.